PL

DirtySpirit

New member
יש הבדל בין קרן פלס לביט 69

קרן פלס, עם כל העובדה שאני לא בדיוק מת עלייה, היא אמנית טיפה יותר בוגרת שכותבת על נושאים יותר רציניים, אז אמנם היא כתבה שיר על שמעון השכן שזה נושא שלא מעניין אף אחד אבל בשיר יש חריזה טובה ולחן טוב והשורות בשיר קשורות אחת לשנייה.. והשיר הוא לא בהכרח על שמעון השכן אלא על עובדה ששינויים גורמים לה להרגשות מסויימות ודברים כאלה[וזה רק מקריאה ראשונית של הליריקה, לא עשיתי תחקיר או משהו].. ואת כל הדברים האלו אי אפשר להגיד על ביט 69.. מה גם שקרן פלס למדה בבית ספר למוזיקה, ופרצה לתודעה כשהיא כבר הייתה בשלה לעשות מוזיקה משלה.. ביט 69 פרצו כשהם עוד ממש ממש לא בשלים ולכן הם כותבים שירים על נושאים טפשיים.

sapirosh92

New member
לדעתי אתה טועה.

תראה.. אני אוהבת את המוזיקה ואני בנאדם שמקשיב למילים.. לא יודעת כאילו אני ממש שאני מדוכאת וכאלה אז זה מוציא אותי מזה דווקא בגל שזה כ"כ טיפשי.

DirtySpirit

New member
חמוד תקרא לאחותך..

תכל'ס אתה זה שמפסיד ושומע מוזיקה ירודה בזמן שאני שומע דברים נורמאליים[אפילו הרעשי רקע של המקרר שלי יותר נורמליים]

חמוד=זכר, אחותי=נקבה.

נראה לך שאני שומע רק את ביט69? וואו, אתה גבר, אתה שומע דברים נורמאליים. אתה עוד ילד קטן שלא מבין שמוזיקה זה טעם
.

DirtySpirit

New member
עזוב, לא משנה...

לא מתאים לי להכנס איתך לוויכוח שהתירוץ הכי טוב שלך בו יהיה שאני ילד קטן שלא מבין מהחיים... BTW, עדיין יש דבר כזה מה"ת?

../images/Emo168.gif../images/Emo212.gifתקשיבו

זה אחד הוויכוחים המפגריםD: דודי אתה צודק שאתה אומר שזה טעם (ועל טעם ועל ריח אין מה להתווכח
) אבל לא היית צריך להגיד את זה בהקשר שהוא קטן ממך בשנתיים. ולמשל אני אוהב רוק וחושב שזה נורמאלי ואחרים יחשבו שמזרחית זה נורמאלי ורוק זה סתם חבורה של אנשים מוזרים והרי שניהם מוסיקאים, להקות רוק וזמרים של מזרחית. וזה לא משנה כמה זמן כל אחד למד איפה ואיך הוא נשמע, אם מישהו אוהב את המוסיקה הזו אי אפשר להגיד לו שזה מוזיקה ירודה. כן אפשר להגיד שלעעמך השירים שלהם מעצבנים, כי גם זה טעם, אבל להתחיל להתווכח על דברים כאלה זה ממש מיותר. -יוני שמרגיש חכם^^ נ.ב מה הקשר למה"ת?

D:

לגמרי
. הוא סתם מנסה להזכיר את מה"ת ולנסות להיראות כאילו הוא לא נכנס לשם פעם ביום. [לגבי זה שהוא ילד קטן, לא התכוונתי לגיל, אלא לריבים שהוא נכנס אליהם]

matron

New member
The Vibrators- Baby Baby

הפתיח של השיר ממש מעולה! והקצב שלו עוד יותר!

netapet2

New member
razorlight- AMERICA

מקווה שרשמתי נכון את שם הלהקה^^ שיר אחלה

למעלה