Never Again

Assilicious

New member
../images/Emo79.gifNever Again../images/Emo79.gif

כתבתי הסבר ארוך אבל משום מה זה לא עלה... אז בלי יותר מידי הסברים, פינה חדשה, משהו בסגנון שיר השבוע, אבל לא בדיוק. קיצר, שתפו פעולה
הנושא הפעם זה Never again.
.

Assilicious

New member
../images/Emo190.gifלעולם לא שוב

Never again, לעולם לא שוב, הוא הסינגל הראשון והרצועה הראשונה מהדיסק האחרון של קלי. קלי אומרת בראיון שזה השיר הכי מריר שהיא כתבה בחייה, היא כתבה אותו בשעתיים בלילה שהיא הייתה מאוד עצבנית כנראה, והיא כתבה אותו ממש אחרי שהיא שיחררה את Behind these hazel eyes כסינגל, שזה בעצם הופך את נבר אגיין, לשיר הכי "ישן" בדיסק. קלי אמרה שהיא תמיד רצתה לעשות אלבום נושא כמו האלבומים Jaged little pill של אלאניס, או Tragic kingdom של נו-דאוט, והיא הושפעה מאוד מאלאניס, ובגלל זה בכל מקום כמעט משווים את נבר אגיין לשיר You oughta know של אלאניס.. מאז שקלי שחררה את השיר הסינגל, היא לא מפסיקה לחפור עליו, והופיעה איתו כמעט בכל חור אפשרי, אז הנה כמה מהם, להורדה: וידאו מתוך ההופעה בגמר אמריקן איידול 6: http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=6133 מטקס הפתיחה של אירוע NFL 2007: http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=6568 מהתוכנית Extra sauce: http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=6271 אודיו גרסא אקוסטית של השיר: http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=6531 בתוכנית אליל אוסטרלי, משנה את הטונים של השיר: http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=6636

Assilicious

New member
שאלון

אוהבים את השיר?
שיר טוב בתור סינגל?
הייתם רוצים לשמוע אותו כבלדה?
משפט אהוב מהשיר:
חלק אהוב בשיר:
אוהבים את הרעיון של הקליפ?
הייתם מוסיפים משהו לשיר?
הייתם מורידים משהו מהשיר?
מי הייתם רוצים לשמוע שר את השיר הזה חוץ מקלי?
השיר נמצא ב TOP5 שלכם מהדיסק החדש? משהו אחר שהייתם רוצים לחלוק על השיר

s k p

New member
עונה../images/Emo13.gif

אוהבים את השיר? מאוד
שיר טוב בתור סינגל?כן הייתם רוצים לשמוע אותו כבלדה?לא משפט אהוב מהשיר:I hope the ring you gave to her Turns her finger green חלק אהוב בשיר: אממ כשהיא שרה Never again will I hear you Never again will I miss you Never again will I fall to you never Never again will I kiss you Never again will I want to Never again will I love you Never! אוהבים את הרעיון של הקליפ?כן...מאוד
הייתם מוסיפים משהו לשיר?נופ הייתם מורידים משהו מהשיר?לא מי הייתם רוצים לשמוע שר את השיר הזה חוץ מקלי?א'פחד...קלי מבצעת אותו הכי טוב
השיר נמצא ב TOP5 שלכם מהדיסק החדש?כן משהו אחר שהייתם רוצים לחלוק על השיר: אמממ לא

TamirKC

New member
עונה../images/Emo192.gif

אוהבים את השיר?
כע. שיר טוב בתור סינגל?
לדעתי מאוד, והוא לא קיבל את ההצלחה שמגיע לו. יש כאלה שמכנים אותו:"שיר רוק גרוע" שיהיה. הייתם רוצים לשמוע אותו כבלדה?
לא. השיר מבקש שיצעקו אותו בווליום גבוה. משפט אהוב מהשיר:
נמ, חלק אהוב בשיר:
"I hope the ring you gave to her turns her finger green..." אוהבים את הרעיון של הקליפ?
אכן כן. הייתם מוסיפים משהו לשיר?
נמ, עוד בית. הייתם מורידים משהו מהשיר?
פזמון. מי הייתם רוצים לשמוע שר את השיר הזה חוץ מקלי?
היילי/פארמור יכול לצאת מגניב. השיר נמצא ב TOP5 שלכם מהדיסק החדש?
למרות שאני אוהב אותו, לא.

a k c

New member
../images/Emo109.gifשלי../images/Emo13.gif

אוהבים את השיר? הממ. כן. שיר טוב בתור סינגל? לא "הכי", אבל כן. הייתם רוצים לשמוע אותו כבלדה? זה היה יכול להיות ממש יפה עכשיו כשאני חושבת על זה
. משפט אהוב מהשיר: Give me that Sunday school answer try and make it all okay חלק אהוב בשיר: Never again will I hear you Never again will I miss you Never again will I fall to you Never Never again will I kiss you Never again will I want to Never again will I love you Never! אוהבים את הרעיון של הקליפ? כן. הייתם מוסיפים משהו לשיר? אני חושבת שישמקומות שהיו יכולים להביא אותה ביותר אנרגיה, אבל חוץ מזה, לא נראה לי. הייתם מורידים משהו מהשיר? לא. מי הייתם רוצים לשמוע שר את השיר הזה חוץ מקלי? ואו, אין לי מושג
. השיר נמצא ב TOP5 שלכם מהדיסק החדש? לא. משהו אחר שהייתם רוצים לחלוק על השיר? שתפסיק לשיר אותו בכל חור ותתחיל לקדם את DWYT
.

