התגעגעתי אליו, עוד לא שלחו לי אותו מאז שהמחשב התפרמט. חברות לא יעילות יש ליXD
K kelly7i New member 21/2/08 #59 ../images/Emo99.gif התגעגעתי אליו, עוד לא שלחו לי אותו מאז שהמחשב התפרמט. חברות לא יעילות יש ליXD
S sky darkens New member 23/2/08 #71 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לפני איזה שבועיים ככה פשוט הורדתי מלא שירים שלהם, והם מעולים. זה אחד השירים האהוביים עלי מכל השירים שהורדתי. I really miss ur hair in my faceeee
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לפני איזה שבועיים ככה פשוט הורדתי מלא שירים שלהם, והם מעולים. זה אחד השירים האהוביים עלי מכל השירים שהורדתי. I really miss ur hair in my faceeee
י יעריתושתושתושתוש New member 20/2/08 #33 Ludacris f. Nate Dogg - Area Codes חח אבא שלי שמע את זה "יעריתי, מזה הוז??? אני פשוט לא מבין את המילים האלה!"
Ludacris f. Nate Dogg - Area Codes חח אבא שלי שמע את זה "יעריתי, מזה הוז??? אני פשוט לא מבין את המילים האלה!"
D dcohn New member 20/2/08 #34 the heart of life- john mayer ואי, נשמע קיטשי בטירוף, אבל לא.. זה פשוט שיר שעושה טוב:] + pumpkin soup- kate nash פשוט שיר כיפי! + הבוקר שאחרי- יונתן רוזן (שלמי שזוכר זה בן ממיכאלה... )
the heart of life- john mayer ואי, נשמע קיטשי בטירוף, אבל לא.. זה פשוט שיר שעושה טוב:] + pumpkin soup- kate nash פשוט שיר כיפי! + הבוקר שאחרי- יונתן רוזן (שלמי שזוכר זה בן ממיכאלה... )
M mikmikonet New member 21/2/08 #39 ../images/Emo79.gif מלחמה יומיומית- אביגיל רוז ../images/Emo79.gif
D dcohn New member 21/2/08 #40 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif שניה אחת אני אוהבת את השיר, שניה אחרת לא... השיר הקודם שלה יותר יפה...
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif שניה אחת אני אוהבת את השיר, שניה אחרת לא... השיר הקודם שלה יותר יפה...
N NoFaRi1 New member 21/2/08 #41 Forever Endeavor- Taproot The wind of misery appears The cycle just goes on 'Cause only time will tell if we're meant to be You and I won't know if it's our destiny forever endeavor
Forever Endeavor- Taproot The wind of misery appears The cycle just goes on 'Cause only time will tell if we're meant to be You and I won't know if it's our destiny forever endeavor