מסכמת שבוע עמוס
שיר חרישה בקאנטרי- טוב קיבלתי היום ספיישל ליאן אז אני אלך עם You've Ruined Me ו- God Take Care Of Your Kind עשיתי מיני חרישה גם על All The Way Down של ליטל ביג טאון
שיר חרישה לא קאנטרי- Calendar Girl - Neil Sedaka ולפני שתתחילו עם האצבעות המאשימות אז אני החלטתי לפצוח בספיישל ניל סדאקה הרבה לפני רווית אבל כיוון שאין לה אישיות משלה היא גונבת לי את הפלייליסטים!|הא|
אלבום ישן שעשה קאמבק- Neil Sedaka - Greatest Hits
אלבום חדש שגילתם- Katy Perry - Teenage Dream החלטתי להיכנע לא רק לשיר אלא לכל האלבום :S
ציטוט השבוע שלכם- היו כל כך הרבה קטעים מצחיקים השבוע אבל אני לא זוכרת כלום מאז שאני לא מסתובבת עם המחברת שלי
קנית השבוע- הדבר היחיד שקניתי זה המכשיר הזה נגד היתושים של סנו והוא מזה מעולה. אתם לא מבינים כמה אני סובלת מיתושים. אם עוקץ אותי יתוש באמצע הלילה אני יכולה להתעורר ולא לחזור לישון כל הלילה (כמו שהיה לי ביום ראשון בלילה, התעוררתי ב-3 לפנות בוקר ולא מצאתי את עצמי אז יצאתי לטיול בחושך במושב למשך איזה שעה וחצי ואז כשנמאס לי הלכתי לגן ב-5 בבוקר כדי להכין ארוחת בוקר לילדים) אבל קיבלתי דברים שווים ליומולדת אז זה גם נחשב קניה גם אם מישהו אחר עשה אותה?
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אני עדין בספר של צ'לסי לא התקדמתי כבר איזה שבוע
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- השבוע עשיתי ספיישל פרקים חדשים וסגירת עונות אז סיימתי את העונות של פרשיות סמויות ומרפאה פרטית. וצפיתי בפרקים החדשים של העונות החדשות של גלי, מרפאה פרטית, מחשבות פליליות, האנטומיה של גריי, דקסטר ועקרות בית נואשות וכמובן שראיתי גם צ'לסי לייטלי כי איך אפשר בלי??
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם
משהו טוב שאכלתם השבוע- במסעדה הזו ביומולדת שלי הזמנתי רביולי פטריות וזה היה מעולה ואז לקינוח היה לנו איזה קרם ברולה חצי קפוא עם קרמל גבישי ומחית תות. זה היה מושלם! משהו רע אגב, שאכלתי היה האוכל במסעדה הזו שאני וחן הלכנו אליה :S אבל אח"כ הלכנו לשתות מילקשייק וניל צרפתי שזה הדבר האהוב עליי ביותר בעולם אז קיבלתי את הפיצוי שלי.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- בערך, נראה לי
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא משהו חדש אבל נזכרתי בזה היום ורציתי לאכול אותו. כשהייתי אצל יהונתן וישנתי אצלהם היה יום כיפור ובגלל שאני צמה בת דודה שלי לא רצתה להעיר אותה מוקדם בבוקר (כמו שהיא אוהבת) אז היא שיחקה עם יהותני בסלון. הייתי ערה אבל היה איזה 6 בבוקר ולא רציתי לצאת מהמיטה מה גם שידעתי שלצאת מהמיטה לשחק איתו אומר אפיסת כוחות בתוך פחות מחצי שעה ולהעביר את כל היום בלי לשתות יהרוג אותי. אז נשארתי לשכב במיטה. כל שניה אני שומעת אותו רץ לחדר שאני ישנה בו ואמא שלו עוצרת אותו במסדרון ואז הוא אומר לה "אמא אני רוצה להעיר את צליל" ואז היא עושה לו כזה "אנחנו לא מעירים את צליל עכשיו היא ישנה" ואז אני שומעת אותו אומר "אמא אבל אבל..אני אוהב את צליל" אויש אתם לא מבינים רציתי פשוט לאכול אותו באותו רגע. הוא כזה נסיך |מתמוגג| יפה שלי
איש השבוע שלכם בפורום- צ'יינה ביץ' שבאה לבקרני ורווית כפרוות
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- יהונתני אהובי וגם איתני אהובי השני
מסר לאומה- שמישהו ישלח לליאן מעטפת אנטרקס או לפחות מעטפת קמח שתפחד קצת ותבין שהחיים קצרים מידי מכדי לדחות את יציאת האלבום שלך בפאקינג 3 שנים!!!!@$@@#%@
תמונת השבוע שלכם- פארק השעשועים בזכרון שחן ואני הלכנו אליו. זה אחד המקומות הכי מגניבים שהייתי בהם בארץ. חבל שהיה חושך מצריים ולא ראו טוב במצלמות. בתמונה זה איזה מתקן כזה שתופסים בו בשתי הידיים למעלה ואיזה מישהו מסובב אותך ואז אתם עף ככה מזה מהר בסיבובים ואם עוזבים פתאום אז אתם יכולים מראש כבר לקנות לעצמכם חלקת קבר. זה כזה מגניב!
המלצת השבוע- בואו לפארק הזה יש שם מתקן סקייטבורד מגניב!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 9
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0