מחר בשעה שש מופע אקוסטי ב- M .T.V של אלאניס (אלא מי...) , איד אני אוהבת את המופע הזה
Y YAEL 918 New member 18/7/03 #1 ../images/Emo8.gifמחר בשעה שש מופע אקוסטי ב- M .T.V של אלאניס (אלא מי...) , איד אני אוהבת את המופע הזה
../images/Emo8.gifמחר בשעה שש מופע אקוסטי ב- M .T.V של אלאניס (אלא מי...) , איד אני אוהבת את המופע הזה
I infatuation New member 20/7/03 #5 כמובן שראיתי את ההופעה פעם נוספת הם חתכו קטעים מההופעה לא?? היה אמור להיות גם סטיל ממה שאני זוכרת.. ועוד כל מני קטעים זה מזה מעצבן שהם חתכו את זה!
כמובן שראיתי את ההופעה פעם נוספת הם חתכו קטעים מההופעה לא?? היה אמור להיות גם סטיל ממה שאני זוכרת.. ועוד כל מני קטעים זה מזה מעצבן שהם חתכו את זה!
J j u n k New member 20/7/03 #7 נראה לי שאתה מתבלבל בין האנפלאגד למספרי הסיפורים שם היא שרה את סטיל. השיר שחתכו (וחתכו גם מן האלבום) הוא דווקא ת'אנק יו..
נראה לי שאתה מתבלבל בין האנפלאגד למספרי הסיפורים שם היא שרה את סטיל. השיר שחתכו (וחתכו גם מן האלבום) הוא דווקא ת'אנק יו..
R Rוית New member 21/7/03 #9 חתכו גם את YOUR HOUSE מהאנפלגד, וזו היתה דווקא גירסה מהממת של השיר! וגם את באבא לא? אני כבר לא זוכרת..
חתכו גם את YOUR HOUSE מהאנפלגד, וזו היתה דווקא גירסה מהממת של השיר! וגם את באבא לא? אני כבר לא זוכרת..
I infatuation New member 21/7/03 #8 באמת?../images/Emo9.gif וואי אני עד כדי כך מעופפת? הייתי בטוחה שכן.. אבל אולי אני מתבלבלת עם הופעה אחרת.. פאדיחות
באמת?../images/Emo9.gif וואי אני עד כדי כך מעופפת? הייתי בטוחה שכן.. אבל אולי אני מתבלבלת עם הופעה אחרת.. פאדיחות