• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
../images/Emo79.gif

* אני רוצה לציין את השיר מתוך הפסקול של הסרט, more than this של הקיור שזה שיר שמאוד צבע לי את השבוע האחרון והוא שיר יותר מיפה, הוא מחשמל וממכר. הקיצר תקשיבו לו ומהר. * היום ב"חברים" בסוף הפרק צ'נדלר שר את השיר שחלקכן אוהבות (ושסקאלי שרה פעמיים בסדרה) joy to the world אז כמובן שמיד היתה לי אסוציאציה. * מיד אח"כ העברתי לערוץ 10 לסרט "איך להיפטר מבחור ב-10 ימים" וכעבור זמן קצרצר היה שם את השיר הכי אהוב עלי מפסקול "דוסון קריק" feels like home גם שיר מומלץ. מה שיש לי לומר בעניין הזה ביחס לאקס פיילס זה שהחיסרון בה (פעם אחת אני גם אדבר על חיסרון) זה שהיא סדרה לא כ"כ מוזיקלית יחסית לכמה סדרות אחרות שאני אוהבת (דוסון קריק, הכי גאים שיש, אלי מקביל). מצד שני גם לה יש את הרגעים המוזיקליים שלה, שולבו כמה שירים בלתי נשכחים ובעיקר כמה מנגינות מצמררות שנכנסות ללב ולדם. אבל אם נחזור לצד הראשון זה די מבאס שהמון שירים מהפסקולים הם בכלל לא מתוך הסדרה.. * דבר נוסף שיש לי לומר על "דוסון קריק", זה שזה הפורום השני של סדרה שכרגע נמצא אצלי במועדפים, ושני הפורומים הנוספים שיש לי כרגע במועדפים הם מוזיקה, שזה נושא ההודעה הזאת שלי, ופורום סקרים ושאלונים, אז כדי לסגור מעגל אני גם אתן כאן שאלה, שקשורה לכוכבית הראשונה: איזה שיר אתם הכי אוהבים מתוך הפסקולים הרשמיים של הסדרה? (לדעתי יש 4?)

Gilliana

New member
Walking after you

של הפו פייטרס מתוך סרט הקולנוע, אבל לא פחות - את Red right hand של ניק קייב. למי שלא זוכר - זה השיר שהתנגן במכונית של דויין ברי אחרי שחטף את סקאלי והיא בתוך תא המטען. בכלל, האלבום הראשון, שירים במפתח X, הוא האהוב עלי מכולם. לקח לי ה מ ו ן זמן להתרגל אליו, אבל אחרי שזה קרה - פשוט התאהבתי בו.

muldercrushed

New member
נראהלי שאני אצטרף ל-

Red Right Hand... אחרי שקיבלתי את הדיסק מעינת לא הפסקתי לשמוע את השיר הזה!

S m e l l y Cat

New member
זה כולל את המנגינות של Mark Snow?

אם כן אז Lamenta והת'ים של סקאלי..שאותו אין לי מושג איפה להשיג וזה מעצבן כי הוא כלכך יפה ואת השיר של מובי[The Sky Is Broken] שליווה את כל הפרק של ג'יליאן.. ואמ אני לא מכירה את השאר
אני צריכה להשיג את הפסקולים

מה זה אין לך מאיפה להשיג?????

אני אשלח לך... תשלחי לי במסר את המסנג'ר / אי מייל שלך וזה יגיע אלייך במהרה

1Shir

New member
תגידי מה זה Lamenta?

אני מניחה שאם תגידי לי באיזה סצנות זה היה אני אדע..

S m e l l y Cat

New member
אממ לא זוכרת באיזה סצינה זה היה..

זאת מנגינה שקטה כזאת..לשלוח לך במסר?

1Shir

New member
תודה כפרה ../images/Emo24.gif

את מוזמנת בשמחה לשלוח אם בא לך. אמנם אין סיכוי שאני אשמע את זה במחשב הזה כי אין לי כאן אפשרות להוריד קבצי מוזיקה, אבל אני אנסה לפתוח את זה במחשב אחר כשיזדמן לי.

אממ

בגדול, את רוב הדיסק הראשון אני הכי אוהבת אבל אני אישית מעדיפה לקטעי סצינות מתוך הסדרה ...

adiville

New member
הדיסק הראשון והדיסק של הסרט !

כל השירים של פו פייטרז, ניק קייב, פרנק בלאק (יש לו שיר מדהים מדהים בדיסק הראשון !!!), קיור (שיחקו אותה למרות שאני בכלל לא אוהבת אותם), שרה מקלכלן, השיר ONE מהדיסק של הסרט (לא זוכרת את שם הלהקה)...קיצר, מאוד אוהבת את שניהם והם מביאים איתם המון נוסטלגיה וזיכרונות טובים.

aerynsun

New member
דיסק מעולה. לא שמעתי אותו מלא שנים

ונראה לי שאני הולכת לשמוע אותו ...עכשיו!

aerynsun

New member
עשיתי סריקה של העטיפה לדיסק

עם הציור הפנימי. נראה עם תזכו את ה"רעים" בעשן סיגריות של האיש המעשן.

adiville

New member
תמונה ע-נ-ק-י-ת !!!!!

תמיד אהבתי אותה
יש לי ספק לגבי הדמות הכי עליונה מבין הרעים...מישהו לעזרה ? וההוא מימין עם הכובע, זה מישהו מהפרק עם קלייד ברוקמן או שאני טועה ?

adiville

New member
וואלה מגניב !!!

תהיתי לגבי זה שנים ופשוט שכחתי לשאול
והכי למעלה ? יכול להיות PUSHER...?

muldercrushed

New member
אבל אני רוצה שכולנו נשים לב ל...

איפה סקאלי ומאלדר?? אני מצאתי אותם בואו נראה אותכם.

למעלה