She lived like she knew

p i n g o

New member
שמעתי היום את BH באוטובוס../images/Emo70.gif

זה רק אני או ש...:
Borrowed Heaven נשמע כמו איזה משהו שהם שרו עם האפריקנים
Even If (לא בטוח לגבי השם, זה עוד די בערפל אצלי) נשמע ממש כמו Summer Sunshine
Time Enough For Tears שיר יפהפה, אבל קצת מעליב ששמו את זה כאחד מ-12 השירים המעטים שבאלבום
בקיצור, אלבום מצוין, רק כאב לי קצת היחס שלהם אלינו, המעריצים, שאחרי 4 שנים וחצי של ציפיה מגיע לנו אלבום בינוני, מלהקה שאני חושב שהיא מצוינת.

m L m

New member
תשובות...

borrowed heaven - הם באמת שרים עם האפריקנים. (ונראה לי שהם שרו את זה באיזשהו מופע אבל אני לא סגורה על זה.)
לי אישית Even if לא מזכיר את summer sunshine
אני לא אוהבת את TEFT. הוא איטי ומרדים...

AndreaCorr ©

New member
יו, לרגע חשבתי

שהיה את השיר BH באוטובוס [ברדיו כאילו] עד שהבנתי למה התכוונת
.
את BH הם אכן שרו עם האפריקאים שהופיעו איתם אז, Ladysmith Black Mambazo.
Even If [
] לא מזכיר לי בכלל את Summer Sunshine, חוץ מהעובדה ששנייהם די... שמחים [
].
האמת שאני דווקא מתחילה די לחבב את השיר הזה [TEFT], למרות שהוא אחד החלשים באלבום. למה מעליב? אני לא חושבת שזה בא במקום שיר אחר. אז קיבלנו 12 שירים במקום 11. ואני כל כך מסכימה עם המשפט האחרון. האלבום טוב, אך באמת בינוני יחסית לארבע וחצי השני שחיכינו. המעט שהם יכלו לעשות זה לשים לפחות עוד שיר אחד או שניים.

charmedgirl

New member
אני לא חושבת שהאלבום

הוא בינוני. יש לי את שאר האלבומים שלהם ולדעתי, מאלבומי הסטודיו borrowed heaven הוא אחד הטובים שלהם (לפחות, יותר טוב מקודמו in blue). האלבום נשמע כמו הסגנון שהם התחילו איתו: הרבה פופ וקצת מוזיקה אירית.

p i n g o

New member
../images/Emo6.gif

פעם הבאה אנסה להסביר את עצמי קצת יותר טוב.
בקשר ל-Even If אני כנראה מתבלבל עם שיר אחר, כשאשמע שוב את הדיסק אני אגיד לכם...
ואם TEFT לא בא במקום שיר אחר, זה אומר שבארבע שנים וחצי עם הספיקו להוציא 11 שירים, שזה ממש מביך... יכלו לדחות את הוצאת האלבום בעוד כמה חודשים (אחרי הזמן שחיכינו, זה לא היה משנה מדי) ולהוסיף עוד כמה שירים! מה גם, שכשמוציאים אלבום, בדרך כלל יש עשרות שירים שנכתבים ומופקים, ומהם בוחרים את הטובים שבהם... אם מה שהצליחו לבחור זה רק 11 שירים, זה אומר משהו...

p i n g o

New member
וגם רציתי להגיד,

שיש שם כמה שירים נחמדים, אבל לא מספיק טובים בשביל להיכנס לאלבום... אולי מקסימום כבי-סיידס לסינגלים, אבל לא יותר מזה.. בכל מקרה, אני כבר מצפה לאלבום הבא

למעלה