הלהקה של טל - let me be
F FartherAway New member 18/9/07 #40 גם הוא לא בלהקה. וגם אני לא. אבל אני גם אוהב את השיר. ^^ *מתחנף.*
ח חצילע New member 18/9/07 #52 לא אוהבים את השיר, מתים עליו D: ~חנפנות~ סתם. אבל יש להם שירים מעולים, בלי קשר לזה שהם חברים שלי XD
G gurke New member 18/9/07 #42 חחחח מה הבעיה? השיר הזה מאד קשור אליי, לא? בכל אופן, שיר נחמד. האיכות הקלטה טובה, איפה הקלטתם?
M My Dark Dream New member 18/9/07 #43 האמת שלא ממש קשור אליך.. אבל נגיד P: אמממ הקלטנו בסטודיו של שניים מחברי הלהקה... מחיר ממש טוב.. הנחה מטורפת 1000 שקל ל9 שעות אולפן + שעתיים מיקס
האמת שלא ממש קשור אליך.. אבל נגיד P: אמממ הקלטנו בסטודיו של שניים מחברי הלהקה... מחיר ממש טוב.. הנחה מטורפת 1000 שקל ל9 שעות אולפן + שעתיים מיקס
G gurke New member 18/9/07 #48 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מחיר מעולה חשבתי שעשיתם הקלטה עצמית.. הוא כן קשור אליי בדרך עקיפה
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מחיר מעולה חשבתי שעשיתם הקלטה עצמית.. הוא כן קשור אליי בדרך עקיפה
M My Dark Dream New member 18/9/07 #55 הלוואי והיה לנו איך בכל מקרה .. אכן מחיר טוב.. אבל תחשוב שזה הקלטה וזהו.. בלי הפקה מוסיקאלית בכלל
G gurke New member 18/9/07 #62 ../images/Emo45.gif יפה מאד אולי בגלל זה זה נשמע קצת לא מחובר, כל הכלים. אתה מבין למה אני מתכוון? כל כלי לבד נשמע אחלה, אבל משום מה הם לא מתחברים ביחד, בהקלטה (אני מניח)
../images/Emo45.gif יפה מאד אולי בגלל זה זה נשמע קצת לא מחובר, כל הכלים. אתה מבין למה אני מתכוון? כל כלי לבד נשמע אחלה, אבל משום מה הם לא מתחברים ביחד, בהקלטה (אני מניח)
M My Dark Dream New member 18/9/07 #69 כן... הוא דיי לא השקיע במיקס ישבנו שם שעתיים נוספות ואנחנו עדיין לא מרוצים... עשינו מיקס סופי היום.... אבל שמע זה לא רע להקלטה ראשונה.. ועוד בתנאים כאלה
כן... הוא דיי לא השקיע במיקס ישבנו שם שעתיים נוספות ואנחנו עדיין לא מרוצים... עשינו מיקס סופי היום.... אבל שמע זה לא רע להקלטה ראשונה.. ועוד בתנאים כאלה
G gurke New member 18/9/07 #70 זה בכלל בכלל לא רע הלוואי וההקלטה הראשונה שלי (אם זו הראשונה שלך) הייתה נשמעת ככה!