It's Friday I'm In Love

blah blah story

New member
אני שומעת ברגעים אלו.

אבל אני צריכה לשמוע כל שיר לפחות 3 פעמים בשביל להחליט

blah blah story

New member
אחלה דיסק.

השיר שהכי בולט מבחינתי הוא Strip Me - אני כ"כ מתחברת אליו. אבל גם השירים האחרים מעולים אני ממליצה בחום

מיינ אול מיינ../images/Emo23.gif

תתחדשי על ההחלקה! איך ההרגשה??
ואי, ראיתי את הסרטון עם קלי אתמול, נפלתי מצחוק
היא ממש מרוכזת בעצמה, אבל ממש מצחיקה.

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמשת שבוע

שיר חרישה בקאנטרי- אני מנסה לחשוב על משהו שחרשתי עליו ואני מצליחה להיזכר רק בLessons Learned של קרי שבא לי פעמיים ברנדומליות בנגן.
שיר חרישה לא קאנטרי- Kelly Clarkson - Never Again
אלבום ישן שעשה קאמבק- כל האלבומים של קלי קלרקסון. נכנסתי למוד קלי פתאום ושמתי את האלבומים שלה על שאפל באייפוד.
אלבום חדש שגילתם- שום דבר מענין
ציטוט השבוע שלכם- "אפילו שטיפת הכלים שלך נראית כאילו הוציאו אותה מדקסטר" בת דודה שלי מתרעמת על סידור הסכו"ם שלי על מגבת פרוסה שהיה נראה כמו תיק כלי הרצח של דקסטר
קנית השבוע- קניתי 2 זוגות מגפיים. פיינלי.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- לא קראתי כלום אבל אני עדין בזה של הרלן ובאמצע צ'לסי
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דקסטר!!! גאד הפרק השבוע היה מעולה!!!#@$
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- גם וגם
משהו טוב שאכלתם השבוע- עוגת שוקולד ועוגת ביסקוויטים עם קרם פטיסייר
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא זוכרת כלום. עכשיו התעוררתי
איש השבוע שלכם בפורום- דרורה
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- דקסטר!!!@!#$
מסר לאומה- פרק אחרון של דקסטר
אגב בדיוק ראיתי ביס שעוד מעט תתחיל הסדרה שלי
פרשיות סמויות. מי שיש לו יס ולא צפה בזה עדין אונליין- אתם חייבים! זה מעולה!
תמונת השבוע שלכם- איך אפשר שלא?
המלצת השבוע- תראו דקסטר! ואל תצאו החוצה. קור אימים :|
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 5 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

אני גם רוצה להתחיל מתישהו פרשיות סמויות

הביקורות ממש משבחות. תתחדשי על המגפיים!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

נגיד שלא שמנו לב שדילגתי על שבוע בכל זאת לא הייתה פה יותר מידי פעילות אז זה לא נקרא אבל השבת אני מצפה לקצת יותר חיים בפורום. טופ 5 חפרתם
(89) LeAnnDylan (65) And It Feels Like (54) the whole shebang (17) blah blah story (4) Light Warrior עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) טייק דאת כריסטינה אגילרה עקרות בית נואשות (טלוויזיה) מוזיקה שחורה אמריקן איידול פופ מצעדים וביקורת מוזיקה שמיניסטים ג`אז ובלוז רוק ישראלי ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
סוף סוף יש לי אינטרנט

שיר חרישה בקאנטרי- Hip To My Heart - The Band Perry וגם Where Would You Be של מרטינה.
שיר חרישה לא קאנטרי- Never Again - Kelly Clarkson
אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום מלא ששמעתי אבל היו די הרבה שירים מ-Kerosene של מירנדה ששמעתי אז נגיד שזה.
אלבום חדש שגילתם- לצערי אי אפשר להוריד אלבומים מהפלאפון וכיוון שכל השבוע הייתי מחוסרת אינטרנט לא הייתה לי אפשרות לגלות משהו חדש. אבל דרורה הבטיחה שהיא תגלה לי אלבום חדש!
ציטוט השבוע שלכם- הביאו לנו לגן איזה גננת חדשה ומזה עילגת כל יום יש לה איזה יציאה עילגת חדשה אז יציאת השבוע שלה היא "חכה, אני מנעילה לאדם נעליים" ואם לרגע תהיתי אם נפלט לה בטעות אז יום למחרת היא חיזקה את החשד שלי לעילגות ואמרה לי "אני יעביר לך את ליה שתנעילי לה נעליים"
וחייבים אייקון |עילג|
קנית השבוע- ממ מה קניתי מה קניתי..
קניתי אוזני המן זה נחשב? :D אה ורכשתי לי שתי חולצות בחנות של מירנדה ו-4 ספרים במבצע של צומת ספרים. לא שיש לי חס וחלילה כוח או זמן מיותר לקרוא אותם אבל שיהיה.
ספר\\מאמר\\כתבה טובים שקראתם- קניתי ספר של גוסיפ גירל זה נחשב?
סרט\\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- השבוע עשיתי השלמות של כל הסדרות שהורדתי מזמן ולא הייתה לי סבלנות לראות אז ראיתי בעיקר V וגוסיפ גירל.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם. וקריר למדיי בבקרים
משהו טוב שאכלתם השבוע- פנקייק עם שוקולד צ'יפס לבן ושוקולד פרה חום
|סופרמשמין|
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא ממש
משפט\\בדיחה\\קטע שהצחיק אתכם השבוע- יש לנו איזה ילד ארגנטינאי בגן אז כל בוקר שאמא שלו מביאה אותו ואני נותנת לו נשיקה היא אומרת שאצל הארגנטינאים נותנים שתי נשיקות. קיצר השבוע אבא שלו הביא אותו לגן אז ניגשתי אליו ונתתי לו נשיקה ואז אמרתי לו "רגע אמא שלך אמרה שצריך שתיים אז הנה עוד אחת
" ואז אבא שלו אומר לי כזה "היא גם סיפרה לך שיש פתגם כזה בארגנטינאית שאומר 'שתי נשיקות והשלישית במיטה'...?"
איש השבוע שלכם בפורום- דרורה שהייתה לה יומולדת אתמול
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- חברה שלי
מסר לאומה- אוזני המן שלא בפורים זה מזה טעים [רק עם פרג כמובן]
תמונת השבוע שלכם- הייתם מאמינים שזה הרחוב שלי? |מתחבא|
המלצת השבוע- תאכלו אוזני המן!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

