סוף סוף יש לי אינטרנט
שיר חרישה בקאנטרי- Hip To My Heart - The Band Perry וגם Where Would You Be של מרטינה.
שיר חרישה לא קאנטרי- Never Again - Kelly Clarkson
אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום מלא ששמעתי אבל היו די הרבה שירים מ-Kerosene של מירנדה ששמעתי אז נגיד שזה.
אלבום חדש שגילתם- לצערי אי אפשר להוריד אלבומים מהפלאפון וכיוון שכל השבוע הייתי מחוסרת אינטרנט לא הייתה לי אפשרות לגלות משהו חדש. אבל דרורה הבטיחה שהיא תגלה לי אלבום חדש!
ציטוט השבוע שלכם- הביאו לנו לגן איזה גננת חדשה ומזה עילגת כל יום יש לה איזה יציאה עילגת חדשה אז יציאת השבוע שלה היא "חכה, אני מנעילה לאדם נעליים" ואם לרגע תהיתי אם נפלט לה בטעות אז יום למחרת היא חיזקה את החשד שלי לעילגות ואמרה לי "אני יעביר לך את ליה שתנעילי לה נעליים"
וחייבים אייקון |עילג|
קנית השבוע- ממ מה קניתי מה קניתי..
קניתי אוזני המן זה נחשב?

אה ורכשתי לי שתי חולצות בחנות של מירנדה ו-4 ספרים במבצע של צומת ספרים. לא שיש לי חס וחלילה כוח או זמן מיותר לקרוא אותם אבל שיהיה.
ספר\\מאמר\\כתבה טובים שקראתם- קניתי ספר של גוסיפ גירל זה נחשב?
סרט\\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- השבוע עשיתי השלמות של כל הסדרות שהורדתי מזמן ולא הייתה לי סבלנות לראות אז ראיתי בעיקר V וגוסיפ גירל.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם. וקריר למדיי בבקרים
משהו טוב שאכלתם השבוע- פנקייק עם שוקולד צ'יפס לבן ושוקולד פרה חום
|סופרמשמין|
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא ממש
משפט\\בדיחה\\קטע שהצחיק אתכם השבוע- יש לנו איזה ילד ארגנטינאי בגן אז כל בוקר שאמא שלו מביאה אותו ואני נותנת לו נשיקה היא אומרת שאצל הארגנטינאים נותנים שתי נשיקות. קיצר השבוע אבא שלו הביא אותו לגן אז ניגשתי אליו ונתתי לו נשיקה ואז אמרתי לו "רגע אמא שלך אמרה שצריך שתיים אז הנה עוד אחת
" ואז אבא שלו אומר לי כזה "היא גם סיפרה לך שיש פתגם כזה בארגנטינאית שאומר 'שתי נשיקות והשלישית במיטה'...?"
איש השבוע שלכם בפורום- דרורה שהייתה לה יומולדת אתמול
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- חברה שלי
מסר לאומה- אוזני המן שלא בפורים זה מזה טעים [רק עם פרג כמובן]
תמונת השבוע שלכם- הייתם מאמינים שזה הרחוב שלי? |מתחבא|
המלצת השבוע- תאכלו אוזני המן!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0