ציףציף1000
New member
../images/Emo79.gif One of the Few ../images/Emo79.gif
השיר השלישי ב-The Final Cut. זהו שיר קצר ועצוב, כנראה אחד השירים שלא נכללו ב"החומה". ווטרס סיפר שהמורים בבית ספרו, שהתעמרו בילדים, אותם תאר ב"החומה", היו ברובם חיילים משוחררים שלא הצליחו ממש להשתלב ב"אזרחות". הם לא התאימו להוראה וגם לא היה להם רקע לזה, אבל זה כל מה שהם יכלו לעשות. השיר הזה הוא על האנשים האלו. כאן ווטרס הרבה יותר אמפתי כלפיהם מאשר ב"החומה", ואני מעדיפה את הגישה המורכבת הזו, על פני הפשטנות של "החומה". מה דעתכם עליו?
השיר השלישי ב-The Final Cut. זהו שיר קצר ועצוב, כנראה אחד השירים שלא נכללו ב"החומה". ווטרס סיפר שהמורים בבית ספרו, שהתעמרו בילדים, אותם תאר ב"החומה", היו ברובם חיילים משוחררים שלא הצליחו ממש להשתלב ב"אזרחות". הם לא התאימו להוראה וגם לא היה להם רקע לזה, אבל זה כל מה שהם יכלו לעשות. השיר הזה הוא על האנשים האלו. כאן ווטרס הרבה יותר אמפתי כלפיהם מאשר ב"החומה", ואני מעדיפה את הגישה המורכבת הזו, על פני הפשטנות של "החומה". מה דעתכם עליו?
When you're one of the few to land on your feet What do you do to make ends meet? Teach Make 'em mad Make 'em sad Make 'em add two and two Or make 'em me Or make 'em you Make 'em do what you want them to Make 'em laugh Make them cry Make them lie down and die
האם היית אחד מהמעטים שנחתו על רגליהם? מה אתה עושה כדי לשרוד? מלמד תרגיז אותם תעציב אותם תכריח אותם לחשב שתיים ועוד שתיים או תעשה אותם אני או תעשה אותם אתה או שתכריח אותם לעשות מה שאתה רוצה תגרום להם לצחוק תגרום להם לבכות תגרום להם לשכב ולמות