סיגס ושיין...

s h e l b y

New member
../images/Emo8.gifסיגס ושיין...

לחמודות שהיו בעיר ביום שני: היה ממש כיף (אתכם) - נצטרך לעשות את זה שוב והספורט לא יזיק, אה?

אבל איזה פדיחה רצינית היתה לי...

קלטו בנות: אני חוזרת הביתה, מודדת את החזיה שקניתי- והופס, הכל נקרע!!! איזה מזל שזה לא קרה במקום אחר...(!) לעולם לא רונים יותר חזיות במשביר!!!!!!!!

חחח....

סיגל: מתי קנית חזיה? מיכל: גם לי היה ממש כיף! סיגל+מיכל: כואבות לי הרגליים... נתראה פושעות קטנות שלי!!! LOVE U

s h e l b y

New member
חחחחההההה....

סיגל.... יא יצורה - מצחיקולה! שני-".....I need a girlfried"

../images/Emo23.gifמי לעזאזל המתחזה?

אתם אף פעם לא תגיעו לרמה של אמא מומין האמיתית. נסיון עלוב להצחיק פה מישהו ( חוץ ממיכל שגם ככה כל דבר מצחיק אותה) נ.ב. מי אומר "קלטו בנות" בימינו, זה כלכך פאסה, כאילו דדההה... נ.ב. 2- אם כבר מדברים על חזיות, מתי מתאים לכם, סליחה לכן בנות , לצאת לקניות? אולי מחר אחרי שינת היופי שלכן?עוד קצת ספורט לא יזיק... סתם, למי יש כח אחרי יום מפרך שכזה, איזה חיים קשים. ולסיום, החיים קשים ואז מתים, די מבאס , לא? love all , serv all-האם המשפט הגיוני, או סתם חבורת מסוממים שמנסים להמציא חרוזים לתיקון עולם?

נראה לי..

שזה רועי ו/או יונתן... אבל למי שזה לא יהיה, אין לכם דברים יותר חשובים לעשות מאשר להתחזות לחניכות מהקורס??

סליחה... טעות OOPS

גיליתי בדיוק מי זה!!! אהההמ אאאהמממ.... אני לא אגיד את שמו, אבל אני רק יכולה להגיד שזה מישהו מקורס האמריקאי. אהההה סליחה הישראלי. התבלבלתי.

למעלה