אי! השבוע החזירו לי עוברים לרחם ואני ביום החמישי להחזרה היום היו לי כאבי בטן שדומים למחזור ,האם קרה לכן שהיו כאבי בטן בזמן ההמתנה ליום המיוחל, וכן היה הריון מצפה לתשובה.
אי! השבוע החזירו לי עוברים לרחם ואני ביום החמישי להחזרה היום היו לי כאבי בטן שדומים למחזור ,האם קרה לכן שהיו כאבי בטן בזמן ההמתנה ליום המיוחל, וכן היה הריון מצפה לתשובה.
הכל יכול להיות
לי בהריון הקודם היו ממש כאבי מחזור והייתי בטוחה שאני עומדת לקבל וכבר הכנתי את עצמי נפשית. אבל בסוף זה היה הריון. אני מאחלת לך בהצלחה ומחזיקה חזק חזק אצבעות סוף שבוע נעים!
קשה לומר..
זה יוכל בהחלט להיות כאבים של השרשה, אבל ממש קשה לומר, ובד"כ אין ממש סימנים מקדימים בשלב הזה שיכולים לנבא הצלחה או כשלון, אז קצת סבלנות והמון המון המון בהצלחה !!!
קשה לומר..
זה יוכל בהחלט להיות כאבים של השרשה, אבל ממש קשה לומר, ובד"כ אין ממש סימנים מקדימים בשלב הזה שיכולים לנבא הצלחה או כשלון, אז קצת סבלנות והמון המון המון בהצלחה !!!
אכן, אין שום סימנים מקדימים
אבל! וזה אבל גדול מאוד - לפעמים בכל זאת מרגישים משהו. כמובן שקשה להתעלם ונורא רוצים לחשוב שאלו אכן כאבי השרשה. בכל מקרה, אם כאבים כאלה בשלב הזה יכולים לרמז על משהו - זה יותר מרמז על כן הריון מאשר על לא הריון. מה שנשאר זה להמתין בסבלנות עוד 6 ימים, ולהמשיך להחזיק אצבעות.