Song By Song

../images/Emo79.gif Song By Song../images/Emo79.gif

הבטחתי שאני אחזיר את זה ואני מקווה שהפעם יותר חברי פורום ישתתפו. אני אתחיל את המשחק מההתחלה. אז זה הולך ככה: בכל שבוע ביום שלישי אני אקח שיר לפי סדר האלבומים של נירוונה החל מבליץ' ואשאל שאלות עליו. אז נתחיל: שיר השבוע: Blew מתוך Bleach.
אהבתם את המילים של השיר? המילים.
מה השורות האהובות עליכם?
שורה מהשיר שאתם מתחברים אלייה?
מה השיר מזכיר לכם?
על מה אתם חושבים שנכתב השיר?
איזה גרסא אהבתם יותר? של הדיסק או הופעה חיה? גרסא מהופעה.
ציון לשיר מ-1 עד 10?

תשובות:

אהבתם את המילים של השיר? אהא.
מה השורות האהובות עליכם? Is there another reason for your stain Could you believe who we knew was stress or strain? Here is another word that rhymes with shame
שורה מהשיר שאתם מתחברים אלייה? לא נראה לי שיש...
מה השיר מזכיר לכם? את אלכס מסניף הקמח.
על מה אתם חושבים שנכתב השיר? סמים.
איזה גרסא אהבתם יותר? של הדיסק או הופעה חיה? של ההופעה, הצעקות חזקות יותר :]
ציון לשיר מ-1 עד 10? אממ... 8

Celebrity Skin

New member
רק בשביל אמא^^.

אהבתם את המילים של השיר? מאוד^^. מה השורות האהובות עליכם? And If you wouldn't mind I would like to blew And if you wouldn't mind I would like to lose And If you wouldn't care I would like to leave And If you wouldn't mind I would like to breathe & Here is another word that rhymes with shame שורה מהשיר שאתם מתחברים אלייה?הבית. מה השיר מזכיר לכם?ממ שום דבר מיוחד. על מה אתם חושבים שנכתב השיר?מממ פז עכשיו סתם יגיד דברים כדי להישמע חכם:הוא מדבר,לדעתי,במין חוצפה וזילזול בבעלי סמכות. (XDDD). איזה גרסא אהבתם יותר? של הדיסק או הופעה חיה?אין לי כוח לראות את הלייב ><". ציון לשיר מ-1 עד 10?10

Aline In Chains

New member
אניאנאנאיניי

אהבתם את המילים של השיר? כן. מה השורות האהובות עליכם? And If you wouldn't mind I would like to blew And if you wouldn't mind I would like to lose And If you wouldn't care I would like to leave And If you wouldn't mind I would like to breathe Is there another reason for your stain Could you believe who we knew was stress or strain? Here is another word that rhymes with shame שורה מהשיר שאתם מתחברים אלייה? הבית..:] מה השיר מזכיר לכם? לאדעת, כל מיני דברים.. על מה אתם חושבים שנכתב השיר? אין לי מושג. איזה גרסא אהבתם יותר? של הדיסק או הופעה חיה? דיסק. ציון לשיר מ-1 עד 10? 9.9

MilkShack

New member
ME

אהבתם את המילים של השיר? כן בטח =] מה השורות האהובות עליכם? כולן בעיקרון.. אבל במיוחד And if you wouldn't mind I would like to lose And If you wouldn't care I would like to leave And If you wouldn't mind I would like to breathe שורה מהשיר שאתם מתחברים אלייה? לא יודע.. לא נראה לי שיש מה השיר מזכיר לכם? את התקופה שגיליתי שיש לנירוונה עוד שירים חוץ מלית'יום וסמלס לייק טין ספיריט על מה אתם חושבים שנכתב השיר? אין לי מושג ירוק. איזה גרסא אהבתם יותר? של הדיסק או הופעה חיה? באופן שווה... קורט שר את זה מעולה בדיסק.. אבל בהופעות יש לשיר עוצמה =] ציון לשיר מ-1 עד 10? 9 כי בכל זאת זה אחד השירים הטובים!

למעלה