שלום ! אני חדשה כאן .
P PURPLE CHICKEN New member 7/3/03 #2 וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif ווקשע תקראי את המאמר לחדשושים... אני ירדן, אבל תקראי לי איך שבא לך. וזהו, תהני
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif ווקשע תקראי את המאמר לחדשושים... אני ירדן, אבל תקראי לי איך שבא לך. וזהו, תהני
פ פינקילושה New member 7/3/03 #3 שלומלום../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif וכמובן,
S Shablula New member 8/3/03 #4 וואל, וואל..ברוכה הבאה!! ../images/Emo19.gif../images/Emo117.gif ערב מבוגבאג לך חבובה..ספרי על עצמך? אני, פ'כל מקרה, לירון..נעים להכיר
וואל, וואל..ברוכה הבאה!! ../images/Emo19.gif../images/Emo117.gif ערב מבוגבאג לך חבובה..ספרי על עצמך? אני, פ'כל מקרה, לירון..נעים להכיר
ס סיסון New member 8/3/03 #5 תודה לכולם ! אני מרמת-גן, בת עוד כחודש 14 ולומדת עם מיכל בכיתה. (אני מקווה שלסוג מידע כזה התכוונת )
פ פינקילושה New member 8/3/03 #6 ../images/Emo9.gif *מהססת* ש..שם... כי אממ..., אולי במקרה אני מכירה אותך
פ פינקילושה New member 8/3/03 #10 ש...שחר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif שחר חבובית זאת כרמל . שחרוטוש
ל לאנה New member 8/3/03 #9 שחר...?../images/Emo12.gif היילו חבובית! * לכל חברי הפורום, אני כבר פגשתי אותה* אני מקווה שתהני איתנו.
שחר...?../images/Emo12.gif היילו חבובית! * לכל חברי הפורום, אני כבר פגשתי אותה* אני מקווה שתהני איתנו.
פ פינקילושה New member 8/3/03 #11 ../images/Emo12.gif לא ראיתי שכתבת ת'הודעה הזאת. - לא לכולם, גמני פגשתי אותה ! סבבוש.
G Gilmore Girl Rules New member 8/3/03 #13 שחר!!! אויש, אני לא יכולה לכתוב לך וולקאם באגי ראוי כרגע... עוד מעט .
§ § ליברטי § New member 9/3/03 #16 וולקום../images/Emo70.gifמכשפופי|../images/Emo34.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אני אחינעם... ואת
וולקום../images/Emo70.gifמכשפופי|../images/Emo34.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אני אחינעם... ואת
G Gilmore Girl Rules New member 9/3/03 #18 אויש. אני בחיים לא אתגבר על העובדה שהשם שלך נותן לי אסוציאציות של ששון.
L Lily Bing New member 10/3/03 #19 Helooooooooo|../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif../images/Emo118.gif ברוכה הבאה! אני ליאת, אני לא חדשה כאן, אבל גם לא הכי וותיקה...ונראה לי שזה פורום מ מ ש חמוד תהני נכון שגם את הכי אוהבת את ג'ס כי אני פשוט מטורפת עליו...
Helooooooooo|../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif../images/Emo118.gif ברוכה הבאה! אני ליאת, אני לא חדשה כאן, אבל גם לא הכי וותיקה...ונראה לי שזה פורום מ מ ש חמוד תהני נכון שגם את הכי אוהבת את ג'ס כי אני פשוט מטורפת עליו...
§ § ליברטי § New member 10/3/03 #20 את מאוהבי הג'ס../images/Emo35.gif|מכשפופי|../images/Emo34.gif *עדיין זוכרת אותה עם החתימה היפה... יום בהיר אחד* הוא עדיף מדין. אבל לא מטריסטן.
את מאוהבי הג'ס../images/Emo35.gif|מכשפופי|../images/Emo34.gif *עדיין זוכרת אותה עם החתימה היפה... יום בהיר אחד* הוא עדיף מדין. אבל לא מטריסטן.