sonata arctica- fullmoon
S S u p e r S h e e p New member 24/2/07 #15 London't Burning-The Clash ../images/Emo163.gif לילה טוב.
P P i x i e s New member 24/2/07 #19 ../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif תשמעי את scars שלהם, מומלץ בחום!
י ילדת התות New member 25/2/07 #32 הגרסה העברית של אביב טובה יותר! "צלקות" מתוך אלבום "יומן מסע" (2000) למרות שהשיר הזה לא משהו בכללי... דיי מעצבן האמת היא. לאביב יש שירים טובים יותר!
הגרסה העברית של אביב טובה יותר! "צלקות" מתוך אלבום "יומן מסע" (2000) למרות שהשיר הזה לא משהו בכללי... דיי מעצבן האמת היא. לאביב יש שירים טובים יותר!
ח חצילע New member 25/2/07 #34 מסכימה* עם כל מה שאמרת../images/Emo12.gif אני פשוט שוכחת מילים, זה קורה לי מלא, סליחה X:
P P i x i e s New member 25/2/07 #36 ../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif ממממ נחמד. שניהם באותה מידה אני חושבת [: הפזמון בעיקר עשה לי את זה חח
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif ממממ נחמד. שניהם באותה מידה אני חושבת [: הפזמון בעיקר עשה לי את זה חח
P P i x i e s New member 25/2/07 #28 ../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif ממש אהבתי את השיר הזה פעם! עכשיו אני לא זוכרת איך הוא הולך\:
א אדון בלון New member 25/2/07 #29 ../images/Emo12.gif ללהקה קוראים Depeche Mode, ולשיר קוראים Enjoy The Silence.
P P i x i e s New member 25/2/07 #31 ../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif זה כמו עוד מלא שירים שאפילו באימיול ובקאזה מופיעים בשם מומצא (מכאן שזאת לא אשמתו [ שיר אחד שממש מעצבן אותי העיוות- ככה זה (במקום תסתכל לה בעיניים) של ברי סחרוף. גררררר. מאיפה הם חשבו על ככה זה?
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif זה כמו עוד מלא שירים שאפילו באימיול ובקאזה מופיעים בשם מומצא (מכאן שזאת לא אשמתו [ שיר אחד שממש מעצבן אותי העיוות- ככה זה (במקום תסתכל לה בעיניים) של ברי סחרוף. גררררר. מאיפה הם חשבו על ככה זה?