Bar391

New member
../images/Emo8.gif

שלום^___^" קוראים לי בר ,גם אני הייתי בקורס דיבוב וכבר סיימתי אותו ולקחו אותי לכמה תפקידים קטנים והיום היה לי אודישן :)

אהלן בר :)

אני יכול להניח שהיית בקורס בנ.ל.ס? וספר קצת על עצמך... אילו תפקידים עשית? ואיך היה באודישן?

Bar391

New member
ל-RAMI DISNEY

כן הייתי בנלס והיה ממממממש כייף ונורא נהנתי !! עשיתי תפקידים בתוכנית שקוראים לה ג'וניפר לי ..הייתי בפרק 3 אשת קוסמטיקה ופרק 7 נידמה לי הייתי כל הילדים הצורחים [= זה היה כיףףףףףףף......והיום באודשין ניבחנתי לתפקיד של ילדה קטנה בשם ליזבת והיא אמורה ליהיות החברה של קפטן פלמינגו שזה השם של התוכנית

חחח מגניב

גם אני הייתי לפני יומיים בנלס ונבחנתי לתפקיד של קפטן פלמינגו. נראה מה יהיו התוצאות P: אז את היית בקורס מסוים? עם מי היית? וואו.. נלס מריצים קורסים בקצב מטורףף

Swan Princess

New member
גם אני רוצה אודישן לקפטן פמינגו :'[

לא התקשרו אליי נלס XD אממ תגידו לבנת עדיין שם?

איריס כפרע עליה

עכשיו מזכירת ההפקה שם חחח ומיה סיפרה לי שאיריס כתבה בגדול ותלתה באולפנים שלט שכתוב בו "איריס פתחה פורום דיבוב בתפוז!!!!" P:

*התכוונתי לאורלי שפתחה את הפורום

אגב... אתם מודעים לעובדה שצריך להביא לפה ילדים? חחחח

Bar391

New member
היה כיייייף!!

כן הם עושים מלאאאאא קורסים!........והיה לי ממש כייף ...הייתי עם טליה [= ובהתחלה אמיר היה הטכאי ואז הוא פרש חח ואז בא יניב המגניב חחחח סתם והיה מה זה כייף!! והיו עוד ילדים ממש טובים והיה ממש צחוקים וכייף!!!

Bar391

New member
וגם היינו עם שרוןן

...כן גם הייינו עם שרון אבל הוא לא היה הטכנאי הקבוע שלנו אבל היה כיייייףף

Reichan

New member
גם את?

אהה גם את? XD גם אני הייתי היום, ויש לי כמה חברות שגם היו באודישן לזה. יפה השמינה חצי עולם לאודישן הזה... [אני ממש לא מנסה לדכא, תאמיני לי שגם אותי זה לא משמח] שיהיה לנו בהצלחה :) איך הלך, אגב?

miaBaby

New member
מגניייב

וברוך הבא! שיה ג'וניפר! אז נעים מאוד... אני עושה את ג'וניפר וסביר להניח (למרות שאני לא זוכרת) שהדמויות שלנו דברו אחת עם השניה... וגם את עשית ליזבת? גמני ועוד ילדה שכותבת כאן- שירה. בכל מקרה המוון בהצלחה!

Bar391

New member
עוד משהו..

הלך טוב חשבתי שזה יקח לי המון זמן וזה היה ממש מהיר בסך הכל 10 דקות בערך וזהו
אני לא יודעת אם זה טוב שלקח לי קצת זמן או רע =\

Bar391

New member
../images/Emo8.gifלשיר..

מה למדתי ?? לדובב?! בקורס בנלס....[= מומלץ ביותר חח !

למעלה