חמשושי!

Efrat K

New member
../images/Emo8.gifחמשושי!

ישנתי בלילה 8 שעות וזה היה פנטסטי. היום לא נראה לי שאני הולכת לעשות משהו מיוחד חוץ מללמוד לתנ"ך ואני לא יודעת כלום(באמת כלום וגם לא אכפת לי כל כך). אתמול סיימתי עם ספרות,אני לא חושבת שכתבתי הכל אבל סיימתי מחברת שלמה ונראה לי שזה מספיק. שאלת היום: באיזה תוכנית הבוקר יוצא לכם לצפות-של ערוץ 2 או ערוץ 10? (אני עדיין באווירה
)

חופשי ../images/Emo8.gif

אין על אפרת רייטן (חברת ילדות של דודה שלי מסתבר
) מחר מגן שני במתמטיקה (אחרי שבראשון נכשלתי...) יהיה בסדר, לנשום ולרשום.. מה עוד? כנראה יהיה אישור השלמה לחמש יח"ל פיזיקה, אז מה טוב
ובכללי, טוב ונחמד, ולא חם מידי ולאחי הקטן יומולדת 6 היום!

Over My Head

New member
ווווווווווועעעעעעעההההההההה../images/Emo42.gif

אתם לא מבינים כמה אני מאושרת, ובאמת שזה משטויות אבל אני כל כך שמחה שבא לי לצרוחחחחחחחחחחחחחח
דבר ראשון- קיבלתי את הבירקנשטוק האדומות והסקסיות שלי אעע
הן עם פס אחד כזה ובצבע אדום לק והן מד-ה-י-מ-ו-ת!!! דבר שני- קיבלתי גם את בי דלישס- הבושם הזה עם הריח של תפוח- אחח רציתי אותו כבר מלא זמן והוא כזה טוב
. דבר שלישי- 92.5 במתכונת בהיסטוריההההה פאקינג 92 וחצי!!!!!!!11 פשוט קפצתי כשהיא אמרה לי את זה. ואין לןי מושג מאיפה בא החצי אבל מה זה חשווווווב
דבר רביעי- המתכונת במתמטיקה הלכה לי מעולה
דבר חמישי- אני הולכת היום לקנות לי איזה מכנס קצר. ואולי עוד משהו אם הכסף יספיק לי. שופינג זה תמיד טוב
דבר שישי- היום מסיבת סיום שנה ואני לא מאמינה שאני עולה לכיתה י"א ועם כמה שזה עצוב לי זה גם שמח ואני לא מאמינה הולך להיות כזה כיף היום ואממממממממממממאאאא אני פשוט מאושרת. זהו. אני מצטערת על ההודעת המפגרת משהו ועל ריבוי האותיות בכל מילה. זה מהאושר. אעעעעעעעעעעע

Over My Head

New member
וואו אני כזאת סתומה../images/Emo6.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

אני הולכת בבית ומחייכת לי כמו איזה ילדה מפגרת

dragonit12

New member
איזה כייף שאת מאושרת!

שתמיד תהיי מאושרת!! כל הכבוד על ה92.5!!!! שמחה שהלך לך טוב במתמטיקה
תהני!

gorck

New member
הפכתם את זה לשכונה...

איפה השאלות הקבועות?! איפה השלמת שירים! זה לא כיף ככה!

יווולי

New member
חמישיייי

למדתי אזרחות...חרא דבר! אני הכי מפחדת מאזרחותתתתת =///. יאללה יום ראשון מגן! זה מה שעשיתי היום..חח.

dragonit12

New member
בהצלחה../images/Emo9.gif

וואי איזה יום מתיש היה לי היום.. שעתיים ראשונות בבוקר מגמה,היה נחמד כזה
אח"כ הפסקה ולדמתי קצת למתכונת במתמטיקה. ואז המתכונת הלך סביר מקווה ל70 ואז באתי הביתה והלכתי להדריך באיזה ארבע נסענו איתם לטיול קטן. היה מתיש! חזרנו ב7 וחצי. ואז הייתה ישיב"צ וחזרתי טוטאלית הביתה ברבע לתשע ואני עייפה מתה ורעבה>< אז עכשיו אוכלים
וואי איזה כייף לי! קיבלתי טלפון מאחת האימאות שהיא רוצה שאבוא לעשות לילדים שלה בייביסטיר היום מ11 וחצי עד 4 לפנות בוקר. אמרתי סבבה. ואז אחרי זה התקשרה וביטלה
אבל היא אמרה שתיקח אותי ביום ראשון
איזה כייף! אניי מזה מאושרת מזה
ואני בכלל לא עושה בייביסטיר. והבוס שלי המליץ לה עליי! איזה חמוד הוא
וזהו. עוד מעט אלך להתקלח ואז לישון.. לילה מעולה

hadarinke

New member
יום מוזר...

התעוררתי ב5 בבוקר מסיוט, חלמתי שהסימס הופך לנאצי
לא נרדמתי עד 6, ואז נרדמתי עד שעה 14:00.. אאוץ'.. אכלתי,טלויזיה,משעמם.. נסעתי עם ידיד לקניון רמת אביב[הייתי לבושה כמו מנקת מדרגות באותו רגע...],אכלנו בבית קפה.. חחח הם קוראים לסלט עם טחינה עליו -סלט מדבר,מוזרים. ולמדתי לביוטכנולוגיה, אני הולכת להיכשל בטוווווח... לילה טוב.

למעלה