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה

אוהבים את השיר? כן
שיר טוב בתור סינגל? בערך. לא כראשון הייתם רוצים לשמוע אותו כבלדה? כן משפט אהוב מהשיר: "איי ווד נבר וויש בד טינגס באט איי דונט וויש יו וול" חלק אהוב בשיר: הגשר אוהבים את הרעיון של הקליפ? כן הייתם מוסיפים משהו לשיר? לא
. הייתם מורידים משהו מהשיר? לא לא נראה לי מי הייתם רוצים לשמוע שר את השיר הזה חוץ מקלי? לא. שיר קלי. השיר נמצא ב TOP5 שלכם מהדיסק החדש? כן
.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אוהבים את השיר? כן
שיר טוב בתור סינגל? כן
הייתם רוצים לשמוע אותו כבלדה? לא
משפט אהוב מהשיר: I hope when you're in bed with her you think of me
חלק אהוב בשיר: בסוף כל הנבר אגיין וויל איי מיס יו
אוהבים את הרעיון של הקליפ? לא התעמקתי בקליפ יותר מידי
הייתם מוסיפים משהו לשיר? לא
הייתם מורידים משהו מהשיר? לא
מי הייתם רוצים לשמוע שר את השיר הזה חוץ מקלי? אפ'חד
השיר נמצא ב TOP5 שלכם מהדיסק החדש? כן
במקום הראשון
הודגש באמצעות מדגישומטיק

LostAnDelirious

New member
לאאאאאאאאאאאאא

תפוזבל!!! אוף עד שהיה לי כוח לענות על משהו הוא מוחק את זה? מניאק!

LostAnDelirious

New member
תפוזמפגר!

אוהבים את השיר? יש לי סוג של חיבה לא מוגדרת אליו
שיר טוב בתור סינגל? חביב הייתם רוצים לשמוע אותו כבלדה? שמעתי כבר, לא רק שמעתי, גם שרתי אותו!...לא בגירסא של קלי, אבל שמעתי... משפט אהוב מהשיר: I wold never wish bad things but i don't wish you well חלק אהוב בשיר: אוהבים את השיר? never again will i....וההמשך של הקטע הזה אוהבים את הרעיון של הקליפ? נחמד הייתם מוסיפים משהו לשיר? כע אבל אסור לי לדבר על זה יותר..הנושא עבר יותר מידי חפירות הייתם מורידים משהו מהשיר? לא מי הייתם רוצים לשמוע שר את השיר הזה חוץ מקלי? מנדי מור
לא יודעת למה
אף פעם לא שמעתי שירים שלה..אבל היא חמודה
השיר נמצא ב TOP5 שלכם מהדיסק החדש? לאאא משהו אחר שהייתם רוצים לחלוק על השיר
לא רוצה לחלוק!

patito ƒeo

New member
חחח[: ../images/Emo107.gif

אוהבים את השיר? ככה ככה שיר טוב בתור סינגל? לא הייתם רוצים לשמוע אותו כבלדה? אממ יכול להיות נחמד משפט אהוב מהשיר: You'll die together but alone חלק אהוב בשיר: הבית הראשון, אני אוהבת איך שהיא שרה את זה
אוהבים את הרעיון של הקליפ? כן הייתם מוסיפים משהו לשיר? כן הייתם מורידים משהו מהשיר? כן מי הייתם רוצים לשמוע שר את השיר הזה חוץ מקלי? איימי לי?
השיר נמצא ב TOP5 שלכם מהדיסק החדש? לא
, אבל אני לא שונאת אותו או משהו.. פשוט יש יותר טובים

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifNever ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אוהבים את השיר? מאודדד
שיר טוב בתור סינגל? אממ..יש יותר טובים לסינגלים, אבל הוא סבבה בתור סינגל
הייתם רוצים לשמוע אותו כבלדה? נראה לי שמשפט כמו: "I Hope The Ring You Gave To Her, Turns Her Fingers Green" לא ממש מתאים לביצוע בבלדה
משפט אהוב מהשיר: Does it hurt " To know I'll never be there Bet it sucks To see my face everywhere It was you Who chose to end it like you did"
חלק אהוב בשיר: אני אוה שהיא שרה בסוף: Neveer Agaaaaiiiiinnnnn
אוהבים את הרעיון של הקליפ? כן
, כל-כך
הייתם מוסיפים משהו לשיר? לא
. הוא מושלם
.
הוא מושלם
מי הייתם רוצים לשמוע שר את השיר הזה חוץ מקלי? רק אחת יכולה גם להתאים לשיר הזה: P!NK
השיר נמצא ב TOP5 שלכם מהדיסק החדש? ת'אמת, לא
עוד משהו? התמונה כזאת-

