לונה..

New member
../images/Emo79.gif

עם ציפור נפשי אשכב דומם, ואערוך חשבון נפש. זו הציפור שבורת הכנף, נאחזת בכח בשארית שנותרה, כך בדד היא עומדת ומקור מתכרבלת בנוצות הכאב והפחד. עם ציפור נפשי אשכב דומם, ואקונן על חומת המגן. זו חומה של ניתוק, מן חומה של דמיון בעולם של פחדים, של דמיון. נשענת בכח על רגלה הדלילה מנוצות של פורקן ותשוקה שהיתה, לא היתה. זה סוד ללא מילים, ואת אותי תדעי חושיי מתערפלים חולפות תשוקות כמו צללים, ואת אותי תדעי בתוך הנצח תצעדי. לא יודעת למה שמתי את השיר הזה כאן.. צורך כלשהו. בכל מקרה.. להנאתכם.

egbar 5

New member
לונה על הכיפק

לונה יקרה שלי שלום, כל פעם את מתגלה ביכולתך ובגדולתך. אל תתני לאף אחד לגמד אותך. היי כפי שאת על הכיפק. חג שמח שמואל אגבר (אבא של רותם)

חשבתי להוסיף את החלק שני של

DINGO, שראיתי שרשמת בכרטיס שלך במלים על עצמך. אי אפשר לשמוע את השיר הזה, כמה שהוא לא משעשע, עם המבטא המצחיק שלה ולא לחייך. אז החיוך הפעם, הוא בגלל הכלב שמחייך עם האף.. There's my dog who'd really love to - but he can't He's a too simple creature .for matters like that But when he looks at me, and smiles with his nose (like no one knows) ..that's close צריך גם להוסיף שאת השירים האלה כתבה ענבל פרלמוטר (ז"ל), ואת השיר שבראש ההודעה, יעל כהן. מ"המכשפות". אז לונה, יקרה.. "להתקדם וללכת הלאה לא משנה איזה כיוון תפסת. יום ולילה"..

למעלה