blah blah story

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי עם שם הרחוב

karma is a bitch
ומזה זה לעזאזל ספר של גוסיפ גירל?! ולמה את מבזבזת על זה כסף????

LeAnnDylan

Well-known member
נו אני נורא בררנית בספרים

אני קוראת רק רם אורן, הרלן קובן, סטיבן קינג ודן בראון (וגם את צ'לסי
) אז תמיד במבצעים כאלה שצריך לבחור כמה ספרים אני הולכת לאיבוד כי אף פעם אין ארבעה ספרים של הסופרים שאני אוהבת שהם גם במבצע וגם כאלה שאין לי. לרוב יש איזה שנים אז בדר"כ אני הולכת עם חברה ואומרת לה לבחור שניים על חשבוני כי אין לי מה לקחת בכל מקרה. השנה היו שני ספרים של סטיבן קינג שכל אחד מהם עולה יותר ממאה ש"ח ובכל זאת הם היו במבצע של 4 במאה אז לקחתי אותם וחיפשתי עוד שני ספרים לקחת ולא מצאתי שום דבר ואז ראיתי שיש כל מיני ספרים של גוסיפ גירל שעליהם מבוססת הסדרה אז לקחתי שנים כי הוא היו קצרים כאלה ונראו לי כמו משהו שאני יכולה לקרוא בגן בזמן שהילדים ישנים כדי להעביר את הזמן למרות שכמו שאני מכירה את עצמי הסיכוי שאני אקנה אקרא אותם בשנה הקרובה שואף לאפס

קראתי אחד מהם די מזמן

הוא היה די זהה לסדרה אבל זה ספר כזה שמתאים לילדים בני 12

LeAnnDylan

Well-known member
רק השבוע התאהבתי בו

אף פעם לא סבלתי את השיר הזה ואז פתאום הוא בא באייפוד ומזה בא לי בטוב ומאז שמעתי אותו בריפיט כבר איזה שלושה ימים

LeAnnDylan

Well-known member
אני יודעת מתי התאהבתי בו

באחד הטקסים האחרונים כשהכריזו עליהם בתור מועמדים עם השיר הזה ואז ברקע מתנגנות איזה 2 שניות מהשיר אז בדיוק הייתה השורה של 'Cause brother man you know how to get hip to my heart וחשבתי לעצמי שזו שורה מוצלחת אני זוכרת שזה קרה לי גם עם שיר של מרטינה. בהתחלה לא סבלתי את I Just Call You Mine ואז בערוץ E! דיברו עליה מתישהו ואז הייתה איזה רבע שורה מהשיר (For a chance to finally shine) והחלטתי שהיא שורה מגניבה ומאז אני מאוהבת בשיר

אני לא מאמינה!!!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין דברים כאלה, אשכרה קארמה איז א ביטצ'. ממש בא לי אוזני המן עם שוקולד

LeAnnDylan

Well-known member
טוב חשוב לי לציין שטעיתי

קודם כל מסתבר שרחוב המשמש מסתיים קצת לפני הבית ורחוב הגפן מתחיל אז אנחנו לא שייכים למשמש אפטר אול. אבל בלי שום קשר הרחובות האלה הם במושב איפה שסבא וסבתא שלי גרים וכיוון שאני כבר לא גרה שם נכון לכתיבת שורות אלה, גם אם הם היו גרים ברחוב המשמש, קארמה לא הצליחה לתפוס אותי אם כי אני חושבת שזה יכול להיות מאוד מגניב לגור ברחוב המשמש. רק שיורידו לו את הי' המיותרת
עילגים! |הא|

blah blah story

New member
היה לי שבוע מ-דהים!!!