Because Of May

New member
Never Again../images/Emo99.gif.../images/Emo109.gif

אוהבים את השיר? כן
שיר טוב בתור סינגל? מממ... דעתי חלוקה... אני הייתי בטוחה שהוא יתפוס כששמעתי אותו פעם ראשונה אבל הוא לא תפס... אז הייתי אומרת שזה שיר עם פוטנציאל מעולה
הייתם רוצים לשמוע אותו כבלדה? אוו כן
או לפחות בגירסא אקוסטית... (כמו שעשו לBTHE ב-VH1
) משפט אהוב מהשיר: *I hope the ring you gave to her turns her finger green *I never read your letter 'Cause I knew what you'd say או לחלופין: *You wrote me in a letter You couldn't say it right to my face ופשוט כל הפזמון
חלק אהוב בשיר: הגשר בסוף... נבר אגיין, וויל איי מיס יו ואלה
אוהבים את הרעיון של הקליפ? כן, הוא ממש מתאים לקונספט של השיר הייתם מוסיפים משהו לשיר? לא נראלי
מי הייתם רוצים לשמוע שר את השיר הזה חוץ מקלי? פראמור יכול להיות מגניב... או פינק... או כל להקת/זמרת פאנק ^^ השיר נמצא ב TOP5 שלכם מהדיסק החדש? אולי בטופ 6
משהו אחר שהייתם רוצים לחלוק על השיר? שממש ממש אהבתי אותו בהתחלה, ושאמא שלי מחכה כבר חודשיים שהוא יהיה בשיר בהמתנה בפלאפון
(אמא שלי בכלל חולה על קלי
) שיר מעולה

Because Of May

New member
וואי, היא מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

איך לא שמעתי אותה עד עכשיו?
ושוב, תודה, אור, אתה מצדיק את היותך אדום

One Minute

New member
עונה

אוהבים את השיר? כן
שיר טוב בתור סינגל? אני לא בטוח, לוקח זמן להתרגל אליו
הייתם רוצים לשמוע אותו כבלדה? כן, כמו הגירסה ה"רגועה" של Cause everytime we touch למרות שזה לא בלדה XD
משפט אהוב מהשיר: Ignorance is bliss
חלק אהוב בשיר: הבית השני
אוהבים את הרעיון של הקליפ? רעיון נחמד, לא חביב ומלהיב XDD
הייתם מוסיפים משהו לשיר? לחן יותר מרגש, קראו למעלה
הייתם מורידים משהו מהשיר? כן, את הכבדות שבקול של קלי ><
מי הייתם רוצים לשמוע שר את השיר הזה חוץ מקלי? אף אחד שיר שמתאים רק לקלי..
השיר נמצא ב TOP5 שלכם מהדיסק החדש? כן

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif.

אין לי כח למדגישומטיק, ואין לי כח להדגיש, תהרגו אותי
. אוהבים את השיר? כן, הוא שיר טוב. שיר טוב בתור סינגל? אמ, אולי לא בתור סינגל ראשון, אבל כן, יש בו מן עוצמתית סוחפת כזאת... הייתם רוצים לשמוע אותו כבלדה? לא, הוא ממש טוב ככה. משפט אהוב מהשיר: youll die together but alone! חלק אהוב בשיר: שהיא צורח "יל דיי טוגטר באט אלוווווווון!". אוהבים את הרעיון של הקליפ? כן, רצח, עניינים, מגניב אש
. הייתם מוסיפים משהו לשיר? לא יודעת
. הייתם מורידים משהו מהשיר? לא, הוא משעשע אותי
. מי הייתם רוצים לשמוע שר את השיר הזה חוץ מקלי? הוא כל כך אלאניס, אז... השיר נמצא ב TOP5 שלכם מהדיסק החדש? לא, נראה לי מקום 6 או 7 ככה.

Shiri from the block

Active member
אוו אני אני!../images/Emo113.gif אוהבים את השיר? כן מאוד!! שיר טוב בתור סינגל? אכן!! הייתם רוצים לשמוע אותו כבלדה? פויה לא. משפט אהוב מהשיר: I would never wish bad things but I dont wish you well!! ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif חלק אהוב בשיר: הכל! אוהבים את הרעיון של הקליפ? לגמרי. הייתם מוסיפים משהו לשיר? לא. מושלם כמו שהוא! הייתם מורידים משהו מהשיר? לא! ^^ מי הייתם רוצים לשמוע שר את השיר הזה חוץ מקלי? לא יודעת השיר נמצא ב TOP5 שלכם מהדיסק החדש? אכן. משהו אחר שהייתם רוצים לחלוק על השיר? שיר שולט../images/Emo47.gif

למעלה