Now Playing
א אדון בלון New member 18/9/07 #27 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
T TaLuSh the MaMuSh New member 17/9/07 #7 בת צוענייה- שבי בר הוא שר מקסים (ועזבו את זה שאמא שלי עובדת עם אמא שלו )
ש שרון710 New member 17/9/07 #8 אהוד בנאי- בלוז כנעני "שלוות עולמים, פרדס-חנה כרכור- אקליפטוס ברוח שורק בלוז כנעני" כ-פ-ר-ע- על אהוד!
אהוד בנאי- בלוז כנעני "שלוות עולמים, פרדס-חנה כרכור- אקליפטוס ברוח שורק בלוז כנעני" כ-פ-ר-ע- על אהוד!
U Under the GUN New member 17/9/07 #14 פעם היו שמים את השיר הזה כל יום בכניסה לבצפר כי איזה רבע בצפר מפרדס חנה
G gurke New member 18/9/07 #63 אנחנו הקן של פרדס חנה! פרדס חנה! פרדס חנה! אנחנו הקן של פרדס חנה, חנה! בואי לפרדס!! לא, אני מתל אביב
D dcohn New member 17/9/07 #12 im yours- jason mraz ../images/Emo99.gif מ-ו-ש-ל-ם-! ועוד שיר יפה שלו- you and i both ועוד אחד (סורי אני חייבת)- life is wonderful אם אתם אוהבים שירים שקטים יחסית, מדהימים שכאלה, עם גיטרה וקול יפה יפה יפה, אז לא תתאכזבו
im yours- jason mraz ../images/Emo99.gif מ-ו-ש-ל-ם-! ועוד שיר יפה שלו- you and i both ועוד אחד (סורי אני חייבת)- life is wonderful אם אתם אוהבים שירים שקטים יחסית, מדהימים שכאלה, עם גיטרה וקול יפה יפה יפה, אז לא תתאכזבו