ג'ולס ג'ייק עם פייטון או עם ניקי?
ע ענבררר New member 11/9/06 #43 כמובן שג'ייק עם פייטון ../images/Emo99.gif ברוק (סופיה, איך שתרצו חח) עם פוני או בלי פוני?
א איימי אוסבורן New member 11/9/06 #44 פוני שליטעעע אני גם עושה פוני אבל עוד מעט! צ'אד מייקל מורי: גלח או שיער?
ה הילה13 היחידה New member 12/9/06 #46 שיער!!.. (ברור..) מיי יותר חתיך לוקאס או נייתן...(לפי דעתי נייתן...)
D darklighter New member 12/9/06 #47 נייתן../images/Emo99.gif../images/Emo190.gif היילי עם שיער כהה (עונה 1) או היילי עם בלונד (עונות 2-3)
נייתן../images/Emo99.gif../images/Emo190.gif היילי עם שיער כהה (עונה 1) או היילי עם בלונד (עונות 2-3)
R Rock n Roll Doll New member 12/9/06 #48 אממ קשה.. אלך על בלונד.. אם הייתם צריכים לבחור אחד שימות מי הייתם בוחרים? נייתן / צ'אד / מאות'? (נראלי שהתשובה צפוייה מדי)
אממ קשה.. אלך על בלונד.. אם הייתם צריכים לבחור אחד שימות מי הייתם בוחרים? נייתן / צ'אד / מאות'? (נראלי שהתשובה צפוייה מדי)
M MelindaW New member 12/9/06 #45 ממשיכים מפה:../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif צ'אד עם שיער הקעקוע של היילי או של דים
ממשיכים מפה:../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif צ'אד עם שיער הקעקוע של היילי או של דים
M MelindaW New member 13/9/06 #50 הכוונה לטים../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif הם הרי לפעמים קוראים לו דים
R Rock n Roll Doll New member 13/9/06 #51 אממ טים אם הייתם חייבים שמישו ימות, במי הייתם בוחרים? נייתן / לוקאס / ברוק / פייטון ?
ר רבההה New member 13/9/06 #52 פייטון חה חה חה ממ לא ראיתי את השאלות הקודמות אז אל תכעסו עלי אם אני שואלת שאלה שכבר נשאלה.. ברוק בהריון או היילי בהריון? [לא יודעת מאיפה זה בא לי חחח]
פייטון חה חה חה ממ לא ראיתי את השאלות הקודמות אז אל תכעסו עלי אם אני שואלת שאלה שכבר נשאלה.. ברוק בהריון או היילי בהריון? [לא יודעת מאיפה זה בא לי חחח]