S h a y 9 9 9

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo91.gif

אז ככה... בזמן האחרון שאלו אותי מה הפרק האהוב עלי ב TNG ובסטאר טרק בכלל ובכן לאחר שצפיתי בכולם (כן כן כולם!) הגעתי למסקנה המסעירה הבאה... (לוקח אוויר) עונה 7 פרק Parallels(11) פרק מדהים מצוין נהדר ולאלו מכם שחושבים אולי להוריד אותו או לצפות בו בדרך זאת או אחרת ראו הוזהרתם ספולייר בהמשך יש פה ספויילר אז ככה.... וורף חושב שהכל סביבו משתנה ללא הגיון ואז מגלה שהוא נע בין מימדים שונים הסצינת סיום של הפרק פשוט מרתקת אינסופ אנטרפרייזיות שונות ומשונות בעלות צוותים שונים ומשונים מופיעים באותו מימד פשוט מדהים! סוף ספולייר ולמעשה סוף הודעה

itstzar

New member
בהחלט פרק מהטובים שהיו ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

באמת פרק טוב..אבל,

אני חושבת שאפשר למצוא כמה פרקים אפילו יותר טובים, ו...ראית את כל הסדרות וכל העונות?!?! לזה מגיע לך מחיאות כפיים וצל"ש!

SaidinsTaint

New member
אגב -מה הפרק שטאשה

נשלחת להגן על מוצב קלינגוני במימד / זמן אחר?

S h a y 9 9 9

New member
אני לא ראיתי את כל הסדרות

א. אני ראיתי את כל הפרקים של TNG וDS9 התכוונתי ל TNG הסידרה האהובה עלי בהודעה המקורית... ב. טאשה לא נשלחה להגן על מוצב קלינגוני היא נשלחה לעזור לאנטרפרייז C לעזור למוצב קלנגוני ששלח אותות מצוקה בדרך האנטרפרייז C נתקלה בעיוות חלל זמן שהעיף את האנטפרייז C לעתיד וכתוצאה השתנה העתיד וטאשה לא מתה... פרק מצויין... Yestredays Enterprise עונה 3 לא זוכר את שם הפרק

itstzar

New member
אני ראיתי את כל הסדרות

וכל הסרטים, טוב, חוץ מבסדרה המצויירת, ראיתי פרקים בודדים ואני לא מחשיב אותה היה לי הרבה זמן אחרי השחרור, :)

Bajoran Preist

New member
אני ראיתי-

את כל DS9 מספר לא לגמרי ברור של עונות ב-tng, אבל אני מקווה להשלים את הפערים. את ארבעת העונות הראשונות של וויאג´ר, כרגע בחמישית, בהתאם ל-yes. את העונה הראשונה של אנטפרייז. ובסדרה המקורית מספר מדהים של ארבעה פרקים- הפיילוט המקורי, הפרק הראשון, פרק שבו הם חזרו בזמן לשנות המשבר הכלכלי בארה"ב, ואת הפרק עם זפרם קוקרן. אפילו קלינגונים tosיים לא ראיתי. בושה. אני מקווה שיום אחד גם אני אוכל לומר שראיתי את כל פרקי סטאר-טרק, ובעזרת הפרופיטס יהיו עוד ועוד פרקים לראות.

אחד הפרקים הטובים ביותר (ותקון קטן)

בסדרה הוא Yesterday´s Enterprise. עונה שלישית, בה אני צופה כרגע בדיוידי, מוכיחה להיות מעולה יותר ויותר מפרק לפרק. ראיתי אתמול שני פרקים, כל אחד יותר טוב מהשני: Yesterday´s Enterprise ו- The Offspring. תיקון קטן - טאשה לא נשלחה לעזור לאנטרפרייז C. מה שקרה הוא: גיינן אמרה לטאשה שהיא אמורה להיות מתה, ושהיא מתה ללא סיבה. טאשה התאהבה באחד הקצינים של ה- C, ומאחר והקפטן שלהם ועוד מיליון אנשי צות נהרגו היא ביקשה מפיקארד העברה ל C כי הם צריכים מישהו בטקטיקה, הי הכי טובה והיא רוצה למות בשביל סיבה טובה.

למעלה