One minute

Assilicious

New member
../images/Emo79.gifOne minute../images/Emo79.gif

השיר השני של הפינה ^_^ את One minute שמענו לראשונה בפברואר.. 4 חודשים לפני יציאת הדיסק. באותו יום קלי הופיע הם הסינגל הראשון שלה מהאלבום הראשון- Miss indepdendent עם הסינגל הראשון שלה מהאלבום השני- Since you been gone. ועם הסינגל הראשון של האלבום השלישי.. One minute.. או שלא
אז מה קרה שבסוף הוחלט שהוא לא יהיה סינגל ראשון
בכולפן, כולנו ממש התלהבנו לשמוע חומר חדש מקלי, וכולם ממש אהבו את השיר וכו'.. כשהשיר יצא בגרסאת האולפן שלו לכולנו לקחת קצת זמן לעקל אותו כי הוא היה טיפה שונה ממה ששמענו.. אבל לאט לאט זה הפך להיות בין השירים הבולטים והמיוחדים יותר בדיסק. לדעתי בכולפן. אח"כ גם התברר שהוא יוצא כסינגל שני באוסטרליה, אבל כשקלי ביקרה שם היא החליטה שעדיין לא נמאס לה מנבר אגיין ובחרה בקושי להופיע איתו, חוץ מהופעה אחת, תודה באמת, חלאה
. אניווי, עכשיו, הוא נבחר להיות השיר שפותח את הסיבוב הופעות החדש, הגרסא של ההופעה היא בעצם מאשפ-אפ של 3 שירים.. בהתחלה שומעים את הצלילים של הרמיקס ששמענו ל Never again, אחרי כמה שניות מצטרפות כמה שורות מ Irvine ואז קלי מתחילה את דקה אחת. השיר גם נבחר להיות בפרסומת של חברת המכוניות "פורד" שקלי נותת לה חסות. וידאו: ההופעה הראשונה של One minute ב- Daytone 500 http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=5793 והחזרות לאותה הופעה: http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=5796 הפרסומת ל"פורד" http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=6257 אודיו: מתוך הטור החדש: http://www.megaupload.com/?d=JT1IH8UY

Assilicious

New member
../images/Emo192.gifשאלון

אוהבים את השיר?
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר?
הוא היה צריך לצאת כסינגל ראשון במקום לעולם לא שוב?
אוהבים את הנושא של השיר?
חלק אהוב מהשיר:
חלק מיותר בשיר:
המשפט שהכי אהבתם בשיר:
זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר?
בחירה נכונה לפתיחת הטור, אם לא, מה כן היה פתיחה טובה?
השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום?

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה

אוהבים את השיר? כן אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? כשהיא שרה אותו בדיטונה אהבתי ישר אבל כשהוא יצא בגרסת דיסק בהתחלה התאכזבתי ולקח לי זמן לאהוב הוא היה צריך לצאת כסינגל ראשון במקום לעולם לא שוב? בהחלט, ללא ספק
. אוהבים את הנושא של השיר? כן חלק אהוב מהשיר: הגיטרות ברקע בבתים... אתם בטח מבינים למה אני מתכוון נוXD חלק מיותר בשיר: אממ הקולות רקע המעפנים האלה המשפט שהכי אהבתם בשיר: I keep trying to get up but I keep falling back זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? אף אחד בחירה נכונה לפתיחת הטור, אם לא, מה כן היה פתיחה טובה? בערך.. הייתי מעדיף האנטד אבל היא לא שרה אותו השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gif Oh, My OM ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אוהבים את השיר? ממאאווודדדד
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? אני זוכר שהייתי היחיד שאהב אותו בהתחלה [תחפשו את הביקורת הראשונה שי על האלבום ותראו]. משהו בו מגניב אותי מאוודד. וזה אחלה שיר. הוא היה צריך לצאת כסינגל ראשון במקום לעולם לא שוב? כןןן
אוהבים את הנושא של השיר? כן
הנושא כל-כך נכון
דקה אחת אתה שמח, ובדקה השנייה יש בך עצב. חלק אהוב מהשיר: כשהיא שרה: It’s so wrong but you had to scream every thought you’d kept inside ואז יש שתיקה, ואז: One Miniut You Laughthhhttt
חלק מיותר בשיר: לשעתי הקולות רקע עושים את כל השיר. אז אין לי תלונות
המשפט שהכי אהבתם בשיר: One minute you laugh The next minute you’re slowly sinking into something black זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? אין
בחירה נכונה לפתיחת הטור, אם לא, מה כן היה פתיחה טובה? לדעתי זה לא ממש משנה. האמת שהייתי מעדיף שהוא יפתח את הדיסק. השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא
יש יותר איכותיים ממנו.. אבל הוא מעולה לטעמי

