Our Song ... .. .

Lilo the fairy

New member
וואפס. תפוזטיפש. התוכן../images/Emo122.gif../images/Emo141.gif

שיר אהוב מכל הזמנים - שיר שחרשתם בשבוע האחרון [עברית] - שיר שחרשתם בשבוע האחרון [אנגלית] - קליפ שאהבתם מהזמן האחרון - קליפ אהוב מכל הזמנים - תהנו! ושתדעו שיש לכם אחלה המלצות, הרבה פעמים הקשבתי ולא התאכזבתי!

תמרוש5

New member
../images/Emo13.gif

שיר אהוב מכל הזמנים - wonderwall-oasis שיר שחרשתם בשבוע האחרון [עברית] -אמש-אביב גפן שיר שחרשתם בשבוע האחרון [אנגלית] -anytime-kelly clarkson קליפ שאהבתם מהזמן האחרון -a moment like this גם של קלי קליפ אהוב מכל הזמנים ---- לוזוכרת

../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

שיר אהוב מכל הזמנים-Holiday של GreenDay
שיר שחרשתם בשבוע האחרון[עברית]-בישבילך אביב גפן שיר שחרשתם בשבוע האחרון[אנגלית]-Someone's Watching Over Me קליפ שאהבתם מהזמן האחרון-ואת של הראל סקעת
קליפ אהוב מכל הזמנים-Breakaway של קלי קלארקסון

danit1234

New member
מה רע כ"כ באביב גפן ? ../images/Emo12.gif

יש לו דווקא אחלה שירים

../images/Emo79.gif../images/Emo99.gif

שיר אהוב מכל הזמנים - לא מסוגלת לבחור אחד. שיר שחרשתם בשבוע האחרון [עברית] - "אהובתי" של משינה שיר שחרשתם בשבוע האחרון [אנגלית] - Fiona Apple - Paper Bag קליפ שאהבתם מהזמן האחרון - "לרוץ מהר" לא שהוא כזה חדש, פשוט יצא לי לראות אותו הרבה השבוע, והוא חביב. קליפ אהוב מכל הזמנים - נראה לי Mr. Freeze של K's Choice.

Dorushh 3

New member
שלי../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

שיר שחרשתם בשבוע האחרון [עברית] -סוכריה ובלעדייך
שיר שחרשתם בשבוע האחרון [אנגלית] - Bob Sinclar - Love Generation ו- Shakira - Hips Dont Lie קליפ שאהבתם מהזמן האחרון - גם pump it..חח

שלי..../images/Emo87.gif

שיר שחרשתם בשבוע האחרון [עברית] - האהבה נשארת- גלעד שגב שיר שחרשתם בשבוע האחרון [אנגלית] - freek you של Bon Garcon קליפ שאהבתם מהזמן האחרון - של pump it קליפ אהוב מכל הזמנים - מארון5- sunday morning

moton

New member
../images/Emo157.gif

שיר אהוב מכל הזמנים - אין אחד.. קשה מידי
שיר שחרשתם בשבוע האחרון [עברית] - שיר אהבה פשוט
שיר שחרשתם בשבוע האחרון [אנגלית] - Samanta Mumba - Body II Body קליפ שאהבתם מהזמן האחרון - הקליפ היחידי שאני זוכר שראיתי השבוע זה "שיר אהבה פשוט" קליפ אהוב מכל הזמנים - וואו יש כל כך הרבה.. לא יודע

נאאאטלי

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo29.gif

שיר אהוב מכל הזמנים
what i go to school for-busted
שיר שחרשתם בשבוע האחרון [עברית]
יונתן שפירא-איה כורם
שיר שחרשתם בשבוע האחרון [אנגלית]
check it out
קליפ שאהבתם מהזמן האחרון
שיר אהבה פשוט-איה כורם
קליפ אהוב מכל הזמנים