It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(208) LeAnnDylan (116) the whole shebang (113) And It Feels Like (89) X יו יו S (71) blah blah story עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול ו-The Voice עקרות בית נואשות (טלוויזיה) גלי - glee (אפרת
) טלוויזיה כוכב נולד דוקטור הו וטורצ`ווד ביונסה אנדרואיד - Android (אורית
) ערוצי MTV ו-VH1 סטוצים ומפגשים אחרים (דרורית
) ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמשת

שיר חרישה בקאנטרי- LeAnn Rimes - 16 Tons Martina McBride - Always Be This Way Blake Shelton - Footloose שיר חרישה לא קאנטרי- N Dubz - I Need You N Dubz - Girls Sami Brookes - One Moment In Time אלבום ישן שעשה קאמבק- N Dubz - Uncle B אלבום חדש שגילתם- Lauren Alaina - Wildflower Martina McBride - Eleven ציטוט השבוע שלכם- שיחה של שתי ילדות בנות 5: ילדה אחת: "להגיד לך למה אני לא רוצה להתחתן?" ילדה שניה: "למה?" ילדה אחת: "כי אם מתחתנים צריך להביא ילדים. אני שונאת ילדים!" ילדה שניה: "מה יש לך? ילדים הם כאלה חמודים! יהיו לך מלא ילדים קטנים עם בולבולים!" קנית השבוע- שום דבר מענין אפילו לא יצאתי מהבית כדי לקנות משהו מענין. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- סודות גלויים - רם אורן סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דקסטר. אקס פקטור, The Protector, המאזין ואת שני פרקי האיחוד של סטפס. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- לא זוכרת מה היה בהתחילת השבוע אבל אתמול בלילה התעוררתי באמצע הלילה קופאת מקור, סגרתי את החלון, גרבתי גרביים ושלפתי את שמיכת הצמר שלי מתחת למיטה
משהו טוב שאכלתם השבוע-
מצחיק מאוד! לא צוחקים על אנשים אחרי עקירה שמותר להם לאכול רק גמדים
קיבלתי הרעלת גמדים! הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- אם התכנון שלי היה לישון כל השבוע ולקחת מיליון טיפות אופטלגין נוזלי, אז אין ספק. אם חלק מהתכון היה לעשות ביקורת אלבום למרטינה אז לא נראה לי
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אחד הילדים בגן (בן 5) ביקש ממני שאשחק איתו מסירות בכדור. אמרתי לי שיביא כדור ואני אשחק איתו. קיצר אנחנו משחקים וזה, הוא כולו מבסוט מעצמו. ואז אמא שלו באה לקחת אותו אז היא אומרת לו משהו כמו "הו, אני רואה שמצאת יריבה ראויה" אז הוא עונה לה בטון קצת מעוצבן "אמא!! זאת דילן!" ואז אחד הילדים האחרים אומר לו "אז עכשיו אתם צריכים להתחתן!" הילד נלחץ קצת ושאל למה, אז הילד השני אומר לו "הכרת אותה לאמא שלך, עכשיו אתם צריכים להתחתן"
איש השבוע שלכם בפורום- שירלי איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- יהונתן שהתקשר לשאול מתי אני באה אליהם, אמרתי לו שאני מתה אז הוא אמר לי "טוב, אז תרגישי טוב!" אה וגם חן שבאה עד לצפון הרחוק בשבילי
מסר לאומה- איזה כיף שגלעד חזר הביתה! תמונת השבוע שלכם- משהו חמוד שראיתי בפייסבוק המלצת השבוע- האלבום של לורן אליינה. אני יודעת שאנחנו לא מתים עליה פה בפורום אבל באמת שהוא מוצלח
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 ההתחלה שלו הייתה אחלה, נפגשתי עם חברות וקיבלתי משכורת. אחרי העקירה היה סיוטי
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Guncrazy

New member
גם אני

שיר חרישה בקאנטרי- LeAnn Rimes - When I Call Your Name שיר חרישה לא קאנטרי- אין אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- Martina McBride - Eleven ציטוט השבוע שלכם-
10 years ago we had Steve Jobs, Bob Hope and Johnny Cash. Now We Have NO JOBS, NO HOPE, AND NO CASH.​
קנית השבוע-מעיל. נהיה קריר ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- Double Dexter - Jeff Lindsay סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- פוטלוס. אחלה סרט! מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר משהו טוב שאכלתם השבוע- פיצה עם 5 גבינות. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא זוכרת משהו משעשע במיוחד. אבל הראיון של ג'וליאן האף אצל קונאן הרס אותי מצחוק! איש השבוע שלכם בפורום- דילן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- לא מישהו מיוחד. מסר לאומה- כמה טוב שגלעד שב הביתה
תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

התחלת לקרוא את החדש של לינדזי?../images/Emo2.gif

איך הוא? אני מתה לקנות אותו אבל אין לי זמן לקרוא אותו

Guncrazy

New member
טוב האמת שקראתי רק איזה שני עמודים ממנו

אין לי זמן אליו אבל העובדה שהוא שם בשביל שאוכל לקרוא אותו כשארצה כבר נחמד. אגב את הספר הקודם שלו עדין לא קראתי. את חושבת שצריך לקרוא אותו כדי להבין את הבא אחריו?

מאיפה לי../images/Emo6.gif לא קראתי אותו עדין../images/Emo6.gif

אבל יש קשר בין ספרים שלו פשוט כל ספר מתמקד בעלילה נפרדת.

למעלה