../images/Emo79.gif

במסגרת ערב מגמה בצוללת הצהובה, לקחנו על עצמנו את האתגר הקשה מכל- לבצע את "יש לי סיכוי" בפסנתר, שני צ'לים (צ'לו ברבים), גיטרה חשמלית, תופים וזמרת (או שתיים). אני מוניתי (טוב, התנדבתי בהתלהבות יתירה) למפיק של הביצוע, מה שכולל- עיבוד. כמו שכתבה כאן פעם מיכל (אני חושב)- קאבר טוב הוא קאבר שמחדש. מכיוון שהשיר הזה יקר לליבי מאוד ולא הייתי רוצה להיכנס לרשימת קאברי-היוטיוב-הכושלים, מצאתי לנכון להתייעץ עמכם בתור כאלה שהשיר יקר לליבם לא פחות- יש לכם רעיונות למקומות מעניינים שאפשר לקחת אליהם את השיר? חוץ מזה, יש דברים קטנים ששמעתם בביצועים השונים של אביתר לשיר, ושידרגו לכם אותו? (דוגמה למשהו שאני אהבתי- קטע המעבר בחשמלית במקום בפסנתר, בביצוע עם ארז.) תתפרעו. אם מותר לבצע את יש לי סיכוי בשני רבעים במקום שלושה ולהתחרע עליו עם סקסופון סופרן- אז הכל מותר

מתי הערב מגמה? ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אני לא חושבת שאנחנו באמת אלו שיכולים לספק את התשובה. כפי שכתבת, "יש לכם רעיונות למקומות מעניינים שאפשר לקחת אליהם את השיר?"
אני חושבת שאתה צריך דווקא לשאול את עצמך את השאלה הזאת. מה השיר מעורר בך? מה אתה אוהב בו? מה הוא עושה לך בלבלב? ריגוש? תזכור שאתה צריך לקחת את השיר הזה למקום האישי שלך ולבטא אותו בנקודת ראייה והסתכלות שלך על השיר. תעשו נסיונות, אם יש לכם מספיק זמן לזה. תראו לאן הכיוון זורם לכם, ומשם כבר תוכלו להתקדם. אני חושבת שבתור קאבר, שבמקור שר אותו בחור יחסית בוגר, אתם צריכים לקחת את זה לפרשנות האישית שלכם בתור נוער. בהצלחה לך

הערב מגמה איפשהו בדצמבר

השיר נכתב בסביבות הגיל שמונה עשרה של אביתר, לפחות ע"פ מה שהוא מספר. זה כולה שנתיים מעלינו. אבל יש לך שם איזו נקודה. תודה

ח ל ו ן

New member
משהו קטן

בהופעה של עמיר לב אביתר שר את יש לי סיכוי בביצוע נורא פשוט עם גיטרה, אבל את החלק של "תמיד פחדתי להשתגע" הוא שר הרבה יותר גבוה. זה מאוד יפה בעיניי.

לא יודעת אם זה יעזור לך

אבל פעם, בעת חירפון קשה, חברה שלי ואני שרנו את זה בקאנון..
דווקא יצא מגניב..

בחירה קשה מצידכם

אני חושבת שבתקופת כוכב נולד הבנתי שקשה מאוד להתעלות על הביצוע המקורי של אביתר. האמת, שאפילו שהביצוע של אביתר ל"יש לי סיכוי" עם דניאל זמיר [בהופעה שלו ברידינג] היה קשה מאוד לאוזניי, אבל אולי זאת רק אני.. בכל מקרה - בהצלחה. והערב מגמות של הצוללת זה פשוט ברכה משמיים.
.

לא אמרתי שאתם מנסים להתעלות,

התכוונתי לכך שההשוואה היא בלתי נמנעת [לפחות בעיניי], ומאוד קשה לעקוף את הביצוע המקורי לשיר הזה. ושוב - בהצלחה, ואני יותר מאשמח לשמוע איך יצא בסופו של דבר.

למעלה