מה שלומכם ?

sarit743

New member
יום ראשון בפנימייה...

והגוזל מבסוטה עד הגג. קודם כל סוף כל סוף יכלה להתלבש ולא להיות עם הפיג'מה. דבר שני אין אנשי סגל צמודים ועוקבים כל היום. דבר שלישי המקום הוא גדול ולא מחלקה סגורה בבי"ח, יש אויר יש אור ויש פתיחות. דבר רביעי ילדים חדשים שלכולם אותה מטרה - החלמה. יופי לי ויופי לה וטפו טפו . הפנימיה היא נוה צאלים אשר ברמות השבים. גילאים 12-18. עד לפני כשבועיים שמעתי רק דברים טובים. בשבועיים האחרונים הכרתי 2 זוגות הורים אשר ילדיהם היו בפנימייה וללא הצלחה. הם מאשימים את הפנימייה ובקשו ממני לבדוק טוב טוב. לי עדיין המקום נראה אידיאלי לגוזל. ממשיכה לחלום רק טוב לשתינו. דרך אגב. אביה הגיע, הוא נקי מאלכוהול וסמים כבר חצי שנה. במשך השבוע וחצי האחרונים ביקר כבר 3 פעמים ומתקשר כל יום. גם בנושא הזה אני מקווה שאכן תהיה יציבות כי זה עושה לגוזל שלי טוב. רק טוב, רק טוב לכולנו. שלכם, שרית.

א ו ס ו ש

New member
שרית שלום

אני שמחה שאת מרוצה מהפנימיה, על תשמעי לכל אחד, כי כל מקרה לגופו. גם הבת שלי היתה מועמדת לפנימיה הזו בסוף היא לא רצתה פנימיה, גם אני לפני חמש שנים שמעתי רק טובות עליה, בהצלחה חמודה, יישר כוח

sarit743

New member
../images/Emo8.gif מה שלומכם ?

חוץ מזה שגנבו לי היום את הסלולרי שזה ממש, אבל ממש, נורא ואיום - הכל בסדר, טפו, טפו, טפו,
. לא ראיתי כאן הרבה אנשים הרבה זמן, ספרו קצת מה קורה איתכם, גם אם הכל טוב וגם אם הכל נוראי. הגוזל מתחילה מחר את השילוב בפנימייה, לקראת השנה הבאה עלינו לטובה. יום נעים לכולם, שרית

ד קובי

New member
היי שרית ../images/Emo24.gif

גנבו את הסלולרי זה לא נעים, אבל בקשי מחברת הסלולר לחסום את המכשיר בפני שימוש לחלוטין!!! יש להם אפשרות שכזו וכך מי שמצא את הנייד לא יוכל לעשות בו שימוש גם אם הוא מחליף כרטיס חכם. שיהיה המונמון בהצלחה לגוזל בשילוב בפנימיה... אצלי הכל טוב ברוך ה' מוריד קצת לחץ, ושמח לראות שיש כאן פעילות...

שלומנו ככה..

הוא צועד כל יום בדרך לעבודה, וזה נחשב קצת כפעילות ספורטיבית, מה שהפסיכיאטר המליץ כל השנים אז אני קצת מעודדת, למרות שעכשיו בחום הכבד זה קצת קשה יותר. יש בבית קצת מתחים כי קשה לו להתרכז וכשיש ילדים וצריך לטפל בהם ולשים לב אז קשה לו. חוץ מזה העירעור מתקדם בעצלתיים. בעצם לא ממש מתקדם. כתבתי מכתב נוקב ועדיין לא שלחתי.
אל תגידו לי, אני יודעת........ אני פשוט עמוסה מדי. מחר אטפל בזה, בלי נדר.

לולי90

New member
עידכון

ראיתי שכולם כותבים ולמרות שאין לי כל כך חשק לכתוב-גם אני החלטתי לכתוב כמה מילים...מצבנו יחסית יציב-התחלנו להחזיר אותה לב"ח בימי ראשון בבוקר במקום מוצאי שבת...ביום ראשון הזה הייתה יחסית רגועה-רק שהתקשרתי'-פתאום היא בכתה לי -אבל אחיות אמרו שגם לפני השיחה וגם אחריה הייתה ממש בסדר(אולי קצת משחקים עם אמא).רגועה יחסית בזמן האחרון-בטח בגלל שהמינון עולה...שבוע הבא אני הולכת לבנק-לברר על ההלוואות(לקנות אוטו) -כי עד עכשיו עוד לא יצא לי...מקווה מאוד-מאוד-אם ככה הכול ילך-להוציא אותה תוך כמה חודשים לאישפוז יום..-חוץ מזה אני מצוננת נורא-היום היה גם חום-כנראה מחר אני עושה לי יום חופש מהעבודה-אשכב בבית אראה סרטים...ובערב בכל זאת אסע לבתי-כי עוד לא ראיתי אותה השבוע-בעלי היה ביום שני....שרית-מאושרת בשבילך-הלוואי שבתך תמצא מסגרת שבאמת תתאים לה ויהיה לה שם טוב והיא תתחיל להשתפר ולהחלים...

למעלה