בזכרת לי להוסיף אותם לפלייליסט, תודה אבל בינינו, לא שמעתי אותם חודשים.
D DEANC New member 29/9/07 #16 ../images/Emo45.gif בזכרת לי להוסיף אותם לפלייליסט, תודה אבל בינינו, לא שמעתי אותם חודשים.
D DEANC New member 29/9/07 #19 יש לי בערך 20 שירים שלהם, אני יודע../images/Emo13.gif אבל הם קצת 'קלילים' (לא יודע איך לתאר את זה) בשבילי.
יש לי בערך 20 שירים שלהם, אני יודע../images/Emo13.gif אבל הם קצת 'קלילים' (לא יודע איך לתאר את זה) בשבילי.
צ צב יבשה מצוי New member 29/9/07 #20 ... אתה מתכוון שאין מספיק גיטרות וכו'? כי אתה יותר בקטע של פאנק רוק לא?
S Sunshine41 New member 30/9/07 #41 Red Hot ../images/Emo23.gif הם כל כך טובים....!! פשוט כל כך טוביםםםםםםםםםםםם אי אפשר לתאר אפילו כמהההההההההההההההההההההה;
Red Hot ../images/Emo23.gif הם כל כך טובים....!! פשוט כל כך טוביםםםםםםםםםםםם אי אפשר לתאר אפילו כמהההההההההההההההההההההה;
M Miss RockRose New member 3/10/07 #48 ../images/Emo99.gifהם כלכך כלכך כלכך טוביםםם!!!../images/Emo47.gif וזה שיר כלכך יפה
M Miss RockRose New member 3/10/07 #49 אתם ידעתם שזה שיר מקורי שלה../images/Emo12.gif כאילו היא כתבה אותו כמה שנים לפני הדיסק היא סיפרה את זה בהופעה
אתם ידעתם שזה שיר מקורי שלה../images/Emo12.gif כאילו היא כתבה אותו כמה שנים לפני הדיסק היא סיפרה את זה בהופעה