It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gifIt's Friday I'm In Love../images/Emo79.gif

כדי שכל העומואיות של הפרום לא יבכו הנה פתחתי, ומי שלא יענה יקבל מכות
שבת שלום
שיר חרישה של קרי-
שיר חרישה לא של קרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף, תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- מדגישומטיק לדרורית

LeAnnDylan

Well-known member
אם יש לך שמש, יש לך שמש בליבך../images/Emo79.gif

שיר חרישה של קרי- סו סמול לאות מחאה על זה שהרגו לי אותו |כועסמאוד|
שיר חרישה לא של קרי- You've Got To Hide Your Love Away בגרסת אולפן של קריסטי
האמת שגם הגרסת אולפן של אלכס הפיליפינית הייתה מעולה
אוי ו-Dream On של ברוקי, מושלם!
אלבום ישן שעשה קאמבק- אממ זה של הדיקסי צ'יקס
אלבום חדש שגילתם- ברוקי
ציטוט השבוע שלכם- אני: בואנ'ה חן, יא כאפה!$#! חן: אני לא כאפה אני ליטוף
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- וואי הפעם באמת קראתי ספר! "כוח עליון" החדש של רם אורן, הוא מעולה
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- איידול, קריסטי סיייייייייייייייייייייייייייייף!!!!! @%&@%*$!#^!*!$ |רוקדמאושר|
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- וואי איזה חם היה
יצאתי אתמול מהבית עם ז'קט צמר כזה וחשבתי שאני עומדת להתאבד, אנשים חשבו שאני פסיכית, כולם עם גופיות וחלק הורידו חולצות ואני עם הצמר הזה
משהו טוב שאכלתם השבוע- וואי יש מעדן מוס כזה שאין לי כוח ללכת למקרר לראות איך קוראים לו אבל הוא מעולה!
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- תיכננתי להצביע לקריסטי אז אני מניחה כן, למרות שאם לא תגלו לאף אחד אני אודה שקצת נרדמתי באמצע, כאילו התחלתי להצביע מהמיטה כי הייתי בבית וכל איזה כמה דקות התעפ"צתי אז לא הצבעתי הרבה
בגללי היא הייתה בבוטום |בוכה| הקטע המצחיק הוא שבבוקר ב-9 בערך מתקשרים אליי ממספר חסום ועושים לי כזה "שלום אני מדבר מ012, אנחנו מתקשרים כי אני רואה שהיו לך הרבה נסיונות להתקשר למספר בארה"ב 18663465702 אבל המספר הזה לא עובד (הם כנראה בדקו מה זה המספר הזה אבל זה לא עבד כבר כי נגמרו שעות ההצבעה) אז אם את מנסה להתקשר ורואה שהמספר לא מחובר תתקשרי למרכזיה שתנסה לחבר אותך למספר חלופי" או משהו כזה ולא היה לי כוח להתחיל להסביר לו, כולי ישנה אז אני רק כזה "כן כן זה בסדר אני לא צרכיה מרכזיה><" כאילו איזה סתומים הם שם, מה נראה להם שמישהו מתקשר למעלה מ-200 ולא קולט שהמספר לא מחובר>< טיפשים
חפרתי><
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אוי יש שתים שהצחיקו אותי *דרורית ואני מדברות על סרטן צוואר הרחם* דרורית שואלת אם היא צריכה ללכת לעשות חיסון לזה. אני עונה שמוקדם מידי בשבילה ואז דרורית: אבל אם שמים קונדום לא צריך ללכת לחיסון נכון? והקטע היותר מצחיק היה ביום שני. אני מדברת עם חן בטלפון והיא בנסיעה, קיצר היא נכנסת לתחנת דלק ואז היא עושה לי כזה חן: מותר לדבר בפלאפון בתחנת דלק? אני: כן, בטח. למה לא
חן: כי אני אתפוצץ אם אני אדבר בטלפון
אני: למה שתתפוצצי!? חן: אז למה יש שלט של לא לדבר בטלפון
אם אני אתפוצץ זה בגללך|הא| קיצר שעה היא חפרה לי שהיא עומדת להתפוצץ בגלל שהיא מדברת בטלפון בתחנת דלק
ואני חשבתי שה' נתן את כל הטמטום בפורום הזה לדרורית.. אחחח הנאיביות><"
איש השבוע שלכם בפורום- דרורית
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- קריסטי! היא סייייייייייייייייייייייף
מסר לאומה- I Can Blow You Out Of Your Socks And You Know It
תמונת השבוע שלכם- קריסטי לאב
ולבסוף, תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 7
הודגש באמצעות מדגישומטיק

