יום ראשון

מועד ב' מחר ופשוט אין לי את העצבים להתכונן

אני עושה ארבעה תרגילים מתעצבן וסוגר את המיקודית ): ועוד בצהריים אני לא יוכל להתכונן. למה נרשמתי לסיוט הזה ]:

מתחילה לעבוד סוףסוף

משמרת צהריים, 16:00-00:00 נקווה שיהיה נחמד עוד מעט במרכז קונה נעלים שחורות

><

המזגן ממש מתחיל לעצבן אותי...מזל שאמאבא חוזרים עוד מעט (המזגן פשוט נוזל בטירוף, אז שמתי דלי והוא מתמלא מהר מדי
וזה נורא כבד!). ואם הם כבר חוזרים, זה אומר מתנות
היום בעיקרון מה שעשיתי זה מחשב-טלוויזיה-לסדר את הבית. אז הבית מסודר ואסור לאכול בשום מקום חוץ מבמטבח
פקודה שלי
צריך להתחיל ללמוד למתמטיקה (לא בכלליות, זה לא שלא למדתי בכלל, דווקא למדתי די הרבה).

P i x i e s

New member
יהיה בסדר...

מתי תדע את ההערות שלו? (המורה שלי מקריא לתלמידים בטלפון מה הטסטר רשם... ככה זה אצל כולם לא?)

לפחות אצלי הוא נותן את הדף של הטעויות בשיעור

אחרי הטסט אבל תמיד אפשר להתקשר אליו והוא יקרא את הטעויות. טסטרים כמה שהם עם רע ]:

זונע

New member
אני לא צריך את זה, יודע בדיוק על מה נכשלתי

היה טסט בנזונה, באמת שנהגתי טוב ואז הייתי צריך לתת זכות קדימה למכונית שבאה מולי-ולא נתתי...קיבלתי ברקס והטסטר לא אמר כלום חוץ מ"חבל, נהגת כל כך יפה"... קיצר באסה חח

© h i l a ©

New member
לא נורא!

נכון שזה מבאס רצח להכשל ואז לחכות כ"כ הרבה זמן לעוד טסט ולשלם עוד איזה 700+- ש"ח על שיעורים וטסט, אבל זה לא אומר שבחיים לא תעבור, נכון? תחשוב שככל שאתה נוהג ויש לידך מורה אתה חווה יותר ויותר סיטואציות חדשות ואם אתה לא מתמודד איתן נכון תמיד יש מישהו עם נסיון שיושב לידך. ואני אסיים במשפט הידוע, לכולם יש בסוף רשיון! :)

זונע

New member
הלחכות והלשלם פחות מפריע לי

כאילו, אני סתם מרגיש בזבוז זמן ותסכול...לא יותר

שרון710

New member
הרווחתי 135 ש"ח

ב40 דקות. הו-יה!
(יריד ספרים בבצפר זה ה-דבר. חבל שלא היו לי הרבה ספרים למכור.) נמאס לי. נמאס לי. נמאס לי. ובנוסף לכל, אני מפספסת את הערב הקרנות ביום חמישי בגלל ת"א. סעמקקקקקקקקקקקקקק.

A Broken Myth

New member
לא כייף לי.

קמתי בבוקר לפיזיותרפיה, שזה סוג של קבוצה גדולה כזאת שעושה תרגילים. הרגשתי כל-כך זקנה פתאום
אח"כ חזרתי הביתה, והלכתי לישון, כי הייתי גמורהה מעייפות, קמתי לפני רבע שעה
. אמא החליפה לי קביים, אבל הן לא נוחות בעליל, ואני לא יודעת מה לעשות. [[כוסומו, כמה אני מתלוננת
]] עוד מעט יש שיעור פרטי, ואז צריך ללמוד ולחרוש על 05 עד מחר. ומחר, זה סוףסוף ייגמר... [[עד שאני אצטרך להשלים בגרויות
]] טוב, כואבת לי הרגל. נמ. המשך יום נעים וכאלה

Anni Lupu

New member
שונאת מתמטיקה. פשוט שונאת.

אני לא מבינה למה צריך את המקצוע הזה?

giraffeeeee

New member
אין לי כבר כוח.

בשבע בבוקר הלכתי לחכות לטרמפים ואפחד לא עצר לי אז אמא בסוף לקחה אותי לחדרה. משמונה וחצי עד אחת וחמישה הייתי שם והיה זוועה, אני לא יודע כלום במתמטיקה. למדתי קצת לתיאוריה ועשיתי בוחן ונכשלתי, נהדר. קוש רבה איתי אתמול היא אומרת שאני אדישה מידי.

© h i l a ©

New member
אוף

אני מקווה שהם שורדים שם, ושמישהו ראה אותם ולקח אותם אליו
. היום היה לי שיעור נהיגה אחרי חודש וחצי או אפילו חודשיים, לא זוכרת כבר... קיצר היה רע
אחרי זה הלכתי לשרוף עוד איזה שני קילו במכון. נירא לי ירדתי קצת... אה ואיזה מגניב, שמתי לב שבבגרות במתמטיקה הייתה שאלה שהופיעה במתכונות במיקוד שלי, ממש אותה שאלה עם אותה הפרבולה והישר רק שהשאלה הייתה מנוסחת קצת אחרת אבל היו צריכים למצוא את אותו הדבר, והקטע המצחיק שהיה לשאלה הזו פיתרון מלא, ואני לא עניתי עליה!!! :(

© h i l a ©

New member
בבקשה תחתמו על העצומה

העצומה למען הגדלת כלביית "גלבוע אוהבת חיות" בבקשה, זה ממש חשוב!

מישו22

New member
העבודה משחררת!../images/Emo3.gif

עשיתי היום 240 שקל ב3 שעותואז התייאשתי אז הלכתי הבייתה,ככה זה עבודת קבלנות.. קיצר עוד שעה אני הולך לעבוד באולם אחוזת דניאל מי שמכיר(דרומים)

מישהו יודע מתי הבגרויות מחר?כל השאלונים.

לא למדתי אפילו דקה
אני אידיוט.אבל ב3 יח',ככה שזה לא כזה משנה.

למעלה