ציףציף1000
New member
../images/Emo79.gif The Show Must Go On ../images/Emo79.gif
קטע מעבר, לאחר Comfortably Numb. נראה שווטרס רצה לשלב אותו כחלק מה"עלילה": אולי פינק עולה על הבמה, קהה-חושים, רוצה ללכת הביתה, אבל יודע שאינו יכול, לא בטוח שהוא זוכר את המילים לשירים, רק במעורפל מודע לכך ששינוי מהותי חל בו. בפני עצמו, הקטע אינו משהו, ואת המשמעות שלו ניתן לגזור רק בהקשר שלו בהתפתחות ה"עלילה" הכללית.
קטע מעבר, לאחר Comfortably Numb. נראה שווטרס רצה לשלב אותו כחלק מה"עלילה": אולי פינק עולה על הבמה, קהה-חושים, רוצה ללכת הביתה, אבל יודע שאינו יכול, לא בטוח שהוא זוכר את המילים לשירים, רק במעורפל מודע לכך ששינוי מהותי חל בו. בפני עצמו, הקטע אינו משהו, ואת המשמעות שלו ניתן לגזור רק בהקשר שלו בהתפתחות ה"עלילה" הכללית.
Ooooh Ma Ooooh Pa Must the show go on? Ooooh Pa. Take me home Ooooh Ma. Let me go There must be some mistake I didn't mean to let them Take away my soul Am I too old? Is it too late? Ooooh Ma Ooooh Pa Where has the feeling gone? Ooooh Ma Ooooh Pa Will I remember the songs? Oooooooooh Ah The show must go on
אווו אמא אווו אבא האם ההצגה חייבת להמשך? אוווו אבא, קח אותי הביתה אווו אמא, עזבי אותי חייבת להיות פה טעות כלשהי לא התכוונתי לתת להם לקחת את נשמתי האם אני זקן מדי? האם כבר מאוחר מדי? אוווו אמא אווו אבא לאן נעלמה ההרגשה? אווו אמא אווו אבא האם אזכור את השירים? אווו אה ההצגה חייבת להמשך מה דעתכם על קטע זה?