*superstar*

New member
../images/Emo8.gif

וואו, פורום אירוסמית'.. שנים שלא הייתי פה. הייתי ממש ממש בהתחלה כהפורום רק נפתח ואז לא יודעת מה קרה, אבל הנה אני פה שוב
אז היי לישנים, חדשים ומה שבניהם, אני עדי

SaintJohn

New member
אכן, שנים!../images/Emo140.gif

טוב לראות שחזרת אלינו, עדי, ואני בטוח שכמה מה"ישנים" זוכרים אותך. ואני לא יכול שלא לתמוה מה גרם לך פתאום לחזור ולבקר אצלנו

*superstar*

New member
לא יודעת.. פגשתי איזה אחד שנזף

בי על זה שנטשתי.. אז חשבתי לעצמי "הא! יש לי חצי שנה לעשות כלום בערך, למה לא לחזור?:)" והנני כאן

AeroTom

New member
Welcome back!

נשמח באמת אם תישארי איתנו יותר זמן מפעם שעברה... You're in the right place to be. והאם תספרי שוב על עצמך והקשר ללהקה לזכר הימים הטובים ולמען אלה מפה שלא היו ממש ממש בהתחלה? יהיה נחמד להיזכר.

*superstar*

New member
Thank you../images/Emo13.gif

אממ אוקיי, אני עדי, בת 18 [היה לי יומולדת לפני כמה שבוע בדיוק], ממרכז הארץ.. אממ.. הקשר שלי ללהקה? אני הבת האובדת של סטיבן טיילר
טוב, לא באמת, אבל נכון שזה היה יכול להיות מגניב אם כן?

AeroSlash

New member
חחח...

גם לי היה יומולדת לפני שבוע בדיוק וגם לגיל.. איזה כיף להיות בעל תאריך יום הולדת כל כך "ייחודי" ויחיד במינו..

SaintJohn

New member
אוקיי, אז עכשיו את משוחררת

אנחנו מצפים להודעה הבאה שלך בעוד חצי שנה
אבל אם באמת באמת מאוד משעמם לך בחצי שנה הקרובה ואת מתלבטת בין להיכנס לפורום אירוסמית' לבין לנסות לגעת עם הלשון באף, אז כולנו נשמח אם תהיי פה איתנו
אולי בכלל יש לך קורדינציה מדהימה ואת יכולה לעשות את שני הדברים בו זמנית...

*superstar*

New member
עם הלשון אני בחיים לא אגיע לאף,

אז אני מניחה שאני פשוט אשאר:)

שלום מנהלת פורום רעיונות מטורפים

נחמד מאוד ליראות אותך כאן. הפורום ההוא הוא גם מאוד נחמד ויש שמה אחלה חבר'ה, רוב הזמן אני קורא סמוי.... מקווה שתישארי. וד"כ עצרה אותי היום מישטרה

SWEET EMOTION

New member
בקשר למשטרה שעצרה אותך...

אמרתי לך שהיא מתחת לגיל 16 , אבל אתה התעקשת, רואה מה קורה?

AeroSlash

New member
ברוכה השבה ../images/Emo70.gif

למרות שעדיין לא הייתי פה כשהלכת אבל בכל מקרה ברוכה הבאה

למעלה