whiteagle

New member
../images/Emo8.gif

מ'נשמע חבר'ה אני חדש פה חולה כמוכם על סימס ובמיוחד על התעללויות נחמדות
נהנה ביחד....

ברוך הבא חדשניק!../images/Emo123.gif

אבל אתה יודע, שבשביל להיות חבר כאן, עמוס המנהל לוקח את כל החדשים לתחנת משטרה ושם עושים להם צילום וטביעת אצבעות ובדיקה בעירום מוחלט על ידי וכל זה בשביל למנוע כל מיני "חדשים" שהם מתחזים. אנחנו לא אוהבים כאן שקרניםםםם! תודה זאת שיטה מצויינת! אחרי שתעבור את הבדיקות, תקבל מכל חברי הפורום מדבקת סמיילי!

drunky

New member
תכיר.. זה נילס- חוקר פרטי../images/Emo11.gif../images/Emo185.gif

תיזהר ממנו... כשהוא רוצה הוא יכול לעשות עליך חבילת הרחבה נוספת לסימס שהמטרה בה תיהיה להרוס את חייך ..חחחח סתם... ברוך הבא

whiteagle

New member
../images/Emo13.gif

כבר קראתי את כל ההודעות של כולם לפני שחשבתי לרשום את עצמי כחבר בפתוז כך שאני כבר מכיר את כולם ובגלל זה התחברתי. אני יודע שלנילס יש חברה NILSIS והוא אוהב להוציא כל מיני הרחבות משונות ולהתעלל בסימים

double O S

New member
נילס, זה דברים מסווגים....|מבוהל|

דברים כאלה אומרים רק במסרים או שהנהלץ הפורומים יבואו ויקחו אותי אותך ואת עמוס אז תיזהר במה שאתה אומר...

whiteagle

New member
../images/Emo7.gif

לקחו אותי למקום מבודד וחשוך עד עכשיו אני לא מבין איפה זה היה

elcool

New member
אגף 3? הצחקת אותי!

אין להם אפילו סיווג ביטחוני! אתה זוכר שמאחורי מרתף Q יש דלת כזאת שיוצאים משאם אנשים עם דם על הידים? אז אני הלכתי ל.. או!! צאו מהחדר שלי!!!! מי אתם!! הצילו!!!!!......................

elcool

New member
חזרתי

אחרי קרבות שכללו 5 חרציות, מגהץ אדים, כבשה בתולה ומנשה זילברשטיין, חזרתי. אני לא אוכל לגלות לכם איפה אני, אני רק אוכל לומר שאני עכשיו במחבוא. אין לי מחשב ואני שולח את המסר עם עורב דואר. ואל תשכחו, הדרך היחידה להתחמק מהשומרים היא להש

double O S

New member
אהה.... הייתי שם כמה פעמים../images/Emo70.gif

הם כל פעם שאני שם מביאים לי ארוחת צהריים: עכבר מת בחצי חינם
אתה מקבל משהו

שמוצה

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

הופלהה! אצלןי התקבלת אם את מעיזה להחזיר לנילס

למעלה