The Ocean

DOCTOR ROBERT

New member
../images/Emo79.gif The Ocean ../images/Emo79.gif

הזפלין האהוב עליי. נ ק ו ד ה. למה? בגלל ריף הפתיחה המקפיץ, בגלל השורה האחרונה: Now i'm singin' all my songs to the girl who won my heart, She is only 3 years old and it's a really fine way to start. זה גם שיר הסיום האולטימטיבי, כיוון שהוא פונה לקהל. חולה על השיר הזה. מה דעתכם?

RakTsarot001

New member
אווווו!../images/Emo6.gif

[זאת הילדה שלו? לא יודעת. אבל גם היא וגם הוא מתוקים עד כאב.:) ]

AeroTom

New member
יופי של תמונה עם Carmen ../images/Emo45.gif

אגב, יש לך אולי תמונות יותר מעודכנות שלה? היא אמורה להיות קרובה לגיל 40 היום בערך... והנה עוד תמונה פה של רוברט וקרמן. ואגב בקישור כאן יש תמונות מאוד נחמדות של רוברט בין השנים באתר צרפתי.

DOCTOR ROBERT

New member
חחחח.......

זה נראה כאילו רוברט חושב "איזה פדיחה שאני צריך להסתובב עם הפרחה הנודניקית הזו..."

yuli28

New member
וואו,לא ייאמן

שהיא מעריצה של לד זפלין. היא חולצות שלהם וזה.. מעניין מאיפה היא מכירה אותם..ממ..

AeroTom

New member
שיר אהוב!

בין השירים היותר אהובים עלי של הלהקה. יש לו ריף בהחלט מקפיץ ונהדר! השיר מאוד זורם וכיף. בכלל, צירוף מקרים שהבאת השבוע בדיוק את השיר הזה, כי בזמן האחרון אני כל הזמן מזמזם לעצמי את הקטע השקט הזה שרוברט שר באמצע השיר...אני מאוד אוהב את הקטע הזה ביחד עם כל השיר בכלליות. זה מהשירים היותר אהובים עלי מ-Houses וגם בזכותו (בנוסף ל-3 הקטעים האחרים בו) הדיסק השלישי ב-How The West הוא האהוב עלי ביותר מהאלבום הזה. המילים של רוברט שם- "Here's one off the new album, its called The Ocean" ואז מתחיל הריף הנהדר של השיר. תענוג ויופי של שיר בלייב גם. שיר מאוד אהוב עלי ואחד מהנקודות היותר בולטות ב-Houses לדעתי.

^____^ אושן!

אחד השירים האהובים עליי.גם מהאלבום וגם בכללי...באמת הריף גאוניוהקטע עם הנהנהנהנה חמוד
...שיר ענק!

למעלה