שיר טוב :>
I I am IRiTooSH New member 8/6/07 #80 Lola - McFly ../images/Emo99.gif השיר הכמעט יחידי שאני מכירה שלהם><' לא לרצוח, בבקשה. אבל זה שיר שולט^^
Lola - McFly ../images/Emo99.gif השיר הכמעט יחידי שאני מכירה שלהם><' לא לרצוח, בבקשה. אבל זה שיר שולט^^
S sweet shir New member 8/6/07 #120 אני שונאת את השיר הזה חחחחחח XD הוא מעצבן אותי. השיר היחידי שאת מכירה שלהם, וזה בכלל קאבר. XDDD זה שלהם ושל באסטד ביחד עשו קאבר לשיר של....... לודעת מי.
אני שונאת את השיר הזה חחחחחח XD הוא מעצבן אותי. השיר היחידי שאת מכירה שלהם, וזה בכלל קאבר. XDDD זה שלהם ושל באסטד ביחד עשו קאבר לשיר של....... לודעת מי.
I I am IRiTooSH New member 8/6/07 #105 Famous Last Words - MCR ../images/Emo40.gif אחד השירים והקליפים היותר טובים שלהם
M My Chemical Lotan New member 8/6/07 #124 לדעתי ממש לא. ../images/Emo219.gif והפרצופים של ג'רארד דורשי כאפה מצלצלת ><". גוסט אוף יו לשלטון! הא,וכבר מאתמול רציתי להגיד לך ושכחתי- את שומעת מוזיקה ממש טובה XD. והיית בהופעה של אירוסמית'. קקית ;;.
לדעתי ממש לא. ../images/Emo219.gif והפרצופים של ג'רארד דורשי כאפה מצלצלת ><". גוסט אוף יו לשלטון! הא,וכבר מאתמול רציתי להגיד לך ושכחתי- את שומעת מוזיקה ממש טובה XD. והיית בהופעה של אירוסמית'. קקית ;;.