בית ספר לקולנוע

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifבית ספר לקולנוע

אני תקועה.. הינה מה שעשיתי עד עכשיו: יש לי וורד, השגתי את המצלמה, האיש במרתף הסכים לשתף איתי פעולה, השמדתי את שני הבריונים שעומדים ליד המעונות והחברה שבקומה שלי ביקשו ממני לצלם את התאומות אולסון.. רק הבעיה היא שאין לי מושג איך אני מעיפה משם את שומר הראש. ומה בכלל נסגר עם האיש הבוכה??? מה הלאה?

When Pigs Fly

New member
אמ

צריך ללכת גם לTISCH דרך המעלית ללכת לADVISOR יש לו על השולחן ספל ירוק כזה, לקחת אותו, ולמלא במים קדושים בכנסייה. אבל אין לי מושג איך זה עוזר.

When Pigs Fly

New member
העפתי את השומר

השגתי צוות כתבתי את הדבר הזה במחשב. חסר לי רק FUNDING ואין לי מושג מה זה |:

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifמימון..

ועכשיו לשאלה העיקרית... איך?

When Pigs Fly

New member
הנה הפתרון

הנה לא טובה בהסברים אז ננסה. קודם יוצאים מהחדר שבו נמצאים בהתחלה. נכנסים למעלית ומבקרים את החבר קול [Cal] מאחורי הכורסא ליד פחית ורודה יש מפתח קטן, לוקחים אותו. לוחצים על הילד, משחקים במשחק ומקבלים מצלמה. יוצאים מהחדר, הולכים ללובי. לוחצים על הריבועים מצד שמאל ובעזרת המפתח פותחים את התא שלנו, לוקחים את הפתק. יוצים החוצה. הולכים לTISCH. דרך המעלית ללכת לADVISOR. יש לו על השולחן ספל ירוק כזה, לקחת אותו, ולמלא במים קדושים בכנסייה. באותו מקום ללכת למרתף, לוחצים הרבה פעמים על האיש, גם אחרי שהוא מאיים להרוג אותכם, בסוף הוא מסכים. עכשיו יש לנו צוות. בכנסייה גם לוקחים וורד. הולכים לבריונים ליד המעונות ושופכים עליהם את המים בספל. נותנים לאיש הבוכה את הפתק שמצאנו בתא. בעזרת המכונית שלו נוסעים הביתה. נותנים לאמא ורוד, ומבקשים כסף. נותנים לאבא את הספל, ומבקשים כסף. יש לנו מימון. ליד המכונית יש תיבת דואר לוחצים עלייה ומקבלים משהו שחור. חוזרים לעיר. הולכים לאיפה שנמצאות התאומות אולסון. בעזרת מה שמצאנו בתיבת הדואר לוחצים על השומר. ומצלמים את התאומות. חוזרים למעונות והולכים לחדר 44J, נותנים להם את התמונה של התאומות ולוקחים רד בול. הולכים לחדר שלנו 44K ולוחצים על המחשב. יוצאים מהחדר. חוזרים לTISCH. דרך המעלית ללכת לADVISOR, ולוחצים על האיש. סיימנו. אני מקווה של פיספסתי כלום. :]

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifהכל בגלל מפתח../images/Emo13.gif

אחרי שמצאתי את המפתח הכל הלך חלק....(גם ללא העזרה
) תודה.

When Pigs Fly

New member
חח הפתרון מההתחלה

קצת מסובך לנווט במשחק, אבל מסתדרים. לדוגמא בחדר בהתחלה את לוחצת "להסתובבת מסביב" ואז על ידית הדלת. ואז נראה לי פנה ימינה ויש מעלית.

כן זה מעצבן לאללה

תעשי כמה משחקים, אחרי זה תתני ליד שלך תנוחי, תקחי אותו להסתובב בחוץ או משהו לתלמיד קולנוע הזה, אחרי זה תחזרי לקאל ותנצחי במשחק שלו- זה מה שעשיתי.

המשך למה שכבר אמרו פה- ספוילר!

מאחורי הכורסא של קאל יש מפתח קטן- תקחו אותו עם המפתח פותחים את התא דואר בשורה השנייה בתא דואר יש מכתב שנותנים לאיש הבוכה הוא יתן לכם אוטו עם האוטו נוסעים הביתה נותנים ורד לאמא [ורד לוקחים מהכנסיה] ואת הכוס לאבא מסתובבים ובודקים את הדואר יש שם שוק חשמלי חוזרים למנהטן, מוצאים את האולסניות ומחשמלים את השומר מצלמים את האולסניות ונותנים ת'תמונה לאנשים בדירה עם הרדבול כדי להשיג צוות פשוט לוחצים על דן [האיש במרתף] מלא פעמים- בסוף הא מסכים. עולים בחזרה ליועץ, מדברים איתו ונגמר המשחק

למעלה