טאורה

../images/Emo8.gifטאורה

טאורה הוא המלך! הוא סוס דרסז וקפיצות מעולה! הוא הסוס של זיו קולנדר. אני מתחרה עליו קפיצות. תעודת זהות: שם:טאורה שם קודם: קשת (איכס!!!) כינוי: מלך גזע: מקומי/מעורב/לא ידוע בעלים: זיו קורלנדר רוכב מועדף: זיו קורלנדר אבל הוא בקושי רוכב עליו.... רוכבים עליו: אני (דורון גלאון) ילדים לשיעורים ובזמן האחרון גם אור ינקו... הכי שונא: את הילדים הקטניםץץץץ(שם להם ברקסים מתי שהוא יכול) סוסים חברים: אלמוג (פוני וולש מתוק) וקאיה מגורים: באורוות עין המפרץ בחצר הגדולה נכון לעכשיו שותפיו הם: קלייר, קאיה ואלמוג. צבע: באי (חום עם רעמה שחורה) עיינים: חומות עם כחול מקסים. סימנים מזהים:כוכב ופס קטן לבן על צד שמאל של האף, שתי הפרסות בצד ימין לבנון מהמפרק התחתון ומטה, קו לבן מאחורי המקום בו עברת חגורת הבטן מתחת הבטן... אוכל אהוב:הכל והרבה!(והבטן מדברת בעצמה.....) גובה: 149 סנטימטר או 150 או 151 אנחנו מכחישים שהוא פוני!(הגובה האמיתי הוא 149 או 146)! הכי גבוה שהוא קפץ: 130 (אני רכבתי עליו) ויש עוד מקום לשיפור זכיות: הוא התחרה רק 2 עונות והוא סוס אינגליש רק 3 שנים אז לתת כבוד! זכיתי איתו מקום 2 בדירוג לאליפות הצפון 70 ס"מ באליפות הצפון זכינו 6 השנה עלינו לאליפות הצפון עקב זכיה שלי עם אלפא (סוסה שנמכרה)אבל לי לא הלך משהו... לעומת זאת חופית סהרנכנסה איתו למטר וזכתה 5!!! כל הכבוד חופצי! (וטאורה....) ולפני שבועיים היתה תחרות ביגור ולא הייתי אמורה לצאת וברגע האחרון נכנסתי איתו ל80 וזכיתי ראשון אחרי חודשיים שלא קפצתי איתו( נסיעה לחו"ל) והמלך מכה שוב!! בעיות: קצת גרדת בלתי נמנעת בזנב.... ציוד: קלוס קונטאקט וראשית סנאפל פשוטה+ לילדים מתחילים גומיה+לתחרויות/קפיצות - מרטינגל נייד פירזול: שתי פרסות קדמיות תחביבים: לקפוץ, לאכול, לרוץ ולשחק עם קאיה. הכי אוהב: לצאת לטיולים ולאכול! הכי כיף עליו: לרכב בלי אוכף!! מי אוהב אותו: כולם!!!!!!!!!!!!
בקיצור הוא הסוס הכי טוב שקיים למרות שהוא יכול להיות ממש מעצבן לפעמים בעבודה.... למשל הוא כל כך מעצבן שצריך להוריד לו את הראש!!אבל ברגע שהוא יורד הוא ממש יורד!ואז הוא גם מרים את הצעד! הדבר הכי כיף בטאורה שברגע שהוא סומך עליך ואוהבת אותך הוא יתן את הנשמה שלו בשבילך! ואני למשל אשים עליו את החיים שלי! למשל: הכנו מכשול מאולתר שמורכב משתי שמיכות פוך ושתי קורות מהצד(כמו מכשול מים/מכשול הנקפץ לרוחב) בקיצור בתחילת הרכיבה הוא פיחד להתקרב 30 מטר מהמכשול אז סתם התקרבתי למכשול אחרי שהייתי באמצע העבודה ושיחררתי לו מושכות והוא פשוט התקדם לבד, התחיל להריח, נבהל, הלך אחורה והתקדם שוב, הריח והתחיל לשחק עם השמיכה ופשוט חצה את המכשול לבד..... מאז זה כבר היה משעמם.... אני רוצה שיהיה מענין והוא הולך על זה! מנייאק(וחמוד) אחרי הרכיבה היום שטפתי אותו(רק עם מים....)וטיפלתי לו בפרסות(להרטיב אותם כדי למנוע יובש)טיפלתי לו בגרדת(כן, הוא לא הפסיק) ואז עברתי לפני: הרטבתי אותם עם מים ולרוב הוא משתגע אבל הוא יה ממש בסדר! לקחתי ספוג והתחלתי לשפשף מסביב לעינים שלו(איפה שרוב הלכלוך אצלו) והוא פשוט נשען על הכתף שלי ונרדם.... ונתן לי לנקות אותו וברגע שהלכתי להרטיב את הספוג הוא התחיל לבוא אחרי!!(איזה מאמי!) בקיצור אין סוס יותר טוב מהסוס הזה!!

אוי!!! לא עשית את זה כבר?

דיי! נימאס...! עשית את זה פעם, אין סיבה לעשות את זה שוב- ובטח שלא לפתוח לזה טופיק...
מצטערת עם ההודעה קצת...אמממ פוגעת, לא היתכוונתי!

speedy123

New member
ein sus yoter tov mize?!???

at toaa. yesh et joy!!!!!!!!!!!!!!!!! ani ehtov alya od shavoua kshani yahazor laarez!!! i love joy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה