Now Playing

תמיר1991

New member
אני אקבל אם תגיד לי שעדיף לשמוע מטאל על

לינקין, אבל אתה אולי היחיד בכל העיר [או הפורום (?)] שחושב שעדיף לשמוע זהבה בן על לינקין...

זונע

New member
לא אומר לשמוע זהבה בן בכלליות

אבל מאהב לטיני זה בן זונה

P i x i e s

New member
אוי ואבוי...

אתה מעודד את הסטיגמה (הנכונה והעניין הוכח) הזאת שגלי צה"ל נגד מוזיקה מזרחית.
תופסק האפליה.

P i x i e s

New member
נו באמת... ../images/Emo4.gif

האפליה למזרחית בגלי צה"ל זה נושא מספיק חשוב.

dcohn

New member
נו זה היה בצחוק../images/Emo13.gif

ואני מאוהבי גלגלצ אם לא שמת לב בחתימה שלי.. אני לא חושבת שזו אפליה, כמו שהם לא מכניסים הרבה זמרים ששרים מזרחית הם גם שוללים הרבה ששרים שירים בסגנונות אחרים.

P i x i e s

New member
לא שמעת על...

אני לא זוכרת איך קוראים לו, אבל יש לו שם מזרחי מובהק ורואים שהוא מזרחי. העטיפה של הסינגל כללה את השם שלו ואת התמונה שלו. ברגע שהוא שינה את התמונה למישהו שנראה הרבה יותר אשכנזי, את השם שלו למשהו אשכנזי (משהו דומה לעמית שרון) ואת השם של השיר, בום! זה בפלייליסט! חוץ מזה שאני שומעת גלגל"צ 24/7, אבל העניין הספציפי מעצבן אותי.

אוי יובל, את בכלל לא בקיאה בפרטים ואם

אני אתחיל לתקן אותך זה לא ייגמר, אז לפחות אל תדברי שטויות

dcohn

New member
../images/Emo6.gif

זה היה המקרה שלקחו ת'שם של אריק ברמן? (פיכסאריקברמןפיכס)...

זה הלך ככה:

קוראים לו לירן טל, והוא שינה את השם שכתוב על העטיפה לשרון קינן - לא שם כל כך אשכנזי... ובכל מקרה, הוא כתב על הסינגל שהלחין וכתב לו את זה אריק ברמן - לדעתי זה השפיע על הכניסה לפלייליסט הרבה יותר מאם קוראים לו קינן או קיננובסקי או מה שזה לא יהיה.

Snow fairy

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מזה שגם אין מטאל ברדיו. מה לעשות, הם מחפשים את הסגנונות הכי מיינסטרים והכי פופולאריים...

תמיר1991

New member
בדיוק. ../images/Emo45.gif

אגב, לא הבנתי עדיין מה הבעיה בזה שאני לא אוהב מוזיקה מזרחית. אסור לי?

תמיר1991

New member
לירן טל הפך לשרון קינן, כן, אנחנו קוראים

עיתונים. אבל קאט דה בולשיט, לא הכניסו אותו לפלייליסט כי הוא הפך לאשכנזי, אלא כי היוצר היה אריק ברמן, זמר שגלגל"צ אוהבים. אני תומך במאבק המזרחי, אבל באפיקים אחרים. החיסרון שלנו זה שאנחנו חושבים שמקפחים אותנו כמעט בכל דבר, וסורי - זה כבר לא קורה תמיד, בטח לא במוזיקה. תמיר.

למעלה