Song By Song

../images/Emo79.gifSong By Song../images/Emo79.gif

האם אהבתם את השיר?
מה השורות האהובות עליכם?
על מה אתם חושבים שנכתב השיר?
איזה גרסא אהבתם יותר? גרסאת הדיסק או ההופעה חיה?
אם הייתם יכולים לשנות משהו בשיר, מה זה היה?
עד כמה אהבתם את השיר מ1 עד 10: (שאלת בונוס מאת אנה: כמה סמים נראה לכם שקורט לקח לפני כתיבת השיר?) - מילות השיר: בדיוק פה. - גרסת הופעה חיה: בקישור המגניב הזה-> הקישור המגניב הזה. (הערת אנה: "איזו הערה תהיה לי?" חגי: "זמן לטלא-ביי-ביי" אנה: "ווטאבר")

Celebrity Skin

New member
סקול.

האם אהבתם את השיר?מאוד מה השורות האהובות עליכם?המממ קשה,פשוט יש כל כך הרבה שורות,הראשונה על מה אתם חושבים שנכתב השיר?החרא שנים שעברו על קורט בתיכון אם הייתם יכולים לשנות משהו בשיר, מה זה היה?כלום. עד כמה אהבתם את השיר מ1 עד 10:10 מממ,לא הרבה אני מניחה,השיר לא כזה הזוי.

J92

New member
../images/Emo54.gifח..ח..חגי..

די לריב עם עצמך זה עושה קמטים

שי, אני מנחש שזה אתה

כי השם משתמש שלי מחובר אצל אלכס במחשב ואתה בטח אצלו. גרוזיני.

לא,אני זה אתה...כאילו אתה זה אני

סתם,זה הגרוזיני... ואני עדיין כועס שלא לקחת את השאלה שלי ~כועס~

שי, תעשה טובה

תפסיק לכתוב מהכינוי שלי! זה הורס את השרשור. ואני אצל אנה, אני לא זוכר מה הייתה השאלה שלך בכלל...

../images/Emo108.gifצצצצצצצבים!

האם אהבתם את השיר? ברור:]]
מה השורות האהובות עליכם? Won't you believe it It's just my luck (x4) No recess (x3)
על מה אתם חושבים שנכתב השיר? על בצפר[?] חחח..
איזה גרסא אהבתם יותר? גרסאת הדיסק או ההופעה חיה? של ההופעה.
אם הייתם יכולים לשנות משהו בשיר, מה זה היה? כלום.
עד כמה אהבתם את השיר מ1 עד 10: 10 וחצי:]

בובובוקרווברו

האם אהבתי את השיר!?!??!כן זה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיי מה השורות שאהובות עליי?"אתה שוב בתיכון..." על מה אני חושב שנכתב השיר?על החיים בכלליות שהם חרא בדיוק כמו שהם היו בבית ספר ושאתה חושב שכשתסיים אותו הכל יהיה טוב אבל כלום לא טוב בחיים@#@@@ הגרסא הנאהבת היא מהדיסק אם הייתי יכול לשנות משו אז לא הייתי משנה כלום! 10 10 .. שאלת בונוס של אנה:קורט לקח כ100 גרם יותר מהתצרוכייה היומית שלו אך לא הייתה לזה כל השפעה על המילים אלא על הסולו!

I am Cornholio

New member
../images/Emo13.gif

האם אהבתם את השיר? חביב... מה השורות האהובות עליכם? הוממ... אין מבחר כזה גדול..
על מה אתם חושבים שנכתב השיר? לקורט היה חרא בבית הספר...? איזה גרסא אהבתם יותר? גרסאת הדיסק או ההופעה חיה? לייב, כרגיל... אם הייתם יכולים לשנות משהו בשיר, מה זה היה? כלום... לכל שיר יש את המיוחדות שלו... עד כמה אהבתם את השיר מ1 עד 10: 7.5 שאלת בונוס מאת אנה: כמה סמים נראה לכם שקורט לקח לפני כתיבת השיר? הוא הזריק הרואין לעין לפני הוא כתב את זה נראה לי..

pluplup

New member
../images/Emo13.gif

האם אהבתם את השיר?כן
מה השורות האהובות עליכם?Won't you believe it It's just my luck על מה אתם חושבים שנכתב השיר?בצפר?
איזה גרסא אהבתם יותר? גרסאת הדיסק או ההופעה חיה?הדיסק אם הייתם יכולים לשנות משהו בשיר, מה זה היה?למה לשנות?! עד כמה אהבתם את השיר מ1 עד 10:אממ,8.5 שאלת בונוס מאת אנה: כמה סמים נראה לכם שקורט לקח לפני כתיבת השיר?אין לי טיפת מושג

every me

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo11.gif

האם אהבתם את השיר?בהחלט. מה השורות האהובות עליכם? כאילו יש הרבה אופציות. בכל מקרה- Won't you believe it It's just my luck על מה אתם חושבים שנכתב השיר?אני מתארת לעצמי שעל בצפר
איזה גרסא אהבתם יותר? גרסאת הדיסק או ההופעה חיה?חיה. אם הייתם יכולים לשנות משהו בשיר, מה זה היה?כלום. עד כמה אהבתם את השיר מ1 עד 10:10.

J92

New member
../images/Emo54.gifאנייי

האם אהבתם את השיר?הוא חמוד+- מה השורות האהובות עליכם? You're in that school again על מה אתם חושבים שנכתב השיר?על פקקי השהם בקבלת הבאנג. או סתם מטאפורה איזה גרסא אהבתם יותר? גרסאת הדיסק או ההופעה חיה?לא נכנסתי לקישור,בטח המחשב שלי יקרוס אם הייתם יכולים לשנות משהו בשיר, מה זה היה?גריגויר של פול מקרטני.אהא.בהחלט. עד כמה אהבתם את השיר מ1 עד 2564:אני חושבת שאני אתן לו חמש..כן חמש זה מכובד מאוד

grapefruit

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo90.gifבּלוּפּ.

האם אהבתם את השיר? נחמד ביותר. מה השורות האהובות עליכם? שניה, אני אחפש. יש כל כך הרבה מילים! על מה אתם חושבים שנכתב השיר? אני חושבת, אבל לא בטוחה, נראה לי שזה על בית ספר. איזה גרסא אהבתם יותר? גרסאת הדיסק או ההופעה חיה? ההופעה! אם הייתם יכולים לשנות משהו בשיר, מה זה היה? קצת יותר מ15 מילים? עד כמה אהבתם את השיר מ1 עד 10: 8.

sappy song

New member
../images/Emo3.gif

האם אהבתם את השיר?כן מה השורות האהובות עליכם?Won't you believe it It's just my luck על מה אתם חושבים שנכתב השיר?על...?! איזה גרסא אהבתם יותר? גרסאת הדיסק או ההופעה חיה?הופעה חיה אם הייתם יכולים לשנות משהו בשיר, מה זה היה?כלום
עד כמה אהבתם את השיר מ1 עד 10:10

למעלה