קשת 1012

New member
איזה יופי במקרה הגעתי לכאן אם אבא

שלי יידע על אתר כזה נראה לי שזה יאריך לו את החיים בהרבה שנים הוא בשלב של סיפורי מרוקו הוא בכל הזדמנות שהוא פוגש את נכדיו הוא לא מפסיק לספר על חוויות ילדות ועל העבר במרוקו ועל מוגדור ואגדיר שני הערים שהוא חי בהם הוא מתגעגע לתקופה של הטיולים לחו"ל הוא יצא 4 פעמיים לשם עד אשר נסגרו השערים והוא ממשיך לחלום על הטיולים שהיו לו, מעניין יש פה כאלה שבאו מהערים האלה. אבא שלי את כל מי שהוא פוגש הוא שואל אותו מאיפה אתה.

liat77

New member
חדשה בפורום

היי, בעלי הוא מרוקאי אסלי,כל משפחתו עדיין חיים במרוקו... דוד שלו היה ראש העיר של קזבלנקה עד לפני שנתיים ועכשיו ראש העיר של מארקש. אני חושבת שאפשר להיכנס עוד הפעם לגבולות מרוקו לאזרחי ישראל. מרוקו היא מדינה מדהימה וכמו כן המסורת והאוכל המרוקאי במיוחד לאחת כמוני שבאה מבית פולני...... ליאת.......

kobi 27

New member
ליאת ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם כמי שבאה מבית פולני את מוזמנת לכתוב כאן ולקחת חלק פעיל. נשמח לראותך בין הכותבים בפורום.

15noonit

New member
הי ליאת

שוב פעם נפגשים פעם שלישית גלידה איזה קטע הניק היה לי מוכר אני עדיין מחכה לך הפורום שלנו בחו"ל לידה קלה בעזרת ה' תהיי בקשר במסר אוקיי

cuhop

New member
../images/Emo8.gif

סחתיין על הפורום שבוע רצוף מרוקו היה לי התחיל בהצגה של אלמחראב המשיך באתר קוסקוס ( שם מצאתי קרוב משפחה ) ומקווה שלא נגמר כאן בהצלחה לפורום תקונו מברכיין

kobi 27

New member
אהלן וסהלן ביק../images/Emo57.gif

ברוך בואך לפורום נקווה לראותך בין אורחינו הקבועים.

fireworks

New member
אמא שלי מאגדיר

וההורים שלה היו במקור ממוגדור ,כמובן שכל המשפחה שלה גם מאגדיר...

למעלה