One Minute

New member
אם כל הכבוד../images/Emo3.gif

אתה לא הראשון שאהב, אני עוד אהבתי את זה מתי ששמענו אותו בפעם הראשונה בפברואר בדיונטה משו כזה 500

s k p

New member
עונה

אוהבים את השיר? הוא לא בין האהובים עליי מהאלבום...המילים שלו יפות אבל המוסיקה מעצבנת. אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? לקח לי הרבה זמן לאהוב אותו , יותר אהבתי את הגירסא שהיא שרה בלייב לפני שהגירסת אולפן יצאה
הוא היה צריך לצאת כסינגל ראשון במקום לעולם לא שוב?לא, אבל הוא חייב לצאת כסינגל מתישהו אוהבים את הנושא של השיר?כן חלק אהוב מהשיר: הפיזמון חלק מיותר בשיר: אממ הקולות רקע קצת הורסים... המשפט שהכי אהבתם בשיר:One minute you laugh, The next minute you’re slowly sinking into something black זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר?אפ'חד בחירה נכונה לפתיחת הטור, אם לא, מה כן היה פתיחה טובה?בחירה נכונה, למרות שזה לא השיר הכי טוב שלה עדיין הוא שיר מאוד מקפיץ השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום?לא

McFreaKy

New member
קלי תסרגי לי גרביים. ../images/Emo99.gif

אוהבים את השיר?
בטח.
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר?
דיי מיד. ואז חרשתי אותו עד שקצת נמאס, אבל עכשיו הוא עושה קאמבק.
הוא היה צריך לצאת כסינגל ראשון במקום לעולם לא שוב?
לא.
נוור אגן.
אוהבים את הנושא של השיר?
יאפ, גם מאד מתחבר.
למרות שהיום יש לי הרבה פחות מוד סווינגס.
חלק אהוב מהשיר:
וואו, ממש כל השיר. אבל אם אהיה חייב לבחור:
one minute you laugh The next minute you are slowly sinking into something black​
וגם:
So completely drained from every thing that’s in your life, It’s so wrong but you had to scream every thought you kept inside,​
חלק מיותר בשיר:
אין ממש, אבל אני הכי פחות אוהב נראה לי את ה: one minute goes fast One minute goes fast One minute goes fast
המשפט שהכי אהבתם בשיר:
זה מתחיל לחזור על עצמו, אפשר לחשוב שאני חברתי את השאלון הזה.
The next minute you are slowly sinking into something black וגם: I keep trying to get up but I keep falling back
זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר?
לא יודע.
ריאהנה!
בחירה נכונה לפתיחת הטור, אם לא, מה כן היה פתיחה טובה?
אני חושב שכן, צריך שיר קצבי ומהיר לפתוח הופעה, לפי דעתי.
השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום?
אני מניח.

a 90s Noah

New member
עונה ../images/Emo13.gif

אוהבים את השיר? --------------- אולי 6 מתוך 10, אולי. אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? --------------- בהתחלה זה היה 2 מתוך 10. הוא היה צריך לצאת כסינגל ראשון במקום לעולם לא שוב? --------------- חס וקרפס אוהבים את הנושא של השיר? --------------- חמוד כזה חלק אהוב מהשיר: --------------- and you love, and you wait, and you hate חלק מיותר בשיר: --------------- ההתחלה הלא מוגדרת הזאת שהורסת את כל השיר. זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? --------------- אבריל לאבין... בחירה נכונה לפתיחת הטור, אם לא, מה כן היה פתיחה טובה? --------------- לא. NA, SOBER, MAYBE השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? --------------- מאוד רחוק ממנו.