לפני שאני מתחילה אני חייבת לספר לכם שהיה לי שבוע מדהים. הוא התחיל ביום ראשון בת מצווה של אחיינית שלי שהיה שם פשוט משגע השתוללתי עם האחיינים שלי. מי שמכיר אותי יודע שאני לא רוקדת! ופשוט לא הפסקנו לרקוד - אני כ"כ אוהבת אותם
וביום שני התפטרתי מהעבודה שלי
כן כן! התפטרתי - ואני כ"כ מאושרת! כולם אומרים שאני פשוט זורחת
ועכשיו אני הולכת לפתוח עסק פרטי ב"ליווי התפתחותי" אז אם מישהו מכיר תינוק של זוחל/יושב/עומד/הולך באזור המרכז - אתם מוזמנים להפנות אלי
שיר חרישה בקאנטרי- shania twain - NAH שיר חרישה לא קאנטרי- Bruno Mars - the lazy song אלבום ישן שעשה קאמבק- shania twain - UP אלבום חדש שגילתם- Bruno Mars-Doo Wops And Hooligans - אחלה
ציטוט השבוע שלכם- קנית השבוע-אוזניית בלוטוס. נשבעת לכם שזה הדבר היחידי שקניתי השבוע (למרות שהייתי צריכה לקנות גם עדשות מגע
) ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- לא זכור לי משהו שקראתי. ואו, אני ממש לא תרבותית סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- אמממ... ראיתי חצי פרק של פלפלים צהובים (ככה קוראים לזה. נכון?) אבל לא יכולתי לראות את ההמשך. ונסיתי לראות האח הגדול - איזה שעמום |פיהוק| מדד טמפרטורות: היה חם או קר- לוהט! משהו טוב שאכלתם השבוע- אכלתי אתמול שוארמה - אני בכלל לא אוהבת - אבל היה נחמד הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן! הפסקתי כ"כ הרבה...מדהים כמה אנרגיות חיוביות משפיעות על הזמן משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- היום התחלתי בעבודה חדשה (אני אעבוד בחודש הקרוב בשתי עבודות) ואחרי שעתיים כבר עניתי לטלפונים. אז הבחור שישב לידי רצה לצאת החוצה ואמר לבחורה השנייה "שימי עליה עין" (כלומר עלי) וזה היה פשוט קורע! כי מה הוא חשב...שאני אברח לאנשהו?! איש השבוע שלכם בפורום- איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- האחיינים שלי
מטורפת עליהם! מסר לאומה- אנרגיות חיוביות זה MUST תמונת השבוע שלכם- אם הייתה לי תמונה של כל האחיינים מהבת מצווה..הייתי מעלה. אז בנתיים תמונה ישנה של אחיין שלי שהוא כבר בן 10 אבל היא מצחיקה אותי כל פעם מחדש. המלצת השבוע- be happy ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 100 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
רגע מאיזה עבודה התפטרת?

עבדת באיזה 5 מקומות
(מה שמסביר את העובדה שלמרות שהתפטרת את עדין עובדת בשני מקומות
) בכל מקרה עסק פרטי נשמע ממש טוב! כל הכבוד לך! צריך הרבה אומץ בשביל זה, זה לא פשוט אבל אני חושבת שבסופו של דבר זה ישתלם לך גם מבחינת הסיפוק ומקווה מאוד שגם מהבחינה הכספית. האח הגדול זה באמת משעמם! ולרקוד עם ילדים קטנים זה כיף! השבוע שמרתי על איזה ילד אחד מהגן ועל אחותו בת ה-12 והחלטתי לשגע אותם קצת וכל היום שמתי להם את הילבילי בון של בלייק שלטון, את פיירקראקר של ג'וש טרנר, את סטיב ארל של שוגרלנד ואת XXL של קית' אנדרסון. הם היו פשוט באקסטזה. רקדנו כמו משוגעים ופתאום אמא שלהם נכנסה לחדר בזמן שהיא רואה אותנו קופצים כמו בבונים ומזייפים לצלילי סטיב ארל והיא עושה לי כזה "אני לא מאמינה שאני נותנת לך לשמור על הילדים שלי!" זה היה כזה קורע
עניתי לה שזו לא אשמתי שהילדים שלה אוהבים קאנטרי
אפילו התינוקת שלה (בת 7 חודשים) הנהנה לה מהרצפה בהתלהבות במהלך הדיסקוטקט שפתחנו שם
עכשיו הילדה הזאת בת ה-12 כל פעם שהיא רואה אותי היא עושה לי כזה "מממ ברר מאמא היז א דאבל XL" והיא עושה את זה כזה גרוע שזה קורע
אחחח ילדים... או שצריך להרוג אותם או שצריך לאכול אותם!

למעלה