שלום:)

גילי אל תשקרי! :)

את לא זוכרת שלפני שבועיים.. כשהייתי אצלך.. את ושי כל הזמן תיקנתם אותי לגבי השם שלה.. אז אל תעבני אותי.. בסוף שי יחטוף (כמו תמיד..) כי אני הרי יותר חזקה ממנו.. שי - זה לא משהו אישי נגדך.. אז לא לדאוג..

kedeman

New member
ברוך הבא!!

קודם כל... כמו שכתבתי פה בהודעה אחרת יש לי הרבה בלאגן וסיבוכים בראש ואני יכול לענות לך תשובות שאני שומע כשאני מעלה את החששות שאתה כן תהיה געינר טוב בכל שנה יש כל כך הרבה גרעינרים שהם בסופו של דבר כן עשו עבדה טובה וכן סיימו את השנה ולעומת מעט שלא סיימו או שהחניכים/מועצה/תנועה מסתכלים עליהם בתור חרא של גרעינרים ואל תדאג אתה תהיה שנה הבאה בעמק חפר :) סתם... לא חייב

fresh mishmesh

New member
שמע שי

לגבי עמק חפר... אם כבר מדברים על להיות גרעינר שם... החוברת שהגרעין הכין הייתה אינפורמטיבית... מדי. זה קצת מעייף שכל מה שהיה שם זה חומר על המושבים נטו... והדפים שהם חילקו- הם היו טיפה משעממים ביחס לחוברות והדפים שהמועצות האחרות חילקו... החוברת של עמק חפר היא בינתיים החוברת הבערך הכי פחות מלהיבה שהסתכלתי בה... אבל למזלי יש לי מי שיספר לי על מה הולך שם (עמר, נעם, ועכשיו אחרי הסמינר גם הגרה כפרה) בצורה קצת יותר נרחבת... בכל מקרה, זה בכלל לא משהו נגד הגרעין שלכם או נגדכם או משהו כזה (אני יודעת שהם מקסימים, ומשום מה כולם שם מכירים אותי, למרות שרק שתיים ממש מכירות אותי), רק סתם חבל שלא הלהיבו אותנו יותר בקשר לאחת האימפריות היותר ענקיות של התנועה הזאת... (שמת לב? היה פה פירגון... מתחילים לחנך אותי)

ניצן

אני חושב, שהחוברת אולי הייתה בלי חוש הומור, אבל תכל'ס זה מה את צריכה. אני לא הייתי רוצה שיבואו אליי לעמק להיות גרעינר כי "החוברת שלהם הייתה מגניבה" "הם מצחיקים". אני חושב שיש לעמק חפר את הגרעין הכי טוב שהיה בתנועה הזאת עד עכשיו. והחוברת שהם עשו הייתה מאוד אינפורמטיבית כדי שתדעי בדיוק למה את נכנסת. כי אם כל זה שעמק חפר נחשבת למועצה מושתת, היא מאוד קשה ועם המון עבודה.

זורקה

New member
אבל בכל זאת

צריך שיהיה הומור וקטעים נחמדים באמצע אחרת החוברת יותר נעימה לקריאה. למשל מאוד נהניתי מהחוברת של הגולן (אבל זה בטח בגלל שאני משוחדת..) וגם למשל החוברות של מעלה יוסף וגלבוע היו אחלה!

fresh mishmesh

New member
exactly

וגם במעלה יוסף וגלבוע נתנו לנו מידע על המושבים כדי שנדע למה אנחנו נכנסים... זה לא סותר את העובדה שאפשר לשים שם עוד דברים חוץ מזה... זהר, תמיד טוב שיש מי שמבין אותי

kedeman

New member
כולם נתנו מידע על המושבים

לא היתה חוברת אחת בלי המידע בעצם... מטה יהודה לא כתבו (אבל אצלם היה צריך לאסוף דפים בחדר ואני לא בטוח אם לקחתי את כולם) מה את אומרת מור, כדאי להיות במעלה יוסף?

THE sky angel

New member
לא יודעת..

