It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

שיר חרישה של קרי-
שיר חרישה לא של קרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישוקקי לדרוריה המצויה

symptoms

New member
שלושה שבועות של טירוף

שיר חרישה של קרי-אממ, voices carry
JAD כי איך אפשר שלא, וייסטד וצ'יקוטה שלי ונראה לי שגם פרייניג פור טיים. שיר חרישה לא של קרי-כאן יש הרבה, ולמרות שדילן בטח תרד עלי: יור ביוטיפול של פיקי איים סטיל א גיי של בראד הום של בלייק אייל ווק של בוקי ואול סאמר לונג ויש עוד אחד אבל אני לא משוכנעת איך קוראים לו אלבום ישן שעשה קאמבק-אין אלבום חדש שגילתם-גם אין ציטוט השבוע שלכם-משהו שקשור באינטרגלים, אתם לא באמת רוצים לדעת. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-כנ"ל? סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-אני ראה את wanted בחלקים, סיימתי כבר שליש סרט, עוד איזה שבוע אני אסיים את כולו
והקליפ של JAD
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חם משהו טוב שאכלתם השבוע-ספגטי הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-הלוואי, משום מה הטו דו ליסט שלי רק הולך וגדל. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-לא משהו שעולה לי עכשיו. איש השבוע שלכם בפורום-כולן איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-עדיין לא הוחלט מסר לאומה-wake me up when August ends תמונת השבוע שלכם-לא מצאתי משהו מיוחד ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 - היה שבוע קצת קשה, אני הולכת על 3.
רעות

LeAnnDylan

Well-known member
יופי שאת אוהבת ככה לא כותבים |הא|

תזהרי שלא נתחיל לקרוא לך ראות או רהות הו הו רהות זה חזק יש לזה טאץ' מוסלמי נחמד שכזה, אני בעד לאמץ אץ זה ^^

LeAnnDylan

Well-known member
דו יו לייק רגאיי? איי לאב רגאיי!

שיר חרישה של קרי- Trough The Rain
שיר חרישה לא של קרי- וואי יש מלא |ריר| Ex Girlfriend - No Doubt The World Is Not Enough - Garbage Remember When - LeAnn Rimes Steve Earle - Sugarland I Don't Feel Like Loving You Today - Miranda Lambert All Jacked Up - Gretchen Wilson Down So Long - Jewel Seasons In The Sun - Westlife Walking In Memphis - Marc Cohn Amy Study - Misfit Jailhouse Rock - Elvis Sara Bareilles - Bottle It Up Emma Lahana - Freak You Out Go Your Own Way - Fleetwood Mac טוב היו עוד מלא אבל אין לי כוח לכתוב
אלבום ישן שעשה קאמבק- מלאמלאמלא הרגשתי נוסטלגית השבוע חוץ מאלה שרשמתי למעלה שמעתי גם את האלבומים של Blondie - Greatest Hits Joss Stone Lucie Silvas Delta Goodrem Faith Hill Evanescnce Melissa Etheridge Shania Twain The Corrs The Wreckers
אלבום חדש שגילתם- Blake Shelton - Pure BS
ציטוט השבוע שלכם- You stupid Shepherd You Broke My Dad's Brain
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- התמימים - הרלן קובן
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ורוניקה מארס
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חמים
משהו טוב שאכלתם השבוע- גלידה
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- בערך
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אני וחן מדברות על זה שכשהיא אומרת "טוב אני כבר חוזרת אליך" בטלפון היא אף פעם לא חוזרת אני: את אף פעם לא חוזרת חן: אני?!?!
|חן מנסה לחשוב על פעם שהיא אמרה שהיא תחזור ובאמת חזרה| |חן קולטת שלא קיימת פעם כזאת| חן: אה וואלה!
איש השבוע שלכם בפורום- דרורית
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- רון
מסר לאומה- יש לי יום יום חג יש לי חג יום יום יש לי יום יום חג הללויה!
תמונת השבוע שלכם- אין לי
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6
הודגש באמצעות מדגישומטיק

|ריר3|

שיר חרישה של קרי-איי ג'סט קנט גיב א לי
שיר חרישה לא של קרי- טרבל וויד גודביי,דה סייפסט פלייס,לסט ט'ינג אונ מיי מיינד, רומור אבאוט רבולושיין-ליאן. איי וואז היר-ליידי אנטבלום,ווי ראנ של שוגרלנד
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
Wendy:" bad time in a month? I know picking up the right feminine' product can be so hard.." Hodges:"you're gonna mock me or help me?" Wendy:"I have to choose?" Hodges:"I cant get this to work." Wendy:well its probably because you don't have the right equipment…you don’t do you?" Hodges:"ha ha you're lucky you're cute."​
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- לא משהו חדש
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- חח אמ מה אני רואה פה בעיקר.. פרייבט פרקטיס,אלי מקביל,סיאסיי וויל וגרייס.והאנה מונטנה.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם וקר
משהו טוב שאכלתם השבוע-לא בדיוק אוכל אבל מיץ אננס|ריר3|
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-לא בדיוק
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- חחח זה סיפור ארוך אז נגיע לעיקר. אז אחותי לא מדברת אנגלית טוב.בכלל .טוב היא קטנה לא נורא. אז כזה היא רצתה לשירותים ויצאה מהשולחן,והשכן שמדבר רק אנגלית לא מבין עברית,אז היא כזה:"SHIT,SHIT!..SHIT YES" חחחחחחחחחחחחחח איזו מפגרת קטנה כמה צחקתי. השכן כזה:"ואט א טריבל גירל." ואמר לאמא שלי איזה דברים היא מלמדת אותה וזה חחח אוי.
איש השבוע שלכם בפורום-חחח דילן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-ג'ים ק[א]רי
מסר לאומה- אריבדרצ'י.
תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 105

LeAnnDylan

Well-known member
אתאתאתאתאתאת../images/Emo46.gif

כבר הסברתי לך מלאמלא פעמים שאין לי בעבודה אפשרות לשלוח לך הודעות כשאת נמצאת על לא מחובר
או שתתחברי או שלא תשתלחי הודעות |הא|

בא לי לענות../images/Emo12.gif

אחר כך אני עסוק
שיר חרישה של קרי Just A Dream שיר חרישה לא של קרי מתעורר - עברי לידר ספר השבוע אשת חיל - ליהיא לפיד סדרת השבוע היפה והחנון (לירון
) מדד טמפרטורות: היה חם או קר חם משהו טוב שאכלתם השבוע פלאפל איש השבוע שלכם הפוסיקאט דולז
מסר לאומה תעשו לעודד חיים קלים

למעלה