שאלה למה צריך להרגיל פיתון צ'ילדרן לאכול וולדות? נ.ב היום החולדה שלי המליטה 11 גורים לבקנים ופנדה.
ר רע ליבני New member 20/4/04 #1 ../images/Emo8.gifשאלה למה צריך להרגיל פיתון צ'ילדרן לאכול וולדות? נ.ב היום החולדה שלי המליטה 11 גורים לבקנים ופנדה.
../images/Emo8.gifשאלה למה צריך להרגיל פיתון צ'ילדרן לאכול וולדות? נ.ב היום החולדה שלי המליטה 11 גורים לבקנים ופנדה.
T T0M3R New member 20/4/04 #2 בשביל מה?! למה צריך להרגיל לוולדות? לא הבנתי את השאלה שלך, בקר לחולדה, 17 זה השיא שלי בחולדות 19 בעכברים
בשביל מה?! למה צריך להרגיל לוולדות? לא הבנתי את השאלה שלך, בקר לחולדה, 17 זה השיא שלי בחולדות 19 בעכברים
ר רע ליבני New member 20/4/04 #5 למה צריך להרגיל אותם לאכול וולדות למה הם לא אוכלים אותם כמו כרכן תירס(דוגמא)?
O o r i 6 6 6 New member 20/4/04 #6 שתי סיבות 1. הם בוקעים מאוד קטנים, אפילו שהם יכולים לבלוע ולדה הם לפעמים נרתעים 2. בטבע הם ניזונים מזוחלים אחרים. רק בבגרותם הם לפעמים אוכלים גם מכרסמים, אבל בטח לא בצעירותם(זו הסיבה העיקרית)
שתי סיבות 1. הם בוקעים מאוד קטנים, אפילו שהם יכולים לבלוע ולדה הם לפעמים נרתעים 2. בטבע הם ניזונים מזוחלים אחרים. רק בבגרותם הם לפעמים אוכלים גם מכרסמים, אבל בטח לא בצעירותם(זו הסיבה העיקרית)