ספר להודו

yanyun

New member
../images/Emo8.gifספר להודו

א. מחפשות דחוף ספרי לונלי פלאנט על הודו- ב. האם יש טיסה מוורנסי לקג'ראהו? לחלופין מי יודע כמה זמן נסיעה ברכבת לשם? תודה

kogawa

New member
7 שעות רכבת לסטנה + 3.5 שעות טאטא

(טאטא זה דומה לאוטובוס אבל מעץ, ועם צופר של ספינת קיטור + זמבורת יד + רמקולים שמנגנים שירים הודים מסרטי בוליווד, וכשמתקלקל לוקחים לנגריה לתיקון) לגבי חיפוש דחוף של לונלי הוא נמכר בהמון חנויות, ונסי גם כאן.

../images/Emo24.gifנסיעה לקג'ראהו

בתחילה נראה לי כי את מתלוצצת אך במחשבה שניה עם כל ההפתעות הצפויות לי בהודו והסביבה ההזויה נראה לי שאת רצינית. האם ניסית נסיעה זו ואיך עברה עליך חוויה זו של אוטובוס של סבא ג'פטו????

Yo-man

New member
התאור ממש לא היה מוגזם ../images/Emo6.gif

הנסיעות האלה עוברות בסופו של דבר, וגם אם מגיעים שפוכים או מותשים, תמיד יש איפה לנוח אחרי הנסיעה, והחוויות נשארות לכל החיים. נסעתי עם חבר מנפאל להודו באוטובוס, ישבנו בספסלים נפרדים (כי שניים שאינם הודים לא יכולים להסתדר על ספסל אחד). אחרי כמה דקות של נסיעה חברי קורא לי בקול חציו שבור וחציו משועשע. אני מסתובב לראות מה קורה איתו והינה הוא מחזיק תינוק הודי קט. אמו של התינוק עמדה והיה לה קשה להחזיק את התינוק אז היא נתנה לחברי להחזיק בו. הוא האדם האחרון שהתאים לו לאחוז בתינוק (מאז נולדו לו כבר 2 משלו), וזה היה פשוט קטע הזוי והיסטרי.

kogawa

New member
אני לא מתלוצצת כלל

חודשים רבים עברו עלי בהודו, ופרט לרכיבת גמלים/סוסים/פילים והליכה ברגל ודיווש אפניים, הרכבות היא מתודת הנסיעה המקובלת, אבל בהרים יש רק אוטובוסים (המכונים באנגלית בעסה ולא סתם), וכמובן יש ריקשות ומוניות אופניים וכן גם רכבות צעצוע המונעות קיטור, ושלא לדבר על הספינות והסירות.

למעלה