הפרק היומי!!!

../images/Emo8.gifהפרק היומי!!!

למרות שנירה רעה היא היתה מסכנה הפרק הזה איך שליה גילתה שהיא ידעה על שריקי בגדה עם קובי ולא סיפרה לה.
(משהו אישי לעינבר) עינבר........תתעוררי! אודי עובד עליך......הוא יעיף אותך אחרי זה.
מעניין מה יהיה עם הקללה שעשו על רותם...מסכנה.......למה שירן ויעל היו חייבות לעשות לה את זה.
מעניין......מה יקרה עכשיו עם רותם? אולי היא תתחפש שוב לרם... איזה מגניב.......אני מנחש וחושב שאולי היא תתחפש לרם שוב......

אני עדיין לא יכול לשכוח את המכשפה!

למישהו יש אולי את הקטע שהם אצל המכשפה?!

גם אני (לצערי)

לפני שהיא הסתובבה חשבתי שבגלל שזאת טלנובלה,זאת בטח ענבר,ואיך שהיא הסתובבה נבהלתי! מה זה הכיעור הזה?!?!?!?! עדיף כבר את בתיה........ נ.ב עוד מישהו חושב שאפי מעצבן(והשחקנים יהיו בגראנד קניון ב16)

coconut56

New member
גם אני אומר שבתיה מכוערת../images/Emo70.gif

קופה
לא הייתי נוגע בה בצחוק............. יש לה קול מעצבן פרצוף מעצבן בבבעעעעעעעעעעעעעעעעע

jenn aniston

New member
טוב אז ככה:

אני פשוט שונאת את יעל!!!!!!!! למה היא חייבת להפריע כל פעם שירון וליה עומדים להתנשק?????????? אוף איתה! חוץ מזה היה פרק נחמד

Dafi the Mighty

New member
יש!!!

רם יחזור!!! ישש!!! רותם לא תוכל לסרב לזיו!!! והוא גם לא יקבל "לא" כתשובה. איזה יופי!!! יאללה, אני רוצה רם ומחר!!!
למה היעל הזאת נכנסה באמצע?! הרסה הכל!
ליה וירון היו כאלה חמודים, וסופסוף ירון השלים עם זה שהוא אוהב את ליה! והם עמדו להתנשק... עד שיעל המעצבנת הזאת נכנסה פנימה. ידעתי שמישהו יבוא, זה היה בטוח... אבל זה פשוט נמשך ונמשך וחשבתי שדי, יתנו לשניים האלה להתנשק כמו שצריך... אבל לא! יעל נכנסת! אררר... מגיע לנירה. סופסוף המעצבנת הזאת חוטפת. יופי, שימשיכו ככה. אני לא סובלת אותה.
ההתנהגות שלה גורמת לי לסלוח לארז על מה שהוא עשה לירון. כל כך עצוב לי על ענבר, איך שאודי משחק איתה. למרות שלא כל כך אכפת לי מענבר מצד אחד- כי היא לא דמות אהובה עליי, מבחינתי היא אפילו דמות משעממת, אבל איך שאודי עובד עליה- זה נורא! לא יפה! שתקשיב לליה ולא תעשה את ההפלה!

coconut56

New member
אני גם קצת ריחמתי על נירה...

בקטע שליה צעקה עליה
שירן הזאת היא חתיכת מנייאקית בוגדנית מניפולטיבית ואיטרסנטית
אני מתחיל לשנוא אותה
חושבת שהיא מושלמת תופסת מעצמה יותר מדי!!
באסה שאפי נכנס באמצע הנשיקה של שאול ומיכל

Dafi the Mighty

New member
וואלה נכון ידעתי ששכחתי לכתוב משהו

איזה חמודים שאול ומישל! באמת חבל שאפי הפריע להם, זה היה יכול להיות מעניין! איזה מעופף היה אחרי זה שאול. יותר מדי מעופף. איך הוא יצא בבלבול. ושירן- מה אני אגיד? היא שחצנית מעצבנת, אבל אני אוהבת אותה...

למעלה