My Playlist

shim1110

New member
../images/Emo79.gifMy Playlist../images/Emo79.gif

2 שירים ששמעתם לפני השיר שנוכחי?
|ת|והשיר הנוכחי
|תו|2 שירים שבאים אחרי השיר הנוכחי יאללה יש לנו פורום תשתתפוו!!!!!

עונה ../images/Emo219.gif../images/Emo3.gif

2 שירים ששמעתם לפני השיר שנוכחי?
בדיוק הרגע הפעלתי תמוזיקה.. אבל שמעתי שיר אחד - Fall Out Boy - I Sleep Whith Someone...
והשיר הנוכחי
Oasis - Wonderwall - שיר יפה, מומלץ
2 שירים שבאים אחרי השיר הנוכחי
האייטונס עושה לי קצת בעיות, אני אכתוב מקסימום אחכ

inbal287

New member
../images/Emo79.gif

רק עכשיו התחלתי לשמוע מוזיקה, אז: הנוכחי: Staind - It's Been a While
שני השירים הבאים: Guns N' Roses - Welcome to the Jungle Within Temptation - Never Ending Story

עונה ../images/Emo121.gif

2 שירים ששמעתי לפני השיר הנוכחי - The Howling - Within Temptation When You're Gone - Avril Lavigne השיר הנוכחי - Good Times Gone- שיר מדהים ^&$%$%&#$%^ 2 השירים שבאים אחרי זה - I Live for the Day - Lindsay Lohan
Judas - Kelly Clarkson שיר מדהים!@!@! כל כך היה צריך להיות הסינגל ה1 מתוך האלבום החדש, כזאת טעות להוציא את Never Again כסינגל ראשון לדעתי. לילה טוב לכולם

Nimrod121

New member
עונה.

2 שירים ששמעתם לפני השיר שנוכחי? This Is How You Remind Me (תנחשו של מי) ו-Figured You Out (תנחשו גם של מי). |ת|והשיר הנוכחי? If Everyone Cared (תנחשו של מי).
2 שירים שבאים אחרי השיר הנוכחי אין לי מושג. נראה מה יבוא. אבל אל תדאגו, יש לי פלייליסט מגוון חוץ מניקלבאק

Nimrod121

New member
תיקון.

|תו|2 שירים ששמעתם לפני השיר שנוכחי? This Is How You Remind Me (תנחשו של מי) ו-Figured You Out (תנחשו גם של מי).
והשיר הנוכחי? If Everyone Cared (תנחשו של מי). |תו|2 שירים שבאים אחרי השיר הנוכחי? אין לי מושג. נראה מה יבוא. אבל אל תדאגו, יש לי פלייליסט מגוון חוץ מניקלבאק

Nimrod121

New member
סתם כי אני משועמם ומעוצבן בגלל שזה לא יצא טוב

2 שירים ששמעתם לפני השיר שנוכחי? This Is How You Remind Me (תנחשו של מי) ו-Figured You Out (תנחשו גם של מי).
והשיר הנוכחי? If Everyone Cared (תנחשו של מי).
2 שירים שבאים אחרי השיר הנוכחי? אין לי מושג. נראה מה יבוא. אבל אל תדאגו, יש לי פלייליסט מגוון חוץ מניקלבאק

danielle23

New member
עונה../images/Emo3.gif

2 שירים ששמעתם לפני השיר שנוכחי? Muse - Exo-Politics Sum 41 - Heart Attack השיר הנוכחי Yellowcard - Sure Thing Falling 2 שירים שבאים אחרי השיר הנוכחי Linkin Park - Valentine's Day Sugarcult - Changed My Name

Duo Maxwell

New member
...

2 שירים ששמעתם לפני השיר שנוכחי? Bon Jovi - Born to Be My Baby Guns N' Roses - November Rain Piano Demo
השיר הנוכחי: 1986 Guns N' Roses - Don't Cry Demo
2 שירים שבאים אחרי השיר הנוכחי: אין, אני צריכה ללכת

עוננההה ../images/Emo192.gif

2 שירים ששמעתם לפני השיר הנוכחי
Man In The Mirror- Michel Jackson Linkin Park - What I've Done
השיר הנוכחי
Fall Out Boy - Sugar We'Re Going Down
2 שירים שבאים אחרי השיר הנוכחי
Maroon 5 - Makes Me Wonder Nelly Furtado-Say It Right

LindZiv Cohan

New member
עונה../images/Emo3.gif