West Doll

New member
סתמי אני באמת יכולתי להתפוצץ |הא|

ככה היה כתוב בשלט! ד"א, תראו מה צילמתי לכן
הייתי בשוק שבאמת מייצרים את זה עדיין

symptoms

New member
יאללללה

שיר חרישה של קרי- דה נייט ביפור ווונאבר יו ריממבר. שיר חרישה לא של קרי-גילטי אין היר אלבום ישן שעשה קאמבק-אממ, לא ממש. אלבום חדש שגילתם-גם לא ממש. ציטוט השבוע שלכם- Cause the good ones all got wedding rings and the young ones are just too dumb ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-סיימתי את הספר "אתה עומד למות". סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-לא ממש ראיתי טלויזיה. מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חםםםםם משהו טוב שאכלתם השבוע-ריזוטו פטריות. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-ממש לא. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-דילן לא מוכנה לספר לי משהו מצחיק אז אין לי מה לכתוב
. איש השבוע שלכם בפורום-אבריבדי איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-הילרי, והסיכויים שלה מה זה לא נמוכים. מסר לאומה-אני בפיירפוקס ואין לי כוח לאקספולרר, אז אין מדגישומטיק תמונת השבוע שלכם-ואני גם במהיר, אז אין תמונה
ולבסוף, תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- היה ממש לא משהו, 6.5 נראה לי זה הכי נמוך שנתתי. רעות

West Doll

New member
הופה הופה הופה הופה היי!

שיר חרישה של קרי- Last Name. האמת שעכשיו שמעתי ממש למילים והן הרגו אותי
שובבה הקרי הזאת
שיר חרישה לא של קרי- אממ לא זוכרת, חרשתי רק על קרי
אולי משו של פיקי
אלבום ישן שעשה קאמבק- האלבום של פיקי
אלבום חדש שגילתם- לא גיליתי כלום...כאילו שמעתי אלבומים חדשים אבל הם היו מעפנים
ציטוט השבוע שלכם- "את חיה בסרטים. הבעיה שאת חושבת שזה קומדיה כשבעצם אלה סרטי אימה" רעות ברגע של איום
רגע לפני זה היא אמרה לי "אני לא מאיימת חן, אני מקיימת" אווווו
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- כל השבת עברתי על התודות של הדיסקים שאמא שלי קנתה לי...משעמם לאללה!
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- וואי מה ראיתי השבוע |חושב| אה מגרש ביתי ולוסט.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חן מאוד
משהו טוב שאכלתם השבוע- מסטיק אורביט? אה אכלתי טוסט!
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא נראה לי.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אמא שלי: "מה את משוגעת, מה את קונה לה גיטרה לתחפושת ב-150 שקל? היא מילא תהרוס את זה" פרוסקי: "אני לא!" *מיתר נקרע מהגיטרה* פרוסקי: "אופס"
איש השבוע שלכם בפורום- נו כולן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אחותי הגדולה, ביליתי איתה יותר מדי השבוע
מסר לאומה- CBon FTW
תמונת השבוע שלכם- צ'וצ'ון שלי
ולבסוף, תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 8 וקצת.

West Doll

New member
כמובן שהיה חם מאוד ולא חן מאוד../images/Emo69.gif

סורי, אני פשוט לא יכולה בלעדיי

LeAnnDylan

Well-known member
מאז ומתמיד

מוכרים כזה בסופר, משקה אנרגיה בטעם הליום

מי מי

שיר חרישה של קרי- וויל אום דה וורלד
שיר חרישה לא של קרי-שכחתי
אז נלך על אייס קרים של שרה מקללקלאלאן
אלבום ישן שעשה קאמבק-אמ...
אלבום חדש שגילתם-אומ...
ציטוט השבוע שלכם-"והבולבולון שלנו.." כן מישהו התחפש בבי"ס שלי לבולבול
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-שכחתי
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-חסינת כאב הכי
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חם@!!
משהו טוב שאכלתם השבוע-מקרוני ורוטב שהכנתי לבד לבד
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-לא
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- חחח:"די כבר ינון לא רוצה לבדוק לך את הגלוקוז בשתן!"
איש השבוע שלכם בפורום-כולן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-כולן
מסר לאומה-תשתו מים
תמונת השבוע שלכם-נאבד האמפי 4 אז אין לי תמונות,ובדיוק מצאתי קולאז' מקסים שהכנתי לפני כמה ימים בלילה!! כי אמ כל שני המזכירים את שרה נתניהו בקשר לטיסות האלה שהיא בעלה מבזבזים הון והיא היתה ממש דומה לנטלי מפרגיות הדיקסי
ולבסוף, תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10-8 ורבע
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה