חדשה

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifחדשה../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

היי..
אני רייצ'ל (רחלי..ולא לצערי אני לא אמריקאית..פשוט ככה כולם קוראים לי
) בת 17 מרמת גן.. אני מתההההההההההההההה על קלי
היא פשוט כזאת מדהימה ויפה ומוכשרת
ו..למרות שיש לי את כולו על המחשב.. קניתי היום את Breakaway
(כולי בעננים
) אהה ו..שאלה..נכון יש את האלבום Thankful (גם אותו יש לי על המחשב..פחות טוב מברייקאוואי) אז בעיקרון הוא הראשון שלה לא
אז למה ברדיו כשמציגים את השירים שלה טוענים שברייקאוואי הוא אלבום הבכורה
ו..אממ..הי

נועוW

New member
ברוכית../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אני יתן למומחים שבפורום לענות חח

a charmed girl

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני ליאור אממ...כן thankful הוא האלבום הראשון שלה... יכול להיות שהם מתכוונים להגיד שbreakaway הוא הסינגל הראשון מהאלבום השני...או שהוא האלבום שבזכותו היא פרצה...לא ממש בטוחה למה זה...חח

Blue Aura

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo1.gif../images/Emo79.gif

הרדיו אומרים את זה משום שהיא הוציאה את Thankful רק בגלל התוכנית,את Breakaway כי היא רצה להוציא דיסק שהוא ממש שלה. ד.א-אני הילה
השתלבות נעימה ומהירה

ofofofof

New member
ברוכה הבאה רחלי! ../images/Emo24.gif

נראה לי שאני מכיר אותך.. אבל אני לא בטוח, וגם אממ.. לא משנה
אבל ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אמממ....בארץ מציגים את בריקאוואי כדיסק הבכורה שלה, כי זאת בעצם הבכורה שלה בישראל. מטנקפול לא שוחררו סינגלים לארץ [או לאירופה-שאנחנו נכללים שם-תקנו אותי אם אני טועה|: שי....?]. ואף אחד לא ממש הכיר את קלי. לכן השדרנים אומרים בעצם שזה דיסק הבכורה שלה, או שהם סתם סתומים
השתלבות נעימה

EliranMaor

New member
אעהעהאעה את מפורום זובי../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif

ברוכהבאה
אני אלירן ואממ אם לא ענו לך [אין לי כח לקרוא הודעות] אז אולי כי היא פורסמה באירופה ובארץ עם האלבום הזה...חוצמזה האלבום הראשון היה בגלל התוכנית של אמריקן איידול וזה...

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifכן כן../images/Emo15.gif

ברחתי מהפורום שלך היישר לפה
חח סתם אין לי הרבה זמן להיכנס ואני גם לא מגיבה הרבה..רק קוראת.. אין לי הרבה מה להגיד על רמת גן

Shai B

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ואני ממש לא מבין למה חלק מהשדרנים מציגים את ברייקאווי כאלבום הבכורה שלה. טנקפול יצא בישראל במהלך יולי 2003, בזמן השקתו באירופה, ו-3 חודשים אחרי יציאתו בארה"ב. האלבום אומנם יצא באירופה, בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים, אך הוא לא ממש הצליח בצורה משמעותית באף מדינה אירופאית. יצאו שלושה סינגלים מהאלבום באירופה (גם בישראל MI ו-TTWLI יצאו).

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifכן תיארתי לעצמי../images/Emo15.gif

שזה בגלל שהוא לא כל כך הצליח MI כששמעתי אותו כשהורדתי את האלבום הוא נשמע לי ממש ממש מוכר ולא הצלחתי להבין מאיפה..אז יכול להיות ששמעתי אותו פעם.. ו-TTWL וול..לא שמעתי אותו אפפעם ברדיו או משו כזה.. אבל..
הלכתי לראות את הסרט (אהבה זה כל הסיפור..אגב סרט כל כך יפההההה
) ואני מה זה לוזוכרת אותו (מי שראה אותו מבין שיש יותר מדי דברים לזכור) כלומר אני זוכרת רק את הסיפורים אבל השיר הזה הופיע ואני זוכרת שגם נכנסתי לאתר ורציתי להוריד את כל הסאונדטראק (זה לא קרה בסוף..לוידעת אפילו למה
) וראיתי את השיר הזה בתור שיר הנושא..אבל אז קלי קלרקסון לא אמר לי כלום
בקיצור הכרה רצינית היא קיבלה רק כשSUBG יצא..

למעלה