Vera

../images/Emo79.gif Vera ../images/Emo79.gif

ורה לין היתה זמרת אנגלית פופולרית בזמן מלחמת העולם השניה. אחד משיריה המפורסמים היה We'll Meet Again - שיר שהוקלט זמן קצר לאחר תחילת המלחמה, ושימש כשיר תקווה לימים טובים יותר, ימים של שלום ושלווה. להבטחה הזו, ווטרס חוזר בשיר. בהמשך אולי למוטיב החיילים, שהחל כבר בשיר הקודם, Nobody Home, הוא שואל מה קרה להבטחה הזו, לחלום של שלום ושל עולם טוב יותר, שבעבורו נלחמו החיילים במלחמת העולם - כולל אביו. לדעתו של ווטרס, התקווה הזו נכזבה. המלחמות נמשכו, הפוליטיקאים הכזיבו. העולם לא נהיה טוב יותר. האכזבה הזו היא חלק מהדכאון - אפילו היאוש - האופף את "פינק" בשלב הזה של העלילה (אם יש כזו) ב"החומה". גם הלחן החרישי, והשירה הדכאונית, מעבירים מסר זה.
Does anybody here remember Vera Lynn? Remember how she said that We would meet again Some sunny day? Vera! Vera! What has become of you? Does anybody else in here Feel the way I do?​
האם יש כאן מישהו שזוכר את ורה לין? זוכרים איך היא אמרה ש.. אנו עוד נפגש ביום שמשי אחד ורה, ורה מה קרה לך? האם יש כאן עוד מישהו שמרגיש כמוני? ----------------------------------- מה דעתכם על השיר? על מילותיו, המסר שלו, המוסיקה, הביצוע?

The Walrus

New member
שיר מדהים

אני מאוד מתחבר לשיר הזה, לקצב האיטי, ללחן הלא קליט, לשירה הדיכאונית, כלי המיתר והגיטרה האקוסטית... קטע מדהים.

RoieL

New member
הממ

השילוב בין כלי המיתר והאקוסטית תמיד מצליח לרגש, ומדהים שקטע בן פחות מדקה וחצי עושה דברים כאלו. ברור שיש שם דכאון.. שיר שתפור על ווטרס.

האמת...

שיר מדהים, אבל... אני לא יודע אם אני היחיד שמרגיש את זה, נראה כאילו השיר הזה לא גמור ויכול היה להתפתח עוד הרבה יותר! מצד שני, אולי זה מה שמייחד את השיר הזה, שמשאיר טעם של עוד ונותן למאזין להמשיך אותו בעצמו- כל אחד במחוזותיו...

ורה

שאני שומעת את השיר אני לא רואה לאן הוא יכול להימשך כך שהוא לא יהרוס את השיר המסר הועבר, השיר מרגש מאוד.... בראש שלי אני מדמיינת את ההמשך מאוד דומה.. מה שהיה הופך אותו למיותר...

The Walrus

New member
לא חושב ככה

כל מה שהיה צריך להיאמר, נאמר כבר בשורות הקצרות האלה...

וינסנטי

New member
איזה שיר יפהפיה..

קצת ולעיניין, ווטרס שר פה בטון המרגש שלו, ושמים לב שהוא מזדהה לגמרי עם השורות.. ואח"כ יש את הפיצוץ של "ברינג דה בויז בק הום", שבא בניגוד מוחלט לשיר האינטימי הזה, אבל משלים אותו בצורה נפלאה. ושלא נדבר על הביצוע שלו בהופעה בארץ, שכולם שרו יחד את המילים. איזה יופי.

RoieL

New member
אותו ביצוע שבו רוג'ר פתח את השיר

בזיוף מושלם?

RoieL

New member
מזל

השמיעה שלי כנראה ממש טובה כי כל פעם כשאני שומע את זה אני מתפלץ..

ramonsegev

New member
גדול

איזה קול יש לו פה, פשוט תענוג זה אחד מהשירים שהופך את החומה לדיסק מצויין, פשוט מעביר את התחושה באופן יוצא מן הכלל

hkatsman

New member
אחד השירים שאני הכי ראוהב באלבום

פשוט שיר מצויין, אני אל כל כך טוב בלנתח אבהל אני חייב לומר שאני מת על השיר הזה.

MilkShack

New member
אחד מהשירים שאני הכי אוהב בחומה

שיר מדהים.. הלחן משרת את המילים ב-100 אחוז הצלחה.. פשוט ענק.

למעלה