תחבורה ליווי
M maxbass New member 5/11/03 #24 באוטו? אז למה כתבת שאת גרה בת"א והסביבה? להטעות את האויב? אניוואיי.. מה הבעיה? יש אוטובוסים, מוניות שרות, בלאגנים... אם רוצים, מגיעים
באוטו? אז למה כתבת שאת גרה בת"א והסביבה? להטעות את האויב? אניוואיי.. מה הבעיה? יש אוטובוסים, מוניות שרות, בלאגנים... אם רוצים, מגיעים
B bestrafemich New member 5/11/03 #25 נכון... גם אני כשאין לי טרמפ אני תופסת אוטובוס וזה נסיעה של 50 דקות... ממש ממש מעצבנת... אבל זה שווה את זה, תאמיני לי.
נכון... גם אני כשאין לי טרמפ אני תופסת אוטובוס וזה נסיעה של 50 דקות... ממש ממש מעצבנת... אבל זה שווה את זה, תאמיני לי.
N newKiticat New member 5/11/03 #26 הנסיעה לא מעצבנת אותי מתוקים זה העובדה שהאוטובוס האחרון לאשקלון יוצא ברבע לאחד עשרה. (ולהתקע לבד במועדון בלי אפשרות לחזור הבייתה, זה לא נעים) אני מחשיבה את אשקלון לת"א, אל תשאלו אותי למה... דפקט שכזה
הנסיעה לא מעצבנת אותי מתוקים זה העובדה שהאוטובוס האחרון לאשקלון יוצא ברבע לאחד עשרה. (ולהתקע לבד במועדון בלי אפשרות לחזור הבייתה, זה לא נעים) אני מחשיבה את אשקלון לת"א, אל תשאלו אותי למה... דפקט שכזה
B bestrafemich New member 7/11/03 #27 אני עדיין לא מבינה... מה הקשר לאשקלון? מה ברבע ל 11...?? אני לא מבינה כלום! בכל מקרה... מה הבעיה לתפוס אוטובוס ולהגיע למועדון...?
אני עדיין לא מבינה... מה הקשר לאשקלון? מה ברבע ל 11...?? אני לא מבינה כלום! בכל מקרה... מה הבעיה לתפוס אוטובוס ולהגיע למועדון...?
M maxbass New member 8/11/03 #30 אני מכיר היה כיף כשהמקום נפתח... אח"כ התחיללהיות מגעיל, עם מלא ילדים קטנים (בלי להעליב)