אני רק חושבת שלמי שיהיה גרעינר שנה הבאה במעלה יוסף, לא יהיה לו כל כך הרבה במה להתחרות (כאילו העניין של להיות טובים יותר ולהוכיח את עצמם..) אני לא אפתח את זה. אתם מוזמנים באייסיקיו.. :) אבל אני יודעת שאתם לא מחפשים עבודה קלה, ופה באמת זו עבודה יחסית קשה. אבל אל תצפו שאני יביא לכם עוגות שוקולד כי הגרעין של השנה כבר גנבו לי את כל התבניות!

fresh mishmesh

New member
שגיא

אתה ממש מפספס את הנקודה. אני לא צריכה את החוברת עם הומור, או עם קישוטים כדי שזה יקבע לי ללכת לגרעין הזה או לא. אני צריכה את זה כדי שילהיבו אותי. אני צריכה שיראו לי משהו טוב (לפחות ככה אתה טוען) בפרסום טוב! ומה לעשות, לעניות דעתי הפרסום (או השיווק אם תרצה לקרוא לזה ככה) שהגרעין עשה למועצה היה לא משהו... הדוכן עצמו היה אחלה בחלה מהבחינה הזאת, ואפילו ציירתי ציור, אבל בבית, כשאני יושבת וקוראת, ומנסה להיזכר מה קורה בעמק חפר, אני רואה שהחוברת טיפה יבשה ולא מושכת את העין ומגרה אותי לקרוא על המושבים שם. מה לעשות? אני משתעממת ממידע נטו, ואני חושבת שיש עוד אנשים כמוני... מה שאמרתי זה שהיה כדאי לעשות את החוברת בצורה שתמשוך קצת יותר תשומת לב... לי יש את מי שיספר לי על עמק חפר וימשוך את תשומת הלב שלי לכיוון של המועצה שלך, אבל לא לכולם יש את מי שיטחן להם בשכל על הפעילות שלכם...

נ ו ם

New member
ניצן מה כבר רצית שנכתוב

שאנחנו גרעינרים ב"אימפריה ואיזה כיף להיות גרעינרים בעמק חפר שווה לך לנסות גם"? שנצייר רלבבות ופרפרים בצד? אז לא.

kedeman

New member
למה לא השגתי חוברת??

נכנסתי לחדש של עמק חפר וכצי, רועי וגולן היו שם סנובים!!!! ושאלה לנעם למה לא הזכרתם את מעגן מיכאל?????

נ ו ם

New member
שי וניצן

שי - כי אין שם גרעינר וכנראה גם שנה הבאה לא יהיה. ניצן - אני לא יכולה לא להיות צינית זה מום מולד. אבל את כתבת משהו כמו אימפריה כמו עמק חפר" (נדמה לי אני מצטערת עם עיוותתי) ולא אני לא רוצה שאנשים יבואו לכאן כי זאת אימפריה כי אז זה יתנפץ להם בפרצוף כשהם יגיעו לכאן.

fresh mishmesh

New member
דיברתי על הציניות של ה"לבבות ופרחים

". וכן, כתבתי שאתם אימפרייה, אבל ממה לא בהקשר הזה... כתבתי את זה בסוף... שחבל שהתשומת לב של אנשים לא תוסט לעמק חפר, כי זאת אחת האימפריות ענק בתנועה, וחבל שאנשים לא יתלהבו מללכת להיות שם גרעינרים. ואני לא ממש בטוחה שזה יתנפץ להם בפרצוף. זה די ברור שמבפנים המערכת נראית אחרת, אבל מבחוץ אתם בתכל'ס אימפרייה, אין מה להכחיש את זה

קשתונה

New member
../images/Emo122.gif מה מוקצה רוצה מכות?:)))

אתה לא יכול להיות מוקצה אם אני איתך בגרעין!!! מי שיתעסק איתך....יצטרך להתעסק קודם איתי
אתה לא תהיה מוקצה ואתה מותק ותהיה אחלה גרעינר ולא יהיה אחד שלא יאהב אותך! (בעצם...מה אני מבטיחה? הכל יכול לקרות!) בכל מקרה...אתה באמת אחד האחרונים שאני דואגת לו... יש אנשים שאני יותר דואגת מה יקרה אם הם יהיו איתי בקומונה...או מה יהיה איתם בכל קומונה...כי חבל!

למעלה