קניתי בואה

../images/Emo8.gifקניתי בואה

היי מה המצב אחריי הרבה זמן שלא ניכנסתי לפורום כי לא היה לי אינטרנט אני מקווה שזה סודר ואני יוכל לחזור טוב לנושא החשוב קניתי בואה חדשה חמודה ויפיפיה מהמישלוח שהגיעה לרפי מילד הג'ונגל היא בסביבות ה 40 סנטימטר (לא מדוד) ויש לי גם שאלה לפי ההודעות שקראתי למטה בואה נחשב נחש שנושך הרבה יחסית?? היה לי כרכן תירס שנה והוא לפחות בחיים לא תקף אותי אז אניסתם רוצה לדעת אם יש מצב שזה ישאר ככה
מה לעשות לא חובב נשיכות וגם שונא זריקות

DeadLine

New member
תתחדש

והכל תלוי בנחש הספציפי שאצלך יש לו אישיות משלו חחחח

AB15

New member
תתחדש! אני כתבתי על הנשיכה כנס..

דבר ראשון תתחדש על הבואה אחלה נחש. דבר שני אם תשחק עם הבואה הרבה היא לא תנשך אותך ואם תחזיק אותה נכון היא לא תנשך ואם לא תפתיעה אותה או תבוא עם ריח של מכרסם על היד הסיכויים לקבל נשיכה נמוכים אני ננשכתי כי לא החזקתי אותה טוב לרגע אחד.. הנשיכה עצמה כואבת אבל אחרי 5 דקות זה עבר ועכשיו יש קצט סימני שיניים אבל לא נורא זה יעבור:) ולא עשיתי זריקה בסופו של דבר.. בהצלחה ותתחדש:)

תתחדש

בואות קונסטריקטור הם לא נחשים תוקפניים במיוחד ואם תוציא אותה מדי פעם ותשחק איתה קצת לא צריכות לנחש שום בעיות תוקפנות.

AB15

New member
אצלי היא חצי חצי והיא ממש רגועה:)..

האבא הוא קונס' והאמא לא זה שמכר לנו (ברק) לא יודע אז אני מעריך אימפ' זה לא משנה לי ת'אמת.. אבל אותה כשקניתי זה היה כמו לקנות כרכן תירס היא הייתה רגועה ומאז שהיא אצלי כמעט חצי שנה היא נשכה אותי פעם אחת את חבר שלי פעם אחת ואת אותו חבר היא קפצה עליו כשהוצאנו אותה מהקופסא כשקניתי אותה..

salingre

New member
הראתי את הבואה שלי

(והוא אח של שלך) לרפי והוא אמר לי שהיא קונס' קונס' אז עכשיו אתה יודע

Rea Livny

New member
תתחדש!

בואה קונסטריקטור, זה לא נחש תוקפן אם תחזיק אותו הרבה או מספיק זמן שיהיה רגוע יהיה בסדר..אם לא תחזיק אותו הוא יהיה תוקפן אבל בעיקרון בואה קונסטריקטור זה נחש נחמד ורגוע.. בהצלחה..

אני מצטער אבל לא ממש הבנתי

מההודעה שלך אם הוא נחש תוקפן או לא. אתה כותב "בואה קונסטריקטור, זה לא נחש תוקפן" ואז אתה כותב "אם לא תחזיק אותו הוא יהיה תוקפן" ואתה מסיים ב "בעיקרון בואה קונסטריקטור זה נחש נחמד ורגוע". הסבר יהיה נחמד...

Rea Livny

New member
קיצר מה שניסיתי להגיד זה:

שאם הוא יחזיק את הבואה הרבה אז היא תהיה רגוע ואם לא אז היא תהיה תוקפנית..

naja

New member
ממש לא נכון.

רוב הבואות ילידות השבי ממש לא תוקפניות, גם אם מחזיקים אותן פעם בשבועיים לשתי דקות.

Rea Livny

New member
הבואה נקבה

שהיית לי, לא הוצאתי אותה הרבה ולפעמיים היא היית מנסה לנשוך...

תודה רבה לכולם

תודה רבה לכולם ואני מחזיק את הנחש הרבה היום הוצאתי אותו איזה 4 פעמים והוא ניראה רגוע עד עכשיו תגידו לא הבנתי יש קונסטריקטור ויש אימפרייטור או שזה אותו דבר ואם כן אז איך מבדילים בניהם??

אותו הנחש.

לבואה קונסטריקטור יש מספר תתי מינים שהנפוץ מהם הוא בואה קונסטריקטור אימפרטור. אתה מוזמן ללכת אחורה בפורום שם יש דיון על ההבדלים בין התתי מינים.

בואה...

בעקרון זה נחש בעל אופי רגוע,וגם אם לא תוציא אותו הרבה אלא רק פעם ב.. שאתה מנקה אניח מאמיןל שלא תיהיה לך בעיה.

למעלה