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo13.gif

אוהבים את השיר? כן. אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? לקח לי זמן
. הוא היה צריך לצאת כסינגל ראשון במקום לעולם לא שוב? אני חושבת שכן. אוהבים את הנושא של השיר? הממ..כן.. חלק אהוב מהשיר: אין משהו ספציפי. חלק מיותר בשיר: מצטרפת- הקולות
המשפט שהכי אהבתם בשיר: It's so wrong but you had to scream every thought you kept inside נראה לי>< זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? לא יודעת.. בחירה נכונה לפתיחת הטור, אם לא, מה כן היה פתיחה טובה? הממ..זו דווקא בחירה נחמדת. שיר קצבי שמתאים לפתיחה של הופעה. השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא.

One Minute

New member
Goes Fast, Yeah, Yeah, Fast! ../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

(לחסרי זכרון שלנו, במעבר ההוא בגרסה הראשונה היה כזה "one minute goes fast, yeah yeah fast") |גבינה|אוהבים את השיר? מאודדד
|גבינה|אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? אהבתי ישר עוד מהגרסההראשונה |גבינה|הוא היה צריך לצאת כסינגל ראשון במקום לעולם לא שוב?דה!
|גבינה|אוהבים את הנושא של השיר? בהתחלה לא פירשתי אותו כ"כ נכון אבל הנושא נחמד |גבינה|חלק אהוב מהשיר: הכל. כולל קולות רקע.. |גבינה|חלק מיותר בשיר:שיש במעבר קולות רקע כאלה וקלי לא אומרת כלום.. לדעתי היה יותר יפה עם היה שהיה בדיונטה..XD |גבינה|המשפט שהכי אהבתם בשיר: I get the feeling that lately nothing ever really lasts i keep try to get up but i keep falling back |גבינה|זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? אף אחד|: מתאים רק לקלי |גבינה|בחירה נכונה לפתיחת הטור, אם לא, מה כן היה פתיחה טובה? פתיחה טובה |גבינה|השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? כן אור, סליחה שגנבתי לך את הגבינה

One Minute

New member
עונה, שוב../images/Emo205.gif

(לחסרי זכרון שלנו, במעבר ההוא בגרסה הראשונה היה כזה "one minute goes fast, yeah yeah fast")
אוהבים את השיר? מאודדד
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? אהבתי ישר עוד מהגרסההראשונה
הוא היה צריך לצאת כסינגל ראשון במקום לעולם לא שוב?דה!
אוהבים את הנושא של השיר? בהתחלה לא פירשתי אותו כ"כ נכון אבל הנושא נחמד
חלק אהוב מהשיר: הכל. כולל קולות רקע..
חלק מיותר בשיר:שיש במעבר קולות רקע כאלה וקלי לא אומרת כלום.. לדעתי היה יותר יפה עם היה שהיה בדיונטה..XD
המשפט שהכי אהבתם בשיר: I get the feeling that lately nothing ever really lasts i keep try to get up but i keep falling back
זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? אף אחד|: מתאים רק לקלי
בחירה נכונה לפתיחת הטור, אם לא, מה כן היה פתיחה טובה? פתיחה טובה
השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? כן אור, סליחה שגנבתי לך את הגבינה

Because Of May

New member
טוב אני../images/Emo109.gif

אוהבים את השיר? יותר מגירסא הראשונית שלו אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? כששמעתי אותו מההופעה אהבתי אותו ישר, בגירסאת MD לא אהבתי הוא היה צריך לצאת כסינגל ראשון במקום לעולם לא שוב? אני לא רוצה שהוא יצא בכלל כסינגל
אוהבים את הנושא של השיר? אממ... כן(?)
חלק אהוב מהשיר: הפזמון
חלק מיותר בשיר: ההתחלה... וכמו שגל אמר- One minute goes fast המשפט שהכי אהבתם בשיר: Out of nowhere you realize it’s different music playing now זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? פראמור. שיעשו את זה יותר רוק-פאנק
. בחירה נכונה לפתיחת הטור, אם לא, מה כן היה פתיחה טובה? בחירה חביבה ביותר
השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא, ממש לא

למעלה